Flying Spur

Joi, 11 Mai 2023 | Siguranta

Recall și la case mai mari: Bentley recheamă peste 1600 de mașini din cauza ecranelor care se pot desprinde

Bentley a inițiat o campanie de rechemare pentru limuzina sa de lux Flying Spur. Mai exact, peste 1600 de exemplare ale acestui model au fost rechemate din cauză că ecranele montate în tetierele scaunelor din față s-ar putea desprinde în caz de accident.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | Modele noi

Bentley anunță o serie de noutăți pentru Continental GT și Flying Spur

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Continental GT, în versiunea Azure, și nava amiral Flying Spur. Totodată, preșurile oferite în echiparea standard vor fi din nailon reciclat.
Miercuri, 17 August 2022 | Modele noi

Noul Bentley Flying Spur Mulliner Blackline Specification: dincolo de opulență există doar personalizarea

Bentley a lansat un nou pachet vizual pentru modelul Flying Spur Mulliner, numit Blackline Specification. Noul pachet aduce accente negre la exterior, iar modelul vine echipat și cu jante speciale de 22 de inch, cu emblemă statică.
Marti, 14 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Bentley Flying Spur S debutează cu accente negre și motor V6 hibrid

Bentley a dezvăluit noul Flying Spur S, o versiune mai puternică a limuzinei de lux Flying Spur. Noul model se distinge față de versiunea standard prin accente negre la exterior și este oferit cu două motoare: unul V8 convențional și un V6 hibrid. Debutul public al lui Bentley Flying Spur S va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Marti, 11 Mai 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Bentley Flying Spur: mai multe dotări standard și un habitaclu mai silențios

Flying Spur, nava amiral a britanicilor de la Bentley, a primit mai multe îmbunătățiri. Habitaclul este mai silențios ca oricând, iar lista cu dotări standard este ceva mai stufoasă.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Industrie

Bentley a pornit producția lui Flying Spur V8: primele exemplare au plecat deja către clienți

Bentley a anunțat începerea producției pentru versiunea cu motor V8 a modelului Flying Spur. Primele exemplare asamblate la uzina din Crewe au plecat deja către clienți.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Modele noi

Motorizare nouă pentru Bentley Flying Spur: V8 de 4.0 litri cu 550 de cai putere și 770 Nm

Bentley a prezentat noul Flying Spur V8. Modelul producătorului britanic echipat cu propulsor de 4.0 litri dezvoltă 550 de cai putere și 770 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 4.1 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 318 km/h.
Luni, 31 August 2020 | Industrie

Sărbătoare la Bentley: producția lui Flying Spur a ajuns la 40.000 de exemplare în 15 ani

Bentley Flying Spur a ajuns la o producție totală de 40.000 de exemplare, la 15 ani de la lansarea primei generații în 2005. Peste jumătate dintre unitățile produse până acum au fost livrate în China și pe pământ american, în timp ce doar 10% dintre mașini au rămas în Marea Britanie.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Industrie

Bentley a început livrările noului Flying Spur în China: “Toți dealerii și-au deschis porțile”

Bentley a dat startul livrărilor pentru noul Flying Spur în China și a anunțat că toți cei 40 de dealeri ai săi și-au repornit activitatea pe cea mai mare piață auto din lume.
Marti, 11 Iunie 2019 | Modele noi

Bentley a prezentat noul Flying Spur: motor W12 de 635 CP și direcție integrală

Bentley a prezentat noua generație Flying Spur. Modelul producătorului britanic are un design ușor modificat, un interior inspirat de cel al lui Continental GT și, pentru prima dată, un sistem de direcție integrală.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Modele noi

Imagini și informații noi despre noul Bentley Flying Spur: modelul va primi direcție integrală, iar lansarea este programată pentru 11 iunie

Bentley a publicat primele imagini cu exteriorul noii generații Flying Spur, care va beneficia în premieră de un sistem de direcție integrală. Prezentarea oficială va avea loc în 11 iunie.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu interiorul noului Bentley Flying Spur: lansarea va avea loc în 2019

Bentley a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noului Flying Spur. Viitorul model britanic va fi dezvăluit în acest an și este așteptat alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Primele teasere cu noul Bentley Flying Spur: lansarea va avea loc în 2019

Bentley a publicat primele teasere cu noul Flying Spur și promite că detaliile complete vor fi dezvăluite în acest an. Viitorul model britanic este așteptat alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Bentley Flying Spur: britanicul va avea versiune PHEV cu sistem de propulsie preluat de pe Bentayga Hybrid

Bentley va lansa în cursul acestui an noul Flying Spur. Modelul producătorului britanic va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Industrie

Bentley acuză marca Lincoln de plagiat în cazul conceptului Continental: "În locul vostru l-am fi denumit Flying Spur Concept"

Discuţii aprinse în industria auto după ce designerul-şef Bentley, Luc Donckerwolke, l-a acuzat pe omologul său de la Lincoln că s-a inspirat masiv din Flying Spur atunci când a desenat conceptul Continental.
Marti, 10 August 2010 | Modele noi

Bentley a creat o ediţie specială a lui Continental pentru Orientul Mijlociu

Pentru că piaţa din Orientul Mijlociu reprezintă 10% din vânzările Bentley, constructorul din Crewe a realizat o ediţie specială a lui Continental, care va fi construită în doar 50 de exemplare şi se numeşte Flying Spur Arabia.
Joi, 02 Octombrie 2008 | PARIS 2008

Paris 2008 LIVE: Lux de top la standul Bentley

Bentley a adus la Paris modelul de adio din gama lui Arnage si gama Continental, cu noul Flying Spur si GT.
Joi, 02 Octombrie 2008 | PARIS 2008

Paris 2008 LIVE: Toate premierele grupului VW

In cadrul unui eveniment fastuos, Grupul VW a dezvaluit jurnalistilor premierele mondiale pregatite pentru Paris.
Luni, 14 Aprilie 2008 | Tuning

800 de cai putere pentru Bentley Continental GT

Casa japoneza de tuning ASI pregateste un Bentley Continental GT capabil sa dezvolte 800 de cai putere.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Bentley, Bugatti, Golf, Continental, Veyron, Passat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru