Mitsubishi Outlander

Luni, 04 Octombrie 2021 | Modele noi

Detalii noi despre viitorul Mitsubishi Outlander PHEV: 7 moduri de rulare și o nouă tracțiune integrală

Mitsubishi a dezvăluit noi detalii despre viitorul Outlander PHEV, adică versiunea plug-in hybrid, așteptată să debuteze în martie 2022. Modelul va beneficia de modificări substanțiale.
Joi, 18 Februarie 2021 | Modele noi

Mitsubishi a lansat noul Outlander în SUA: design exterior modern și configurație cu 7 locuri

Constructorul japonez de automobile a lansat noul Outlander în Statele Unite ale Americii. Acesta este primul model dezvoltat de Mitsubishi după încheierea parteneriatului cu Nissan.
Marti, 09 Februarie 2021 | Industrie

Premieră mondială: Mitsubishi va lansa noul Outlander pe Amazon Live

Noul Outlander urmează sa fie prezentat lumii întregi prin intermediul platformei de streaming Amazon Live. Mitsubishi este primul constructor care apelează la această metodă de lansare a unui model.
Joi, 08 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi plug-in au crescut cu 145% în primele 7 luni din 2020: 230.000 de unități comercializate în Europa

Vânzările europene de hibrizi plug-in au crescut cu 145% în primele 7 luni din 2020, la circa 230.000 de unități. Cel mai bine vândut model PHEV din Europa a fost Mitsubishi Outlander, fiind urmat de Ford Kuga și Volkswagen Passat GTE. Specialiștii estimează o creștere de 60% pe acest segment în 2021, iar cererea ar urma să încetinească începând din 2022.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Mitsubishi nu va mai importa Outlander, Eclipse Cross și ASX în Europa începând din septembrie

Mitsubishi va renunța la importul modelelor Outlander, Eclipse Cross și ASX în Europa începând din luna septembrie, pentru că acestea nu respectă noile standarde de emisii, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 23 Iulie 2020 | Modele noi

Primele detalii despre noul Mitsubishi Outlander plug-in hybrid: mai multă putere și autonomie electrică mai mare

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a lui Outlander va primi până la sfârșitul acestui an un motor mai puternic și o baterie cu autonomie mai mare.
Marti, 23 Iunie 2020 | Industrie

Mitsubishi își va reduce prezența în Europa: "Puțin, dar frumos"

Mitsubishi a anunțat că își va reduce prezența pe piața europeană după principiul "puțin, dar frumos", fără să ofere detalii despre modelele care vor rămâne în gamă.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: viitorul Mitsubishi Outlander va fi dezvoltat pe platforma lui Renault Koleos

Următoarea generație a SUV-ului Mitsubishi Outlander va fi dezvoltată pe platforma lui Renault Koleos, ca parte a noii strategii din cadrul Alianței Renault-Nissan, potrivit presei franceze.
Joi, 13 Iunie 2019 | Intern

Galerie foto: Mitsubishi Off Road Day: clienții au testat abilitățile SUV-urilor japoneze pe teren accidentat

Țiriac Auto a organizat sâmbătă la Ciolpani evenimentul Off Road Day, în cadrul căruia potențialii clienți au avut oportunitatea de a testa abilitățile pe teren accidentat ale SUV-urilor Mitsubishi Outlander și Eclipse Cross și ale pick-up-ului L200.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | Economic

Sărbătoare în Japonia: Mitsubishi Outlander PHEV a atins pragul de 200.000 de unități vândute la nivel global

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Outlander a atins pragul de 200.000 de unități comercializate la nivel global, la aproximativ 6 ani de la lansarea pe piață.
Sambata, 23 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Ce mașini electrice și hibride plug-in au cumpărat europenii în 2018? Nissan Leaf și Mitsubishi Outlander domină vânzările pe Continent

Clasamentele vânzărilor de mașini electrice și de mașini hibride plug-in la nivel european nu oferă surprize majore. Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și-a plantat reprezentanții în vârful celor două clasamente.
Sambata, 24 Noiembrie 2018 | Intern

Mitsubishi recheamă în service în România toate SUV-urile echipate cu sistem de asistență la frânarea de urgență

Mitsubishi a anunțat că va rechema în service toate SUV-urile echipate cu sistem de asistență la frânarea de urgență, iar japonezii vor remedia și un posibil defect la controlul stabilității. În total sunt afectate 275 de unități în România.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 10 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele detalii despre noua generație Mitsubishi Outlander PHEV: cel mai vândut plug-in hybrid va avea autonomie electrică de 100 kilometri

Mitsubishi susține că viitoarea generație a lui Outlander PHEV, cel mai vândut plug-in hybrid din lume, va avea autonomie electrică de până la 100 de kilometri.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Economic

Bătaie strânsă între mașinile care nu-i interesează pe români: Topul celor mai vândute mașini electrice și hibride în Europa

În primele cinci luni ale anului, pentru titlul de cea mai bine vândută mașină electrică din Europa s-a dat o luptă strânsă. Învingător a ieșit Nissan Leaf. În clasamentul mașinilor hibride, Outlander PHEV nu a avut nici o emoție.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Modele noi

Mitsubishi pune piciorul în prag: ”Ne concentrăm pe SUV-uri și abandonăm Lancer”

Mitsubishi a decis să schimbe macazul. Va renunța la mai multe modele actuale, printre care și Lancer. Japonezii privesc cu încredere spre segmentul SUV-urilor.
Joi, 18 Iunie 2015 | Modele noi

Mitsubishi Outlander PHEV facelift: versiunea hibridă primește modificări importante

Versiunea hibridă alimentată la priză a actualului Mitsubishi Outlander se bucură de o serie de modificări importante la nivel estetic și mecanic.
Vineri, 13 Martie 2015 | Modele noi

Mitsubishi Outlander se pregăteşte de o nouă serie de îmbunătăţiri

Mitsubishi se va folosi de ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la New York, programat la începutul lui aprilie, pentru a dezvălui mai multe modificări pentru Outlander.
Marti, 02 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Mitsubishi va prezenta un nou concept de hibrid plug-in bazat pe Outlander

Japonezii de la Mitsubishi vor prezenta la Salonul Auto de la Paris un concept numit Outlander PHEV Concept-S. Pentru moment, aceştia au publicat doar două imagini teaser ale modelului.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Mitsubishi Outlander facelift în România: start de la 28.400 euro

Mitsubishi i-a aplicat lui Outlander un facelift subtil, concentrat pe partea frontală. Modelul este deja disponibil pentru comandă pe piaţa din România, preţul de pornire fiind de 28.396 euro cu TVA inclus pentru versiunea 2.2 DI-D 4WD Invite+ MT AS&G, noul entry-level în gamă.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Poliţia Rutieră a primit un Mitsubishi Outlander în custodie timp de trei luni

Importatorul Mitsubishi în România le-a oferit în custodie poliţiştilor de la Brigada Rutieră un Oulander. Vehiculul va fi folosit de poliţişti vreme de trei luni.

Tag-uri similare

Citroen, Peugeot, Salon Auto, Europa, Salonul Auto, Mitsubishi, Lancer, Outlander, Mitsubishi Outlander, Citroen C1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru