Stiri General

Duminica, 03 Mai 2020 | General | 23 comentarii

Elon Musk implică Tesla în noi controverse: CEO-ul afirmă că autonomia lui Model S nu a fost calculată corect și că acțiunile sunt prea scumpe

Elon Musk susține că autonomia oficială a lui Tesla Model S nu a fost calculată corect și că acțiunile constructorului erau prea scumpe, ceea ce a determinat scăderea cotațiilor pe bursă cu 10%.
Marti, 28 Aprilie 2020 | General | 5 comentarii

Porsche 911 poate fi comandat și în Europa cu o transmisie manuală: cutia cu șapte trepte este disponibilă pe versiunile Carrera S și Carrera 4S

Porsche introduce pentru publicul din Europa o transmisie manuală cu șapte trepte dedicată modelului 911. Aceasta va fi disponibilă pe versiunile Carrera S, Carrera 4S, Carrera S Cabrio și Carrera 4S Cabrio.
Luni, 27 Aprilie 2020 | General | 22 comentarii

Aniversare în familia Mercedes-Benz: versiunea 450 SEL 6.9 a împlinit 45 de ani de la debut

În 1975, Mercedes-Benz a introdus în gamă versiunea 450 SEL 6.9. Modelul producătorului german a fost asamblat în 7.380 de unități și era echipat cu un motor de 6.9 litri cu 286 de cai putere.
Duminica, 26 Aprilie 2020 | General | 26 comentarii

Viitor incert pentru Renault Megane: investițiile destinate modelului de clasă compactă ar putea fi direcționate către gama de electrice

Viitorul lui Renault Megane în gama producătorului francez este pus sub semnul întrebării. Conform unor informații recente, investițiile destinate dezvoltării modelului de clasă compactă ar putea fi redirecționate către gama de vehicule electrice.
Sambata, 25 Aprilie 2020 | General

Accesorii moderne pentru vehicule clasice: Porsche introduce sisteme noi de infotainment dedicate modelelor istorice

Porsche a lansat un nou sistem de infotainment dedicat modelelor 911 produse până la jumătatea anilor '90. Acesta include un sistem de navigație, radio DAB+ și conexiune Apple CarPlay.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | General | 17 comentarii

Kia ar putea renunța la dezvoltarea unei noi generații Stinger: vânzările nu s-au ridicat la așteptările oficialilor

Vânzările lui Kia Stinger nu se ridică la așteptările oficialilor, iar conform unor surse apropiate companiei, asiaticii ar putea renunța la o nouă generație. Cu toate acestea, în cursul anului va fi lansat Stinger facelift. Modelul promite atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Joi, 23 Aprilie 2020 | General

Ediția din acest an a Concursului de Eleganță de la Pebble Beach a fost anulată: evenimentul era programat în 16 august

Ediția din acest an a Concursului de Eleganță de la Pebble Beach a fost anulată din cauza panemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Organizatorii au anunțat că ediția de anul viitor va avea loc în 15 august, iar listele cu modelele acceptate pentru 2020 nu vor fi modificate.
Joi, 23 Aprilie 2020 | General

Ultimul exemplar Porsche 911 al vechii generații 991 a fost vândut la licitație cu jumătate de milion de dolari: banii au fost donați în scopuri caritabile

Ultimul exemplar Porsche 911 al vechii generații 991 a fost vândut la o licitație online cu suma de 500.000 de dolari. Divizia producătorului german din America de Nord a plusat cu încă jumătate de milion de dolari, iar suma a fost donată programului COVID-19 Community Response and Recovery Fund.
Joi, 16 Aprilie 2020 | General | 13 comentarii

Skoda dezvăluie culorile preferate ale clienților pentru noile sale modele: albastru pentru Scala și gri pentru Kamiq

Cei mai mulți clienți ai noului model Skoda Scala au ales o nuanță albastră pentru caroserie, în timp ce clienții noului Skoda Kamiq au mizat preponderent pe gri, potrivit statisticilor anunțate de producător.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | General | 2 comentarii

Bentley lansează un scurt clip video dedicat lui Mulsanne: cele mai importante momente din cariera modelului britanic

Bentley a publicat un clip video dedicat carierei lui Mulsanne. Modelul va fi scos din producție în vara acestui an, iar actualul Flying Spur va deveni noul vârf de gamă.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | General

Ultimul exemplar Porsche 911 al vechii generații 991 va fi scos la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Divizia Porsche din America de Nord împreună cu casa RM Sotheby’s anunță un eveniment cu totul și cu totul special: ultimul exemplar Porsche 911 al vechii generații 991 va fi scos la licitație. Banii vor fi donați programului COVID-19 Community Response and Recovery Fund al organizației United Way Worldwide.
Marti, 14 Aprilie 2020 | General | 4 comentarii

Seat culegele roadele pentru dezvoltarea brandului de performanță Cupra: "Am avut critici, dar vânzările au crescut cu 70% în 2019"

Seat consideră că dezvoltarea brandului de performanță Cupra a fost cea mai bună decizie, în contextul în care vânzările au crescut cu 70% în 2019, iar noua divizie are potențialul de a deveni cea mai profitabilă pentru spanioli.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Aprilie 2020 | General

Silverstone Auctions anunță prima licitație online a companiei: pe lista modelelor pregătite se află și un Peugeot 205 T16 E1 de Grupa B

Un Peugeot 205 T16 E1 de Grupa B va fi scos la licitație în 23 mai. Evenimentul va avea loc online și este organizat de Silverstone Auctions.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | General | 20 comentarii

Un W16 pe încheietura mâinii: Jacob & Co lansează ceasul Bugatti Chiron Tourbillon

Jacob & Co a lansat noul ceas Bugatti Chiron Tourbillon. Acesta include un mecanism sub forma unui motor W16, iar prețul cerut pentru un exemplar este de peste 250.000 de euro.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | General

Exerciţiu de imaginaţie pentru cei mici: Rolls-Royce invită copiii să deseneze mașina de lux a viitorului

Pentru a oferi copiilor și părinților o modalitate de a trece mai ușor și într-un mod distractiv peste această perioadă petrecută în case, Rolls-Royce a lansat concursul cu planșe desenate Young Designer Competition. Competiția se desfășoară până în 18 mai și se adresează copiilor cu vârste de până în 16 ani.
Joi, 09 Aprilie 2020 | General

Prime pentru angajații Porsche: anul acesta, bonusul a fost stabilit la 9.700 de euro

Porsche a făcut o tradiție din a-și răsplăti angajații, iar anul acesta, bonusul pentru performanțele realizate în 2019 a fost stabilit la 9.700 de euro. Totodată, oficialii producătorului german s-au implicat în campaniile pentru susținerea luptei împortiva SARS-CoV-2, iar acum, angajații sunt îndemnați și ei să doneze către programul "Porsche aid".
Joi, 09 Aprilie 2020 | General | 9 comentarii

Kia Telluride primește titlul World Car of the Year 2020: SUV-ul asiatic a învins Mazda 3 și Mazda CX-30 în lupta pentru marele premiu

Kia Telluride a primit premiul World Car of the Year 2020. Producătorul asiatic s-a impus și în categoria World Urban Car. Porsche a primit două premii, în timp ce Mazda a câștigat categoria dedicată designului.
Marti, 07 Aprilie 2020 | General

McLaren va reduce producția hypercar-ului Elva de la 399 la 249 de unități: britanicii vor să păstreze caracterul exclusivist al modelului

Oficialii McLaren spun că au decis să reducă producția hypercar-ului Elva de la 399 la 249 de unități, din dorința de a păstra caracterul exclusivist al modelului. Conform unor surse apropiate companiei, această decizie a venit ca urmare a unor estimări greșite în ceea ce privește cererea din piață.
Luni, 06 Aprilie 2020 | General | 4 comentarii

În așteptarea lui Volkswagen ID.3: germanii extind producția lui e-Golf până în luna noiembrie

Volkswagen va extinde producția lui e-Golf până în luna noiembrie, potrivit unui document intern al constructorului, în contextul speculațiilor cu privire la problemele software ale hatchback-ului electric ID.3.
Duminica, 05 Aprilie 2020 | General | 4 comentarii

Viitorul Audi A8 nu va avea versiune electrică: nemții vor îmbunătăți varianta plug-in hybrid

Viitoarea generație Audi A8 nu va primi o variantă electrică. În schimb, nemții spun că vor îmbunătăți actuala versiune plug-in hybrid, iar autonomia în modul electric ar urma să treacă de 47 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru