Stiri General

Joi, 06 August 2020 | General

Planuri pentru următorii ani: gama producătorului francez DS va avea șase modele până în 2022

În prezent, gama DS este formată din SUV-urile DS 3 Crossback și DS 7 Crossback. Conform reprezentanților producătorului francez, până la finalul anului 2022 vor exista șase produse în portofoliu.
Joi, 06 August 2020 | General

Bugatti a început livrările hypercar-ului Divo: producție limitată la 40 de unități și preț de 5 milioane de euro

Bugatti a anunțat startul livrărilor hypercar-ului Divo și a pregătit și o galerie foto din timpul evenimentului. Noul model este echipat cu motorul de 8.0 litri cu 1.500 de cai putere.
Marti, 04 August 2020 | General

Skoda a publicat imagini camuflate cu viitorul Enyaq iV: SUV-ul electric a pozat alături de câteva modele istorice din gama cehilor

Skoda aniversează 125 de ani de la înființarea companiei, iar unul dintre evenimentele pregătite de cehi a avut în prim-plan o ședință foto cu 12 modele. Toate mașinile folosite sunt catalogate drept puncte de reper în istoria producătorului, iar pe listă se află și SUV-ul electric Enyaq iV, model care va fi prezentat oficial în 1 septembrie.
Luni, 03 August 2020 | General | 1 comentariu

Bentley introduce opționale noi pentru Bentayga: sistem de evacuare Akrapovic și suport pentru biciclete

Bentley a introdus patru pachete opționale pentru Bentayga facelift. Pe lista noutăților se află un sistem de evacuare Akrapovič, un suport pentru biciclete sau un portbagaj exterior.
Duminica, 02 August 2020 | General

Pentru iubitorii de motorsport: un MG Metro 6R4 și un Talbot Lotus Sunbeam sunt scoase la licitație

Un MG Metro 6R4 din 1986 și un Talbot Lotus Sunbeam din 1980 sunt scoate la licitație de casa Silverstone Auctions. Ambele modele au concurat în numeroase etape de raliuri și au fost restaurate recent.
Joi, 30 Iulie 2020 | General | 3 comentarii

Aniversare în familia BMW: 45 de ani de la prezentarea lui Seria 3

În urmă cu 45 de ani, BMW prezenta prima generație Seria 3. Modelul producătorului german îmbina agilitatea și sportivitatea cu elemente speciale de design, confort, spațiu și siguranță.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | General | 1 comentariu

Strategie pentru viitoarea gamă Audi RS: fiecare model de performanță va fi disponibil cu o singură motorizare

Divizia Audi Sport va electrifica modelele de performanță. Deși această strategie ar putea duce la o ofertă ceva mai generoasă în gama RS, oficialii companiei spun că nu vom vedea o astfel de tendință. Fiecare model va fi oferit cu o singură motorizare.
Marti, 28 Iulie 2020 | General

BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru Seria 5 și M5 facelift: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

BMW introduce o gamă de accesorii M Performance pentru Seria 5, M5 și M5 Competition facelift. Nemții propun o serie de accesorii de caroserie fabricate din fibră de carbon, noutăți pentru interior și un sistem de frânare îmbunătățit.
Joi, 23 Iulie 2020 | General | 6 comentarii

Cel mai scump Mustang din lume: Ford Shelby Mustang GT350R, vândut la licitație pentru 3.85 milioane de dolari

Ford Shelby Mustang GT350R din 1965 a devenit cel mai scump Mustang din lume după ce a fost vândut la licitație pentru 3.85 milioane de dolari.
Joi, 23 Iulie 2020 | General | 9 comentarii

Germania vrea să propună o taxă pentru circulația pe autostrăzi în toate statele Uniunii Europene

Germania intenționează să propună introducerea unei taxe pentru circulația pe autostrăzi în toate statele din Uniunea Europeană ca măsură de protecție a mediului înconjurător.
Luni, 20 Iulie 2020 | General

Noutăți de branding la Toyota: japonezii modifică logo-ul pentru comunicarea online, dar sigla de pe mașini rămâne aceeași

Toyota a anunțat că va utiliza un nou logo în format 2D pentru comunicarea online și offline, însă sigla de pe mașini va rămâne aceeași ca în prezent.
Vineri, 17 Iulie 2020 | General

Goodwood Speedweek: evenimentul va fi transmis online și înlocuiește clasicele Festival of Speed și Revival

Goodwood Speedweek se va desfășura în intervalul 16 - 18 octombrie. Evenimentul înlocuiește clasicele Festival of Speed și Revival, iar fanii îl vor putea urmări exclusiv online.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Iulie 2020 | General

Cupra a produs primele exemplare Leon Competicion: modelul cu 340 CP va debuta weekend-ul acesta pe circuitul de la Mugello

Cupra a produs primele două exemplare Leon Competicion. Modelul va debuta în seria TCR Italy, prima etapă fiind programată pentru intervalul 17 - 19 iulie pe circuitul de la Mugello.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | General | 2 comentarii

Studiu: Peste jumătate dintre europeni vor amâna cumpărarea unei mașini noi

52% dintre europeni vor amâna achiziționarea unei mașini noi ca urmare a efectelor pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, 72% dintre europeni consideră că deținerea unei mașini este valoroasă în această perioadă.
Luni, 13 Iulie 2020 | General

Volvo introduce funcții noi în aplicația Volvo On Call: proprietarii de mașini plug-in hybrid află diverse statistici despre cum au condus în mod electric

Volvo a anunțat o serie de funcții noi în aplicația Volvo On Call prin care încurajează proprietarii de mașini plug-in hybrid să conducă mai mult în mod electric.
Vineri, 10 Iulie 2020 | General

Muzeul Lamborghini și-a redeschis porțile: pe lista exponatelor se află și noul Sian Roadster

Muzeul Lamborghini și-a redeschis poțile pentru publicul larg. Până în 12 iulie, fanii care vor vizita muzeul vor putea admira și hypercar-ul Sian Roadster, model prezentat în urmă cu doar câteva zile.
Joi, 09 Iulie 2020 | General

Honda Civic Type R Limited, cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Suzuka: Hot Hatch-ul nipon a doborât timpul stabilit de Renault Megane RS Trophy-R

Honda Civic Type R Limited a parcurs un tur complet pe circuitul de la Suzuka în 2 minute și 23.993 secunde. Astfel, Hot Hatch-ul nipon a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul japonez.
Luni, 06 Iulie 2020 | General | 15 comentarii

Tesla reduce la jumătate garanția pentru ecranul touch: unitatea este înlocuită gratuit doar în primii doi ani de la achiziție

Tesla a anunțat că a redus la numai doi ani sau 40.000 de kilometri garanția oferită pentru unitatea media și ecranul touch, în contextul în care constructorul se confruntă cu o serie de probleme la aceste componente.
Marti, 30 Iunie 2020 | General | 5 comentarii

Toyota rămâne cel mai valoros brand auto din lume: Tesla, singurul brand auto din top 10 cu o valoare în creștere

Toyota este și în acest an cel mai valoros brand auto din lume, cu o valoare de 28 de miliarde de dolari, însă Tesla a urcat pe poziția a patra și este singurul brand auto în creștere, cu o valoare de 11 miliarde de dolari.
Luni, 29 Iunie 2020 | General | 4 comentarii

Organizatorul Salonului Auto de la Geneva ar putea intra în lichidare: "Trebuie să găsim o soluție până în septembrie"

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva atrag atenția că evenimentul riscă să nu mai poată avea loc dacă nu găsesc surse de finanțare până în luna septembrie. "Riscăm să intrăm în lichidare".
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru