Stiri Industrie

Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie | 4 comentarii

Încă o posibilă victimă în scandalul Dieselgate: Mercedes este suspectată de manipularea emisiilor diesel în SUA

Autoritățile din Statele Unite au descoperit posibile softuri ilegale pe care Mercedes le-ar fi folosit ca să manipuleze testele de emisii pentru modelele sale cu motoare diesel, susține presa germană.
Duminica, 18 Februarie 2018 | Industrie | 14 comentarii

Șefii Toyota estimează o criză în industria auto: “Traversăm o perioadă de schimbări care se petrec o dată la 100 de ani”

Oficialii Toyota sunt de părere că industria auto se află în fața unei crize ce pune în pericol existența constructorilor care nu se adaptează la schimbările majore din anii care urmează.
Sambata, 17 Februarie 2018 | Industrie

Mașina lui James Bond, scoasă la licitație: un Aston Martin Vanquish deținut de actorul Daniel Craig va fi vândut la New York, iar banii vor fi donați în scopuri caritabile

Un model Aston Martin Vanquish din 2014, aflat în proprietatea actorului Daniel Craig, va fi scos la licitație la New York, iar banii obținuți vor fi donați unui ONG.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Industrie | 8 comentarii

Noul șef de design de la Toyota: “În viitor, serviciile de car sharing cu vehicule electrice și autonome ar putea elimina mașinile produse în masă”

Serviciile de car sharing ce folosesc vehicule electrice și autonome ar putea, în viitor, să elimine dorința clienților de a-și conduce propriile mașini în fiecare zi și, astfel, să nu mai fie nevoie de producția în masă a acestora. Declarația îi aparține lui Simon Humphries, noul șef de design de la Toyota.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Industrie

Fostul și noul șef al grupului Renault: Carlos Ghosn a primit încă un mandat de 4 ani din partea acționarilor

Acționarii Renault i-au acordat lui Carlos Ghosn încă un mandat de 4 ani la conducerea grupului, iar Thierry Bollore a fost promovat în funcția de Chief Operating Officer, respectiv “numărul 2” în companie.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie | 4 comentarii

Daimler avertizează: “Scăderea cererii pentru diesel și trecerea la motoarele electrice ar putea destabiliza furnizorii din industria auto”

Grupul Daimler susține că o scădere a cererii pentru motoarele diesel și tranziția către vehiculele electrice ar putea echivala cu o destabilizare a furnizorilor săi, caz în care ar putea fi nevoie să le ofere susținere financiară.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

X4 a murit, trăiască X4: BMW pregătește începerea producției pentru noua generație a SUV-ului său

BMW anunță că producția primei generații X4 se va încheia în curând, iar fabrica sa din Spartanburg, SUA, se pregătește să înceapă construcția noului SUV german.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie | 3 comentarii

Oficialii Mercedes, ținta unei posibile investigații în Germania: autoritățile suspectează folosirea unui dispozitiv de “păcălire” a emisiilor pe 1.000 de unități Mercedes Vito

Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA) a anunțat că analizează posibila audiere a oficialilor Daimler în urma unor suspiciuni potrivit cărora constructorul ar fi folosit un dispozitiv pentru manipularea emisiilor pe circa 1.000 de modele Mercedes Vito.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Industrie | 4 comentarii

Fabrică în China, sediu în Suedia: Polestar și-a stabilit “cartierul general” lângă Volvo

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a anunțat că sediul său va fi construit în Suedia, lângă “compania mamă”, cu toate că fabrica unde își va construi modelele se află în China.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Industrie

Aston Martin lucrează la finalizarea fabricii unde va fi produs SUV-ul DBX: primele prototipuri vor fi gata până la sfârșitul anului

Aston Martin se pregătește să termine lucrările de construcție la fabrica sa din Țara Galilor, acolo unde va fi produs primul lor SUV. Crossoverul DBX va avea primele prototipuri până la sfârșitul acestui an.
Marti, 13 Februarie 2018 | Industrie

Suzuki așteaptă o creștere a vânzărilor din Europa cu ajutorul SUV-urilor sale: “Planul nostru este să avem o creștere graduală”

Suzuki așteaptă ca vânzările sale din Europa să crească în acest an cu ajutorul SUV-urilor din portofoliu, iar ascensiunea să continue treptat.
Luni, 12 Februarie 2018 | Industrie

Motoarele diesel rezistă pe piață datorită flotelor cumpărate de companii: "Va fi greu să recâștige cotă de piață în fața propulsiei pe benzină"

Citroen susține că motoarele diesel vor avea șanse minime să recâștige lupta cu propulsia pe benzină în cazul în care companiile vor renunța să achiziționeze flote de mașini alimentate cu motorină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Februarie 2018 | Industrie

Saloanele auto, în scădere de popularitate printre constructori: Mercedes ar putea lipsi anul viitor de la Detroit

Mercedes ia în calcul să lipsească de la Salonul Auto de la Detroit în 2019, potrivit unor surse din companie, dar nu exclude întoarcerea în cadrul evenimentului din 2020.
Luni, 12 Februarie 2018 | Industrie

Demisii la vârful Renault: încă un membru din conducere a plecat înainte de alegerea noului șef al constructorului francez

Thierry Desmarest, membru în board-ul Renault, a demisionat din funcție, potrivit unor surse citate de agenția Reuters. Decizia vine după plecarea unui alt membru din conducere (Stefan Mueller) și înaintea procesului de selecție pentru postul de CEO al producătorului francez.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie | 6 comentarii

Un exemplar Bugatti Chiron a fost vândut cu 3.2 milioane de euro la o licitație: hipercarul are sub 1.000 de kilometri la bord

Un exemplar Bugatti Chiron cu mai puțin de 1.000 de kilometri la bord a fost vândut în cadrul unei licitații organizate de celebra casă RM Sotheby's. Prețul de achiziție: 3.2 milioane de euro, cu 800.000 de euro peste prețul de pornire al unui Chiron nou.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie

Volvo așteaptă o creștere a vânzărilor de hibrizi în 2018: suedezii mizează pe succesul noului XC40 și al cunoscutului XC90

Volvo a raportat o scădere a vânzărilor de motoare diesel în Europa, spunând că tot mai mulți clienți aleg modelele sale cu propulsie hibridă. Constructorul suedez se așteaptă la un 2018 de succes cu ajutorul modelelor XC40 și XC60.
Joi, 08 Februarie 2018 | Industrie

McLaren Senna ar putea lua startul într-o serie de curse: “Nu putem confirma nimic deocamdată, dar lucrăm la un plan”

Șefii McLaren au declarat că “lucrează la un plan” prin care supercarul Senna să participe la o serie de curse ce urmează să fie stabilite.
Joi, 08 Februarie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Clasice reîncărcate: Jaguar va construi după specificațiile originale 25 de exemplare ale legendarului D-Type

Lumea mașinilor clasice se află în fierbere după ce divizia Jaguar Classic a anunțat faptul că va construi de la zero, după schițele originale, 25 de exemplare ale unuia dintre cele mai de succes modele din istoria Le Mans: D-Type
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Industrie | 2 comentarii

Vânzările de mașini diesel se prăbușesc în Franța, dar Dacia face notă discordantă: a vândut cu 27% mai multe unități diesel în Hexagon

Franța a raportat o scădere a vânzărilor de mașini diesel de 12% în luna ianuarie, însă situația este la polul opus pentru Dacia: datorită popularității lui Duster, marca de la Mioveni a vândut cu 27% mai multe vehicule diesel.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Industrie

Toyota caută soluții pentru folosirea bateriilor uzate de pe Prius: proiect pentru stocarea energiei eoliene sau solare

Toyota va iniția un proiect care prevede utilizarea bateriilor de pe hibrizii Prius ca soluție de stocare pentru surplusul de energie eoliană sau solară.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru