Stiri Industrie

Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Francezii caută un nou CEO pentru Renault: “Experiența este mai importantă decât naționalitatea”

Renault este în căutarea unui CEO permanent, iar guvernul francez susține că, în acest caz, “experiența în redresarea unei companii este mai importantă decât naționalitatea”.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Industrie | 35 comentarii

Volkswagen amână decizia pentru uzina din Turcia: germanii sunt îngrijorați de efectele războiului din Siria

Grupul Volkswagen a amânat decizia finală cu privire la construcția unei uzine din Turcia după ce acest stat a lansat o operațiune militară în Siria care ar putea avea ca efect o serie de sancțiuni economice pentru exporturi.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Industrie

Citroen va miza în continuare pe “confort și creativitate”: “Mașinile au prea multă tehnologie, iar clienții nu folosesc nici jumătate din ea”

Citroen anunță că modelele sale vor miza în continuare pe “confort și creativitate”. “Mașinile au prea multă tehnologie, iar clienții nu folosesc nici jumătate din ea,” a spus Linda Jackson, CEO-ul Citroen.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Industrie

14.022 de exemplare Lamborghini Huracan produse în doar 5 ani: supercar-ul egalează performanța obținută de Gallardo în 10 ani de producție

Din 2014 și până astăzi, Lamborghini a produs 14.022 de unități Huracan. Astfel, supercar-ul cu motor V10 egalează performanța obținută de vechiul Gallardo, model produs între 2003 și 2013.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie | 3 comentarii

BMW vrea să dubleze vânzările modelelor i8, Seria 8, X7 și Seria 7: țintă de 135.000 de unități în 2020

BMW vrea să dubleze anul viitor vânzările unor modele precum i8, Seria 8, X7 și Seria 7 pentru mărirea marjei de profit, care a fost afectată de investițiile în noile tehnologii, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al constructorului.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie | 5 comentarii

Seat și-ar putea schimba numele în Cupra: spaniolii vor să lanseze o gamă nouă de modele și să se extindă la nivel global

Grupul Volkswagen analizează posibilitatea de a schimba numele Seat în Cupra pentru a lansa o gamă nouă de modele cu prețuri mai ridicate și pentru a se lansa la nivel global.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie

Grupul VW neagă planurile pentru vânzarea Lamborghini: “Speculațiile sunt nefondate”

Grupul Volkswagen a transmis că nu are planuri pentru vânzarea Lamborghini, după apariția unor informații neoficiale în acest sens, spunând că “speculațiile sunt nefondate”.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Vânzări premium în luna septembrie: Mercedes-Benz, creștere de peste 10%, Audi și BMW au îmbunătățit rezultatele cu aproape 5%

Audi, BMW și Mercedes-Benz au încheiat luna septembrie în creștere, cele mai generoase vânzări fiind înregistrate de producătorul din Stuttgart. Clasamentul pe primele nouă luni este condus tot de Mercedes-Benz.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | Industrie

Livrările Volkswagen au crescut cu 10% în septembrie, la nivel global: creștere de 45% în Europa

Volkswagen a anunțat că livrările sale globale au înregistrat o creștere de 10% în luna septembrie, în contextul în care rezultatul din luna septembrie 2018 a fost afectat de introducerea WLTP. Livrările VW în Europa au crescut cu 45%.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | Industrie | 3 comentarii

UPDATE: Clotilde Delbos este CEO interimar la Renault, după ce Thierry Bollore a fost demis

Directorul financiar de la Renault, Clotilde Delbos, a devenit CEO-ul interimar al constructorului, în contextul demiterii lui Thierry Bollore. Acesta s-a arătat “stupefiat” de o demitere “complet neașteptată”.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Nissan a început producția noului Juke la uzina din Sunderland: vânzările vor debuta în noiembrie pe unele piețe europene

Nissan a anunțat startul producției pentru noul Juke, care va fi asamblat la uzina din Sunderland, după o investiție de 100 de milioane de lire sterline. Producătorul a transmis că vânzările noului Nissan Juke vor începe în noiembrie pe unele piețe europene.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie

Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta CEO-ului nu a fost încă stabilită

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault, potrivit unor surse guvernamentale, care spun că soarta CEO-ului Thierry Bollore nu a fost încă stabilită.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Industrie

Presa franceză: șeful Renault, Thierry Bollore, ar putea fi demis pe fondul relației tensionate cu Nissan

Thierry Bollore, CEO-ul Renault, este în pericol să fie demis în contextul relației tensionate cu Nissan, potrivit informațiilor apărute în două publicații franceze. Bollore este văzut drept un protejat al lui Carlos Ghosn, fostul șef de la Renault și Nissan, fapt ce i-ar deranja pe japonezi.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Industrie

Nissan are un nou CEO: Makoto Uchida este directorul Nissan China și îl înlocuiește pe Hiroto Saikawa

Noul CEO de la Nissan este Makoto Uchida, actual șef al Nissan China. Uchida îl înlocuiește pe fostul CEO Hiroto Saikawa și va fi ajutat de doi directori de operațiuni, Ashwani Gupta și Jun Seki, cei cu care se luptase pentru șefia Nissan.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Industrie

Producția auto națională în primele 9 luni: creștere de peste 6% pentru uzina Dacia de la Mioveni, în timp ce fabrica Ford din Craiova înregistrează o scădere de 7%

Uzina Dacia de la Mioveni și fabrica Ford de la Craiova au produs 37.153 de mașini în luna septembrie. În primele nouă luni ale anului, cele două fabrici au asamblat aproape 355.000 de unități.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Industrie

Opel începe producția noii generații Corsa: versiunea electrică vine în prima parte a anului viitor

Opel a anunțat că a început producția noii generații Corsa la uzina pe care o deține în localitatea spaniolă Zaragoza. Versiunea electrică Corsa-e va fi produsă începând din prima parte a anului viitor.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Industrie | 9 comentarii

Volvo și Geely își unesc activitățile de producție a motoarelor: noua companie vrea să devină un furnizor global pentru mai mulți constructori auto

Volvo și grupul Geely au anunțat că vor o fuziune a operațiunilor de dezvoltare și producție a motoarelor, astfel încât noua companie să devină un furnizor global pentru mai mulți constructori auto. Noul business va reduce semnificativ costurile pentru Volvo și Geely, urmând să se concentreze pe dezvoltarea viitoarelor generații de motoare tradiționale și a tehnologiilor hibride.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Industrie | 4 comentarii

Înmatriculările Dacia au scăzut în Franța cu 4.3% în primele nouă luni ale anului: Sandero, locul 5 în topul celor mai înmatriculate modele

Dacia a raportat o scădere de 4.3% la înmatriculările de pe piața din Franța în primele nouă luni ale anului, însă Sandero a urcat pe locul cinci în topul modelelor cu cele mai multe înmatriculări.
Duminica, 06 Octombrie 2019 | Industrie | 7 comentarii

Studiu de fezabilitate pentru construcția Nodului Intermodal București-Ilfov: nodul va face legătura cu Otopeni, București-Brașov și viitoarea autostradă A0

Consiliul Județean Ilfov a semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate a Nodului Intermodal București-Ilfov. Nodul va fi construit la Moara Vlăsiei, urmând să facă legătura cu Otopeni, București-Brașov și viitoarea autostradă A0, iar prețul proiectului este de 100-150 de milioane de euro.
Sambata, 05 Octombrie 2019 | Industrie

Se caută un nou CEO la Nissan: cei trei candidați ar fi fost intervievați de președintele Renault

Trei candidați se luptă pentru poziția de nou CEO al Nissan, aceștia fiind intervievați de președintele Renault, Jean-Dominique Senard, potrivit unor surse apropiate de situație.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru