Abt

Vineri, 28 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (12)

Automarket vă aduce şi la acest sfârşit de săptămână cele mai atrăgătoare propuneri din lumea tuningului. Răspund la apel multe modele germane, dar şi noul coupe Alfa Romeo 4C.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (11)

Automarket vă oferă şi astăzi o mulţime de creaţii din lumea tuningului. Avem pentru voi un kit proaspăt dedicat actualului lamborghini Aventador, un Golf de 900 de kilograme şi 1000 de cai putere, dar şi o mulţime de modele BMW.
Vineri, 22 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Şi în această săptămână vă aducem în prim plan cele mai interesante propuneri de tuning ale săptămânii care a trecut. Avem pentru voi o serie de supercaruri exclusiviste, dar şi cel mai puternic Mitsubishi Lancer Evo X din lume.
Vineri, 15 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Şi acest sfârşit de săptămână vă aduce cele mai interesante 10 propuneri de tuning ale ultimelor 7 zile. În centru stau tunerii germani, care se pregătesc deja pentru Salonul Auto de la Geneva cu kituri spectaculoase.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Audi A1 Quattro, ajutat să atingă 307 cai putere de către ABT

Audi A1 Quattro dezvoltă în versiunea de serie 256 cai putere. Pare mult, însă pentru ABT a fost insuficient, tunerii germani reuşind să stoarcă un total de 307 cai putere din motorul versiunii standard.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Tuning

ABT a modificat Volkswagen T5

Tunerii de la ABT au realizat un pachet de modificări pentru Volkswagen T5 Multivan. Pe lângă kitul estetic, Multivan a primit şi un set de jante din aliaj şi motoare mai puternice.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Tuning

ABT vine cu un nou kit de tuning pentru Audi Q3

Audi Q3 se bucură de un nou pachet de tuning din partea ABT. germanii au modificat vechiul kit estetic şi au înghesuit 270 de cai putere sub capota crossover-ului.
Sambata, 30 Iulie 2011 | Tuning

ABT Sportline modifică Volkswagen Tiguan facelift

Casa de tuning germană ABT Sportline a prezentat o serie de modificări operate pe Volkswagen Tiguan facelift. Creaţia nemţilor este formată dintr-un pachet estetic şi un kit de performanţă.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Tuning

ABT a creat primul pachet de tuning pentru noul VW Beetle

Specialiştii de la ABT Sportsline au realizat primul kit de tuning pentru noul Volkswagen Beetle. Acesta se numeşte Speedle şi va include modificări la gama de motorizări.
Sambata, 12 Februarie 2011 | Tuning

Abt Sportsline dezvăluie pachetul său pentru Audi A7

Tunerii germani de la Abt au prezentat viziunea proprie asupra lui Audi A7. Aceştia au creat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru ambele versiuni de motorizări oferite de constructor.
Sambata, 18 Decembrie 2010 | Tuning

ABT Sportsline modifică Volkswagen Touareg

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Volkswagen Touareg. SUV-ul nemţilor a devenit astfel mult mai agresiv şi mai sportiv.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Tuning

ABT a creat trei pachete de tuning pentru Audi A1

Tunerii de la ABT Sportline au realizat trei pachete de modificări pentru noul Audi A1. Modelul a primit atât modificări estetice, cât şi un plus de putere sub capotă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 10 Iulie 2010 | Tuning

Primul teaser cu Audi A1 ABT

Tunerul german ABT a prezentat primul teaser al viitoarei versiuni proprii Audi A1. Modelul "în carne şi oase" va fi prezentat publicului la sfârşitul acestei luni.
Sambata, 26 Iunie 2010 | Tuning

Audi A8 modificat de ABT

Tunerii germani de la ABT au creat o variantă îmbunătăţită a lui Audi A8. Aceasta a fost botezată AS8 şi poate produce până la 385 de cai putere.
Duminica, 25 Aprilie 2010 | Tuning

ABT modifica Volkswagen Transporter T5

Tunerii de la ABT au creat un pachet aerodinamic pentru VW Transporter T5 pe care l-au botezat Multivan.
Joi, 04 Martie 2010 | GENEVA 2010

ABT a dezvelit un Volkswagen Golf R de 310 CP la Geneva

Tunerii de la ABT Sportsline, specializati in modificarea modelelor din Grupul VAG, au dezvaluit un Volkswagen Golf R de 310 CP la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 09 Februarie 2010 | GENEVA 2010

ABT prezinta pachetele pentru A8, Golf R si R8 GTR la Geneva

Standul ABT de la Salonul Auto de la Geneva va prezenta patru modele modificate de tunerii din Kempten, alaturi de un nou model de jante, intitulat CR.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Tuning

ABT a modificat noul VW Golf VI GTD

Cea mai performanta versiune TDI a lui Volkswagen Golf a primit un pachet de tuning de la ABT Sportline. Modelul dezvolta acum 190 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 7.1 secunde.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Tuning

ABT a prezentat kit-ul sau pentru noul Polo la Frankfurt

Germanii de la ABT si-au facut prezenta simtita la Salonul Auto de la Frankfurt, prezentand numeroase modele printre care si noul Volkswagen Polo modificat. Kit-ul ABT pentru Polo ridica puterea motorului 1.2 TSI la 130 CP.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Tuning

Tunerii de la ABT au creat un Audi A5 Cabrio unicat

Germanii de la ABT au creat un Audi A5 Cabrio unicat pentru producatorul de bere Radeberger. Modelul va fi dat cadou castigatorului unei tombole speciale.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, VW, Lamborghini, Salon Auto, Germania, Geneva, Frankfurt, tuning, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru