ABT a creat trei pachete de tuning pentru Audi A1

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Tunerii de la ABT Sportline au realizat trei pachete de modificări pentru noul Audi A1. Modelul a primit atât modificări estetice, cât şi un plus de putere sub capotă.

Esential

150 CP dezvoltă motorul 1.4 TFSI al lui Audi A1 în versiunea ABT.

Germanii de la ABT nu au stat pe gânduri când au văzut noul Audi A1 şi au realizat un trei pachete de tuning pentru acesta. În timp ce modificările operate la motorizările lui A1 şi la suspensia acestuia sunt comune pentru toate cele trei pachete, tunerii de la ABT au realizat trei kit-uri estetice diferite pentru cel mai mic model al constructorului din Ingolstadt. Cel mai puternic motor pe benzină din gamă dezvoltă acum 150 CP, în timp ce diesel-ul de 1.6 litri furnizează 125 CP.

Motorul 1.2 TFSI al lui A1 dezvoltă 115 CP în versiunea ABT, o creştere semnificativă de la cei 86 CP de fabrică. Tunerul german nu a anunţat un pachet pentru sistemul de frânare, iar sistemul de suspensie a fost perfecţionat cu un set de arcuri mai ferme şi cu o gardă la sol redusă. A1 a primit şi un set de jante din aliaj uşor de 17 inch, vopsite în gri şi decorate pe margine în culoarea caroseriei. Opţional, clienţii ABT pot opta şi pentru versiunea de 110 CP a motorului 1.6 TDI şi pentru un set de jante de aliaj uşor de 18 inch.

Audi A1 a primit un sistem de evacuare spor cu două ţevi, amplasate central.

Evacuarea finală este încadrată de un difuzor de aer integrat în bara de protecţie spate. Pachetul estetic pentru acest model este compus din buză inferioară pentru bara faţă, un set de praguri laterale din aluminiu, un eleron spate din aluminiu şi un set de elemente decorative oferite în trei culori – verde, mov sau gri.

Via | Automedia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru