ABT modifica Volkswagen Transporter T5

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 25.04.2010
Tunerii de la ABT au creat un pachet aerodinamic pentru VW Transporter T5 pe care l-au botezat Multivan.

Casa de tuning germana ABT a pregatit un pachet aerodinamic pentru Volkswagen Transporter T5. Kitul este botezat Multivan si a fost special creat pentru a oferi un plus de sportivitate utilitarei germane. Tunerii de la ABT au montat o gila fata restilizata, un spoiler pentru partea din fata nou, praguri laterale si un spoiler spate redesenat.

De asemenea, pachetul aerodinamic mai pune la dispozitia clientilor un eleron gandit special pentru a oferi o forta de apasare mai mare si un sistem de evacuare pe care tunerii l-au dotat cu patru tevi de esapament. Pentru ca tuningul exterior sa fie complet ABT a pregatit pentru Volkswagen Transporter T5 jante din aliaj de 19 inch.

Suspensiile utilitarei germane au fost si ele modificate, tunerii de la ABT optand pentru schimabrea arcurilor. Transporter T5 dispune de un propulsor de 2.0 litri TDI, care nu a suferit nicio modificare din partea tunerilor germani. Pretul pentru pachetul aerodinamic nu a fost comunicat de oficialii casei de tuning.

Via | ABT

Comentarii (3)

  • p-george
    ABT
    Masina perfecta pentru un roadtrip cu prietenii prin europa :)
    8 0
  • bine spus prin europa plina cu 10 chinezoi si 3 tone de tenesi.
    7 2
  • Ivanoff
    TV
    "Misto" TV-ul...
    Partea cu apasarea aerodinamica e chiar inspirata,multi ciobeni pun botul.
    Apropos,cat are oare TV-ul coeficientul aerodinamic?...
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru