ABT Sportsline modifică Volkswagen Touareg

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.12.2010
Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Volkswagen Touareg. SUV-ul nemţilor a devenit astfel mult mai agresiv şi mai sportiv.

Tunerii bavarezi ABT Sportsline au prezentat publicului un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Volkswagen Touareg. La exterior, SUV-ul german a primit o grilă restilizată, praguri laterale noi, un deflector de aer şi un eleron masiv. Pentru ca ecuaţia celor de la ABT să fie completă, modelul german va beneficia de un sistem de evacuare nou şi de un set de jante din aliaj de 22 de inch.

Surpriza nemţilor vine însă de sub capota SUV-ului german. Pentru versiunea care beneficiază de propulsorul de 3.0 litri, tunerii germani au pregătit 2 variante ale pachetului de performanţă. Prima dintre acestea va creşte puterea lui Touareg la 282 de cai şi 580 Nm, iar a doua versiune dezvoltă 306 cai şi 610 Nm.

Cireşa de pe tort a celor de la ABT vine sub forma unui propulsor de 4.2 litri a cărui putere a crescut până la 380 de cai şi 870 Nm. "Mai multă putere nu va răni o maşină deosebită ca aceasta, dar este important ca pachetul de tuning să inspire acelaşi stil ca şi Touareg", a declarat Christian Abt, manager general ABT Sportsline.

Via | ABT Sportsline

Comentarii (4)

  • foarte frumos
    motoare mai puternice si aspect usor mai indraznet
    7 4
  • Arata mai frumos decat modelul stock
    5 3
  • Suv sport
    Adica un elefant in pantofi sport , merge ca nuca in perete
    7 2
  • SUPERR!!!
    E TARE MASINA,EU AM UN GOLF4 BREAK ,6V,131CP SI SUNT FOARTE MULTUMIT DE EL.MAI ALES TOUAREG SPORT SI TRACTIUNE QUATRO, MA LASA FARA CUVINTE.....................
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru