ABT a modificat Volkswagen T5

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.04.2012
Tunerii de la ABT au realizat un pachet de modificări pentru Volkswagen T5 Multivan. Pe lângă kitul estetic, Multivan a primit şi un set de jante din aliaj şi motoare mai puternice.

Tunerii de la ABT au lansat un pachet pentru Volkswagen T5 Multivan. Clienţii modelului din Wolfsburg au la dispoziţie un pachet estetic, un kit de suspensie, pachete de putere pentru motor, jante din aliaj de 19 inch şi un sistem de evacuare cu ţevi duble. Toate motorizările lui Multivan au primit atenţia celor de la ABT, cea mai slabă unitate din gamă dezvoltând acum 110 CP, în timp ce motorizarea de top, un 2.0 TSI, dezvoltă 240 CP şi 450 Nm. Alături de pachetul ABT, un Volkswagen T5 Multivan 2.0 TSI are nevoie de numai 9.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Pachetul estetic include o nouă grilă faţă, un spoiler faţă, un eleron spate, un set de praguri laterale şi o nouă bară de protecţie spate. Multivan a primit un set de jante din aliaj de 19 inch, finisate în nuanţa gunmetal. Garda la sol a modelului a fost redusă cu câţiva centimetri graţie unei suspensii noi, iar cei care doresc un sunet mai sportiv pot comanda un sistem de evacuare cu două ţevi.

Volkswagen T5 Multivan se dovedeşte a fi un model popular în rândul tunerilor, acesta primind deja câteva pachete de tuning, mai mult sau mai puţin complete.

Tunerii care au abordat acest model s-au concentrat pe pachete estetice şi pe powerbox-uri, încercând să ofere soluţii rapide la cerinţele clienţilor dornici de personalizare.

Via | ABT

Comentarii (1)

  • dric!!
    2 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru