Abt Sportsline dezvăluie pachetul său pentru Audi A7

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.02.2011
Tunerii germani de la Abt au prezentat viziunea proprie asupra lui Audi A7. Aceştia au creat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru ambele versiuni de motorizări oferite de constructor.

Acum câteva zile, germanii de la MTM au prezentat primul pachet de tuning pentru Audi A7, iar acum este rândul celor de la Abt Sportsline să ne dezvăluie detaliile despre modificările operate pe modelul constructorului din Ingolstadt. Casa de tuning Abt ne propune un A7 mult mai cizelat, mai puternic şi cu un look impunător mulţumită unui pachet de caroserie.

La exterior, germanii au modificat spoiler-ul faţă şi spate, au înlocuit pragurile laterale, iar sistemul de evacuare se încheie cu patru ţevi de eşapament. Pentru ca ecuaţia să fie completă, Abt propune un set de jante din aliaj cu mărimi cuprinse între 19 şi 21 de inch. Tunerii nemţi nu au uitat nici de "inima" lui A7, motiv pentru care au pregătit şi un kit de performanţă dedicat ambelor motorizări oferite de Audi.

În ceea ce priveşte propulsorul de 3.0 litri TFSI, Abt a reuşit să "stoarcă" 400 de cai, cu 100 de cai mai mult decât versiunea de serie. Pentru propulsorul de 3.0 litri TDI, germanii oferă două versiuni de putere.

Prima dintre acestea îi oferă lui A7 282 de cai, iar cea de-a doua variantă pregătită de Abt vine cu 310 cai. Preţul pentru modificările oferite de Abt nu a fost încă anunţat.

Via | Abt Sportsline

Comentarii (5)

  • andrei
    OPINIE
    sincer nu vad nimic exclusiv!!parca e a8 sau a 6 sau...nu-l vad rival de temut pn mercedes cls...
    17 12
  • ady32bmw
    opinie
    cred ca a trecut pesye cls sau cel putin egal,oricum e marfa de galati!!!!11
    2 11
  • @andrei
    incearca sa fii putin atent la stire. Se vorbeste despre pachetul ABT, nu comparatie A6-A8
    10 4
  • andrei
    .....
    am vazut ca se vb de pachetul ABT...dar mam referit la masina in general...
    5 4
  • ergo erai off-topic.
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru