MTM a prezentat pachetul său pentru Audi A7

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 08.02.2011
Audi A7 a primit un kit de tuning de la MTM. Specialiştii de la Motoren Technik Mayer au realizat prima etapă a kit-ului de putere pentru A7 3.0 TDI, care oferă acum 285 CP.

Germanii de la MTM au prezentat primele imagini ale kit-ului lor pentru Audi A7. După cum se poate observa, modificările operate sunt discrete, dar ceea ce contează la acest kit de tuning stă sub capotă. Pentru moment, doar motorul 3.0 TDI a fost modificat, acesta urmând să ofere 285 CP în versiunea MTM faţă de cei 245 CP oferiţi standard. Noua valoare a cuplului motor nu a fost încă dezvăluită, unitatea oferind 500 Nm în standard.

Modificările operate reprezintă doar prima treaptă pentru A7, cei de la MTM pregătind un pachet mai amănunţit în viitor. Costul unei asemenea modificări este de 1.250 de euro cu toate taxele incluse. Pe viitor, Audi A7 va primi de la MTM un kit de suspensie, alături de modele noi de jante de aliaj. Exteriorul nu va fi schimbat în cadrul pachetelor noi pentru A7, cei de la MTM fiind axaţi, aşa cum spune şi numele lor, pe modifcarea motoarelor.

În ceea ce priveşte kit-ul estetic actual, modelul are o bară spate cu un difuzor de aer integrat şi un set de jante din aliaj uşor. Opţional, clienţii pot alege un sistem de evacuare dublu, cu două sau cu patru ţevi de evacuare.

Cei de la MTM promit să dezvăluie informaţii noi despre acest model în curând. Versiunea entry-level a lui Audi A7 porneşte de la 61.250 de euro cu TVA inclus în România şi este reprezentată de un motor 3.0 TDI cuplat unei transmisii S-Tronic cu şapte trepte.

Via | ZerCustoms

Comentarii (1)

  • Frumoeasa masina asta .Am vazut in cj una culoarea aia maronie.superb de eleganta
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru