Auris

Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi

Toyota pregătește o nouă extindere a gamei de modele compacte: Auris ar putea primi o versiune sportivă

Toyota ar putea lansa o versiune sportivă pentru modelul compact Auris, ca urmare a popularității în creștere a acestui segment.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Noua generație Auris revoluționează gama Toyota: două versiuni hibride, una de 122, cealaltă de 180 CP

Noua generație Auris a fost lansată de Toyota astăzi la Salonul Auto de la Geneva. Modelul japonez nu mai oferă versiuni diesel, dar vine cu două variante hibride: una dedicată șoferilor eco, cealaltă șoferilor cu aplecări sportive.
Luni, 26 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primul teaser cu noua generație Toyota Auris: compacta va primi două versiuni hibride, implicit una sportivă cu motor de 2.0 litri

Toyota va lansa în 6 martie noua generație a compactei Auris, care va beneficia de modificări de design exterior și de două versiuni hibride. Cea sportivă va oferi un motor pe benzină de 2.0 litri.
Joi, 28 Mai 2015 | Modele noi

Toyota Auris primeşte odată cu noul facelift şi două motoare noi: 1.2 Turbo de 116 CP şi 1.6 diesel de 112 CP

Facelift-ul operat de Toyota pe Auris vine în această vară şi în România împreună cu două motorizări 100% noi pentru compacta japoneză. Acestea completează un interior redesenat şi o listă îmbogăţită de sisteme tehnologice.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai accesibile maşini hibride şi electrice de pe piața românească

Publicul devine din ce în ce mai conştient de importanţa unui automobil cât mai prietenos cu mediul înconjurător. De aceea am decis să strângem în acelaşi loc cele mai accesibile modele hibrid şi electrice de pe piaţa românească.
Luni, 23 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Toyota Auris facelift: modificări cosmetice şi motorizări îmbunătăţite

Toyota a anunţat că va aduce la Salonul Auto de la Geneva varianta facelift a modelului Auris. Modificările sunt minore şi modifică partea frontală a modelului compact.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Toyota Auris va debuta pe piaţa din SUA în 2015 sub aripa mărcii Scion

Japonezii de la Toyota au confirmat debutul lui Auris pe piaţa din SUA în 2015. Modelul va fi vândut de divizia americană numită Scion, dedicată publicului tânăr.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Industrie

Primul Corolla sedan de generaţie nouă a fost produs la fabrica Toyota din Turcia

Cea de-a 11-a generaţie Corolla sedan va fi produsă de Toyota în Turcia, la fabrica din Sakarya. Primul exemplar a fost întâmpinat ieri cu fast de oficialii turci şi japonezi.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

EuroNCAP: 5 stele pentru noile Skoda Octavia, Toyota Auris, Toyota RAV4 şi Renault Zoe

Ultimele rezultatele publicate de EuroNCAP au avut în vedere testele realizate cu patru modele interesante care au apărut sau vor apărea pe piaţa noastră în acest an. Toate au reuşit să adune cinci stele.
Miercuri, 20 Februarie 2013 | Intern

Preţuri pentru noul Toyota Auris: de la 15.971 euro

Toyota a anunţat preţurile noului Auris pe piaţa din România. Preţul de listă al versiunii de bază este de 15.971 euro cu TVA inclus. Însă, oferta Optimo reduce preţul de pornire la 14.508 euro cu TVA inclus.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Modele noi

Noua generaţie a lui Toyota Auris a intrat în producţie

Toyota a introdus în producţie noua generaţie a lui Auris. În primă fază, noua generaţie a compactei va fi construită la uzina din Regatul Unit.
Miercuri, 22 August 2012 | Tuning

Toyota Auris a primit un pachet de tuning de la TRD

Toyota a prezentat primele imagini ale pachetului Modellista pentru noul Auris, dezvoltat de TRD, tunerul de casă al mărcii nipone.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Mai 2012 | Industrie

Toyota nu va renunţa la denumirea Auris

Japonezii de la Toyota au decis să nu renunţe la denumirea Auris pentru hatchback-ul de segment C vândut pe piaţa din Europa.
Luni, 05 Decembrie 2011 | Modele noi

Toyota renunţă la numele Auris şi revine la Corolla

Hatchback-ul compact al celor de la Toyota va reveni după şase ani la vechiul său nume, Corolla. Auris nu a dat rezultatele scontate.
Joi, 12 Mai 2011 | Intern

Caravana Toyota Experience 2011 demarează pe 14 mai

Pasionaţii Toyota din România vor putea lua parte la ediţia 2011 a Caravanei Toyota. Aceasta vizează un total de 17 oraşe şi este derulată în două etape. Primii clienţi "vizitaţi" de caravană vor fi cei din Iaşi.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Industrie

Cinci fabrici Toyota din Europa opresc temporar producţia în lipsă de piese

A venit rândul fabricilor Toyota din Europa să fie afectată de imposibilitatea furnizorilor japonezi de a le oferi piese în urma evenimentelor petrecute în luna martie. Cinci fabrici Toyota din Europa vor fi închise timp de opt zile.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Mediu

Record de consum pentru Toyota Auris Hybrid: 3.46 litri la sută

Toyota Auris a înregistrat un record mondial de consum de carburant. Echipat cu pneurile Michelin Energy Saver şi alimentat cu benzină Shell Super FuelSave, modelul a consumat 3.46 litri la sută pe un traseu special, condus de instructorii ADAC.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Intern

Caravana Toyota Experience vine în 17 oraşe din ţară

Toyota va organiza o caravană de prezentare şi testare a modelelor sale în 17 oraşe din ţară în perioada 21 septembrie-21 noiembrie 2010.
Sambata, 24 Iulie 2010 | Economic

Toyota se aşteaptă la o creştere a vânzărilor odată cu introducerea lui Auris HSD

Odată cu introducerea pe piaţa auto din Europa a lui Auris HSD, versiunea hibridă a hatchback-ului japonez, oficialii Toyota se aşteaptă la o creştere a vânzărilor cu 25 de procente.
Luni, 08 Martie 2010 | Industrie

Toyota ar putea intarzia lansarea unor modele pe piata din Europa

Toyota ar putea sa amane debutul lui Auris facelift, Auris HSD Hybrid si RAV4 pe piata din Europa pana la finalizarea recall-ului de 8.5 milioane de unitati sau pana cand vor avea un rezultat clar in urma acestui recall.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Opel, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru