Toyota se aşteaptă la o creştere a vânzărilor odată cu introducerea lui Auris HSD

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 24.07.2010
Odată cu introducerea pe piaţa auto din Europa a lui Auris HSD, versiunea hibridă a hatchback-ului japonez, oficialii Toyota se aşteaptă la o creştere a vânzărilor cu 25 de procente.

Constructorul japonez Toyota se aşteaptă ca odată cu introducerea pe piaţa europeană a noului Auris hibrid, vânzările în acest segment să crească cu 25 de procente. Conform unuor calcule realizate de analiştii de la Jato Dynamics, în prima perioadă a acestui an vânzările lui Auris au scăzut cu 21.2%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Target-ul vânzărilor pentru anul 2010 stabilit de oficialii Toyota este de 30.000 de exemplare Auris HSD.

Toyota Auris hibrid este echipat cu un propulsor de 1.8 litri care produce 98 de cai putere la care se adaugă cei 36 de cai putere produşi de un motor electric. Hatchback-ul japonezilor se laudă cu un consum de carburant de 3.8 litri/100 km, iar emisiile de CO2 sunt de 89 g/km.

Auris HSD a făcut cunoştinţă cu publicul pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta va fi produs în fabrica japonezilor din Marea Britanie, devenind astfel primul hibrid de la Toyota construit pe meleaguri europene.

Via | Autospies

Comentarii (3)

  • Toyota va urma modelul VW si va uniformiza designul modelelor sale
    http://www.autoblog.com/2010/07/23/report-toyota-getting-a-unified-look/
    3 5
  • Ivanoff
    @Alex
    Doamne Alex....
    Niciodata Toyota nu va urma vreun exemplu al vreunui producator inferior...asta asa...ca idee,iar dc pe cateva modelele noi lansate,au cautat sa introduca ceva linii similare nu inseamna ca uniformizeaza designul modelelor sale sau mai mult sa urmeze modelul VW,asta se intampla in curte la VAG unde de la A1 pana la A8 sunt toate la fel,pana si Amarok-ul seamana la astia cu Polo :)
    Tu sti cum arata Urban Cruiser,IQ,Prius,Yaris,Hilux?
    Nu exista nicio asemanare intre acestea...
    PS: Nu mai pune botul la ce scriu retardatii aceia de americani pe "autoblog" ca nu ajungi nicaieri!
    6 1
  • Ecologice rau
    Imi plac masinile Toyota. Un Prius consuma 7% in afara localitatii, un Logan dci numai 4.5% dar Priusul e ecologic, protejeaza si le ia banii snobilor.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru