Toyota ar putea intarzia lansarea unor modele pe piata din Europa

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 08.03.2010
Toyota ar putea sa amane debutul lui Auris facelift, Auris HSD Hybrid si RAV4 pe piata din Europa pana la finalizarea recall-ului de 8.5 milioane de unitati sau pana cand vor avea un rezultat clar in urma acestui recall.

Britanicii de la Sunday Telegraph au anuntat ca Toyota ar putea intarzia debutul unor modele pe piata din Europa in cazul in care nu vor obtine un rezultat satisfacator in urma recall-ului pe care il vor opera pentru pedalele de acceleratie cu probleme. Astfel, lansarea lui Auris Hybrid, Auris facelift si RAV4 ar putea fi intarziata serios pentru evitarea oricarui fel de problema.

Toyota evalueaza cu grija numarul de vehicule pe care trebuie sa il produca in Europa in 2010, in special unitatile construite la fabricile sale din Marea Britanie. Exista posibilitatea ca productia Toyota sa fie redusa in decursul acestui an, dar aceasta ipoteza nu a fost confirmata de oficialii marcii nipone. Aceasta decizie ar putea fi luata pentru a preveni formarea unui stoc de modele nevandute, care ar putea aparea in cazul in care Toyota nu isi va ajusta productia la cererea clientilor sai. In mod surprinzator, vanzarile Toyota au crescut cu 15.3% in luna ianuarie 2010 fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Discutam o potentiala intarziere a lansarii unor modele si, daca va fi nevoie, vom amana lansarea pana in momentul oportun.

Pentru moment, Auris Hybrid este programat pentru sfarsitul lunii mai, iar aceasta lansare este foarte importanta pentru noi. Tocmai de aceea, vrem ca Auris Hybrid sa fie lansata fara niciun fel de problema majora", a declarat Tadashi Arashima, seful Toyota Motor Europe.

Via | Gasgoo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru