Beijing

Vineri, 23 Aprilie 2010 | Concepte

BEIJING 2010: BMW Gran Coupe ataca Porsche Panamera

Salonul Auto de la Beijing a marcat prezentarea lui BMW Gran Coupe, un coupe cu patru usi care va rivaliza modele precum Porsche Panamera, Mercedes-Benz CLS si Audi A7.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Concepte

BEIJING 2010: Chevrolet a prezentat un crossover bazat pe Volt - MPV5

Chevrolet a creat inca un concept bazat pe Volt, care se numeste Volt MPV5 si reprezinta un crossover electric asistat cu o autonomie de 482 kilometri si un volum al portbagajului de 863 de litri.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Concepte

Ford va prezenta un nou concept de segment mini la Beijing

O echipa de design globala a celor de la Ford a dezvoltat un concept de segment A care prezinta o asemanare surprinzatoare cu noul Audi A1. Modelul se numeste Ford Start Concept si va debuta la Salonul Auto de la Beijing.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | Concepte

Chinezii au creat un competitor al lui Smart ForTwo: Jac IV Concept

Chinezii de la Jac au creat un concurent pentru micutul Smart ForTwo. Acesta se numeste Jac IV Concept si va fi prezentat publicului in cadrul Salonului Auto de la Beijing.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Modele noi

Toate exemplarele Ferrari 599 GTO au fost vandute

Ferrari a anuntat ca toate exemplarele 599 GTO au fost vandute, in ciuda faptului ca modelul nu si-a facut debutul public.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Modele noi

A opta minune a lumii: Audi A8 L

Audi va lansa in cadrul Salonului Auto de la Beijing noua generatie a lui A8 L. Pentru inceput, acesta va dispune de un propulsor W12 capabil sa produca pana la 500 de cai putere.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Mediu

Nebunie la Beijing: patru milioane de masini pe strazi

In Beijing se inmatriculeaza saptamanal peste 10.000 de masini, ritmul cresterii de automobile din oras impunand masuri severe din partea autoritatilor.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | General

Beijingul, sufocat de masini: 1000 de vehicule noi in fiecare zi

Autoritatile chineze se gandesc sa restranga cumpararea de masini in Beijing dupa ce au ajuns la concluzia ca orasul nu mai face fata cresterii constante a numarului acestora.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | General

In Beijing se cumpara zilnic 2000 de masini

China este una din tarile in care criza economica si-a facut simtita prezenta, insa intr-o maniera mai superficiala. Conform unui studiu, in Beijing se vand zilnic aproximativ 2000 de masini.
Sambata, 29 August 2009 | General

Cel mai rapid om din lume vrea un Ferrari California

Atletul jamaican Usain Bolt se pare ca isi doreste un Ferrari California. Acesta a fost surprins de paparazzi in timp ce se familiariza cu modelul italian.
Luni, 16 Martie 2009 | Modele noi

Audi Q7 facelift se lanseaza in aprilie

LED-uri in blocurile optice si noi motorizari si tehnologii. Acesta este rezumatul faceliftului pe care Audi il va opera in cazul SUV-ului Q7.

Tag-uri similare

Ferrari, Audi, China, SUV, criza, BMW M3, mediu, California, Q7, poluare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru