Chevrolet

Vineri, 05 Aprilie 2013 | Industrie

GM: "Un război cu Coreea de Nord ne-ar afecta serios producţia"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că este îngrijorat de situaţia din Coreea de Nord, deoarece un eventual război cu aceştia ar afecta cinci fabrici ale concernului american.
Joi, 04 Aprilie 2013 | General

Clienţii lui Chevrolet Volt parcurg peste 1400 de kilometri între plinurile de benzină

Chevrolet a aflat că proprietarii modelului electric Volt parcurg peste 1400 de kilometri între două plinuri ale rezervorului cu benzină. De asemenea, 9 din 10 clienţi ar cumpăra din nou un Volt.
Joi, 28 Martie 2013 | Modele noi

Chevrolet Camaro facelift şi versiunea de circuit Camaro Z/28 au debutat la New York

Chevrolet a expus în cadrul Salonului Auto de la New York faceliftul modelului Camaro. Alături de el, şi-a făcut apariţia şi noul Camaro Z/28, o versiune de 500 de cai putere, dedicată exclusiv circuitului.
Vineri, 22 Martie 2013 | Modele noi

Chevrolet Camaro SS - primul teaser anunţă un facelift pe modelul american

Salonul Auto de la New York, care îşi deschide porţile în cursul săptămânii viitoare, va fi gazda lansării versiunii 2014 a lui Camaro. Printre repere: versiunea SS şi un facelift adânc a modelului american.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

Chevrolet Corvette Stingray Convertible a fost lansat oficial astăzi la Geneva

Versiunea decapotată a celei de-a şaptea generaţie Corvette şi-a făcut apariţia printre blitz-urile jurnaliştilor la Salonul de la Geneva. Modelul păstrează dinamica versiunii coupe, dar adaugă în ecuaţie un acoperiş retractabil din pânză.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Emisii zero la standul Chevrolet cu noul Spark electric

După ce a debutat în premieră mondială pe tărâm american, noul Chevrolet Spark electric ajunge și în Europa. Nu se putea găsi un moment mai important pentru debut decât Salonul de la Geneva.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Standul Chevrolet are noul Corvette Stingray Convertible drept piesă de rezistență

Chevrolet are un stand mare la această ediție a Salonului Auto de a Geneva, iar jumătate din el este dedicat vedetei Corvette Stingray Convertible.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 VIDEO: Lansarea noului Chevrolet Corvette Stingray Convertible

Chevrolet prezintă la Geneva versiunea cabrio a celui mai sportiv model din propria gamă. Noul Corvette Stingray Convertible a fascinat jurnaliştii prezenţi la evenimentul elveţian.
Duminica, 03 Martie 2013 | GENEVA 2013

Chevrolet Corvette Stingray Convertible - primele imagini oficiale

Chevrolet a dat publicității primele două imagini cu varianta decapotabilă a noului Corvette Stingray. Noul model va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 22 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Şi în această săptămână vă aducem în prim plan cele mai interesante propuneri de tuning ale săptămânii care a trecut. Avem pentru voi o serie de supercaruri exclusiviste, dar şi cel mai puternic Mitsubishi Lancer Evo X din lume.
Vineri, 22 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Chevrolet Captiva primeşte un nou facelift la Geneva

Chevrolet a anunţat că va aduce la Salonul Auto de la Geneva versiunea facelift a lui Captiva. SUV-ul mărcii americane a mai primit un facelift în trecut, modelul care urmează să fie expus marcând cea de-a doua restilizare.
Luni, 18 Februarie 2013 | Modele noi

Chevrolet MyLink va integra asistentul personal Siri începând cu luna martie

Chevrolet este printre primele mărci care va oferi funcţia "Eyes Free integration" a asistentului personal Siri pe automobilele echipate cu sistemului multimedia MyLink.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Februarie 2013 | Intern

Chevrolet are un nou distribuitor în Iaşi - Trans Car

Reţeaua Chevrolet din România are un nou membru: Trans Car Iaşi. Acesta este punctul de vânzare şi servisare cu numărul 28 din România.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Chevrolet Spark electric vine la Geneva în versiunea de serie

Chevrolet va aduce la Geneva versiunea de serie a lui Spark EV în premieră europeană. Aceasta dezvoltă 130 CP şi 540 Nm, iar americanii promit cea mai bună autonomie din segment.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | Industrie

Chrysler nu va aduce noul Dodge SRT Viper în Europa

Chrysler a anunţat oficial că nu intenţionează să comercializeze noul Dodge SRT Viper pe piaţa din Europa. În schimb se va concentra mai multe pe piaţa americană.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | Modele noi

Chevrolet Corvette Stingray Cabrio ar putea debuta în Europa la Salonul de la Geneva

Chevrolet Corvette Stingray Cabrio ar putea ajunge în Europa mai repede decât ne aşteptam. Americanii plănuiesc lansarea unei variante decapotabile a supercarului chiar în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Intern

Chevrolet Spark facelift costă 8736 de euro în România

Chevrolet a lansat noul Spark facelift în România. Preţul modelului de oraş pleacă de la 8736 de euro şi este valabil pentru versiunea de 68 de cai putere în echiparea standard LS.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | Modele noi

GM şi PSA vor dezvolta împreună succesorul lui Zafira

General Motors şi PSA Peugeot-Citroen vor dezvolta împreună succesorii modelelor Zafira, Meriva şi 3008. În plus, cei doi parteneri vor dezvolta un motor de performanţă cu trei cilindri în linie.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Feature

Dakar 2013 în 17 de imagini spectaculoase

Dakar-ul 2013 a ajuns la final, marcând cinci ediţii ţinute în America de Sud. Pe lângă performanţele tuturor celor implicaţi, Dakar-ul ne lasă în fiecare an cu o colecţie de imagini impresionante.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Corvette Stingray, noua generaţie a supercarului american

Chevrolet a prezentat astăzi noua generaţie a lui Corvette. Aceasta vine cu un salt estetic major, o motorizare cu sistem de dezactivare a cilindrilor şi cu un interior perfecţionat.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru