Cybertruck

Marti, 30 Aprilie | Masini electrice si hibride

Noutăți pentru Tesla Cybertruck: mod de rulare Off-Road și diferențiale blocabile

Tesla Cybertruck va primi o actualizare importantă. Camioneta electrică va aduce noul mod de rulare Off-Road, precum și posibilitatea de a bloca diferențialele.
Marti, 23 Aprilie | Siguranta

Tesla recheamă toate exemplarele Cybertruck, din cauza pedalei de accelerație care poate rămâne blocată

Tesla a fost nevoită să inițieze o nouă campanie de rechemare pentru camioneta sa electrică Cybertruck. Noua campanie a fost inițiată după ce mai mulți posesori ai modelului au raportat probleme cu pedala de accelerație, care poate rămâne blocată în mers.
Luni, 05 Februarie | Siguranta

Primul recall pentru Tesla Cybertruck: literele martorilor din bord sunt prea mici

NHTSA, organismul de siguranță rutieră din Statele Unite, a inițiat o campanie de rechemare pentru mai mult de 2 milioane de exemplare Tesla. În campanie este inclus și noul Cybertruck. Mașinile sunt rechemate din cauză că literele martorilor din bord sunt prea mici.
Vineri, 01 Decembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua Tesla Cybertruck de serie. Preț de pornire de 60.900 de dolari

Tesla a dat startul oficial livrărilor mult-așteptatului Cybertruck, prima camionetă electrică a mărcii. Cu această ocazie, aflăm și detaliile tehnice despre una dintre cele mai anticipate mașini din ultimii ani.
Marti, 14 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck: interdicție de revânzare a mașinii în primul an de la livrare

Potrivit unui document publicat de Tesla, cei care achiziționează un exemplar Cybertruck vor avea interdicție la revânzare în primul an de la livrare. În caz contrar, pot plăti despăgubiri în valoare de 50.000 de dolari.
Luni, 23 Octombrie 2023 | Industrie

Elon Musk recunoaște: "Tesla și-a săpat propria groapă cu Cybertruck”

Elon Musk, șeful Tesla, a recunoscut într-un interviu nou dificultățile pe care producătorul de mașini electrice le întâmpină cu producția lui Cybertruck. Pe scurt, CEO-ul mărcii spune că, din această cauză, „Tesla și-a săpat propria groapă.”
Joi, 19 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Livrările lui Tesla Cybertruck vor începe în 30 noiembrie

Tesla a anunțat oficial că livrările controversatului model electric Cybertruck vor începe în 30 noiembrie. În prima fază, compania americană va construi 125.000 de exemplare pe an ale noului model.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck va avea și versiune de performanță. Mașina, testată de Elon Musk

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a precizat într-o postare pe rețeaua socială X că a testat o versiune de performanță a modelului Cybertruck. Acest lucru indică faptul că pick-up-ul electric va primi, la momentul lansării, o versiune destul de puternică.
Marti, 18 Iulie 2023 | Modele noi

Noi informații despre Tesla Cybertruck: ar putea avea autonomie de 560 de kilometri

Potrivit unei surse neoficiale, viitorul model electric Tesla Cybertruck ar urma să aibă o autonomie de puțin peste 560 de kilometri. Ulterior, camioneta ar putea să primească și o versiune cu autonomie ceva mai mare.
Duminica, 16 Iulie 2023 | Modele noi

Tesla a construit primul exemplar de serie al lui Cybertruck

Tesla a publicat o imagine oficială cu primul exemplar de serie al camionetei electrice Cybertruck. Acesta a fost asamblat la uzina din statul Texas a mărcii americane.
Sambata, 20 Mai 2023 | Modele noi

Imagine nouă cu Tesla Cybertruck, testat în condiții de iarnă

Tesla a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul său pick-up electric Cybertruck. Noul model a fost testat în condiții de iarnă, iar producția camionetei mult așteptate urmează să înceapă în acest an.
Luni, 13 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitoarele modele Tesla vor trece la un sistem auxiliar de 48 de volți

Tesla a confirmat oficial că viitoarele sale modele electrice de serie vor face trecerea la un sistem auxiliar de 48 de volți. Primul model al constructorului american cu această arhitectură va fi noul Cybertruck.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Primele exemplare Tesla Cybertruck vor ajunge pe stradă în această vară

Elon Musk, șeful constructorului american de mașini electrice, se așteaptă ca primele exemplare ale controversatului model Cybertruck să fie produse în acest an. Tot el mai precizează că producția în masă a camionetei electrice va începe abia în 2024.
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck ar fi primit peste 1.6 milioane de pre-comenzi

Potrivit unei informații noi apărute în presă, camioneta electrică Tesla Cybertruck ar fi primit peste 1.6 milioane de pre-comenzi până în acest moment. Producția modelului electric este programată să debuteze anul viitor.
Miercuri, 02 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Producția lui Tesla Cybertruck va începe în 2023

Potrivit unor informații noi, producția în masă a camionetei electrice Tesla Cybertruck va începe la sfârșitul lui 2023. Debutul producției modelului cu zero emisii a fost amânat în mai multe rânduri din cauza lipsei de componente.
Vineri, 22 Iulie 2022 | General

Elon Musk: Sperăm ca livrările lui Cybertruck să înceapă la mijlocul lui 2023

Elon Musk, șeful Tesla, are speranța că livrările viitorului pick-up electric Cybertruck vor începe la mijlocul anului viitor. Inițial, Cybertruck trebuia să fie lansat în 2021, însă mai multe probleme logistice au amânat în mai multe rânduri lansarea pe piață a controversatului model.
Marti, 17 Mai 2022 | Industrie

Comenzile pentru Tesla Cybertruck, oprite în Europa și China

Comenzile pentru camioneta electrică Tesla Cybertruck au fost, oficial, oprite în Europa și în China. Până acum au fost înregistrate peste 1.5 milioane de comenzi pentru viitorul model electric, care va fi produs din 2023.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Modele noi

VIDEO: Cum arată viitorul Tesla Cybertruck de serie

Camioneta electrică Tesla Cybertruck va intra în producție în 2023. Cu toate acestea, a apărut deja un material video în care este dezvăluită versiunea de serie.
Marti, 18 Ianuarie 2022 | Industrie

Producția lui Tesla Cybertruck, amânată până în 2023

Producția viitoarei camionete electrice Tesla Cybertruck a fost amânată cel puțin până în primul trimestru din 2023. Inițial, mașina trebuia să intre în fabricație la finalul lui 2022.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Modele noi

Tesla a lansat Cyberquad, un ATV electric pentru copii

Constructorul american de automobile electrice a lansat un quad electric numit „Cyberquad for Kids”. ATV-ul este destinat copiiilor, iar prețul este de 1700 euro.

Tag-uri similare

Tesla, Cybertruck, Pick-up electric, Tesla Cybertruck, pick-up electric Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru