Dezvoltare

Joi, 22 Martie 2018 | Tehnologie

Parteneriat: Jaguar Land Rover și BlackBerry vor lucra la un soft nou pentru viitoarele mașini ale grupului

Jaguar Land Rover și BlackBerry vor colabora pentru dezvoltarea unui nou soft care să fie folosit pe viitoarele modele din grupul auto. Într-o primă fază a parteneriatului, cele două companii vor introduce un nou sistem de infotainment.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Economic

Mai mulți bani pentru mașini electrice și autonome: BMW pregătește investiții record de 7 miliarde de euro

BMW a anunțat creșterea bugetului de cercetare și dezvoltare la circa 7 miliarde de euro în acest an, ca parte din planul să lanseze 25 de modele “electrificate” până în 2025.
Duminica, 11 Martie 2018 | Modele noi

Nou model în gama Mitsubishi: japonezii vor să lanseze încă un SUV, posibil hibrid

Mitsubishi se pregătește să lanseze un nou SUV în gamă, modelul fiind deja în stadiul de dezvoltare. Japonezii susțin că viitorul model ar putea să beneficieze de propulsie hibridă.
Joi, 08 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Mini va produce mașini în afara Europei, în premieră: modelele electrice ale britanicilor vor fi construite și în China

Procesul de cercetare și dezvoltare a viitoarelor modele electrice de la Mini va avea loc în China, după cum a declarat Peter Schwarzenbauer, membru în board-ul BMW.
Luni, 05 Martie 2018 | Modele noi

Primul SUV Lotus, mai aproape de realitate: patronii chinezi pregătesc un buget consistent pentru cercetare și dezvoltare

Bugetul de cercetare și dezvoltare de la Lotus va fi suplimentat de patronii chinezi de la Geely, astfel că șansele de lansare a primului SUV Lotus sunt tot mai mari, potrivit unui anunț făcut de divizia Lotus Cars Australia.
Luni, 05 Martie 2018 | Masini autonome

Toyota vrea să înființeze o companie care să dezvolte softuri pentru mașinile autonome: TRI-AD va fi rezultatul unei investiții de 2.8 miliarde de dolari

Toyota și doi dintre furnizorii săi vor să investească aproximativ 2.8 miliarde de dolari într-o nouă companie care să dezvolte softuri pentru mașinile autonome.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Aston Martin vrea să dezvolte mașini electrice în China: britanicii caută parteneri pe cea mai mare piață auto din lume

Aston Martin vrea să formeze un joint-venture cu un partener chinez care să îi permită să dezvolte mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume, după cum a declarat CEO-ul companiei, Andy Palmer.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

McLaren exclude varianta dezvoltării unui SUV: britanicii nu vor călca pe urmele Porsche sau Lamborghini

McLaren a subliniat că nu va lansa niciun SUV deoarece nu respectă filozofia companiei și se va concentra pe dezvoltarea propulsiei hibride pentru modelele sale viitoare.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover anunță investiții în electrificare și tehnologii autonome: un centru de inginerie software va fi deschis în Irlanda

Jaguar Land Rover va deschide un centru de inginerie software în Irlanda, acolo unde 150 de oameni vor lucra la dezvoltarea unor tehnologii autonome și pentru electrificarea autoturismelor.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Ford pregătește 40 de modele noi: 16 mașini 100% electrice și 24 de hibrizi plug-in până în 2022

Ford a anunțat investiții semnificative de 11 miliarde de dolari în electrificarea gamei sale, urmând să lanseze 40 de modele noi până în 2020, potrivit oficialilor companiei.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche va dezvolta o platformă pentru supercaruri electrice: arhitectura ar putea fi folosită de Audi și Lamborghini

Porsche a anunțat că va dezvolta o platformă pentru supercaruri electrice, existând posibilitatea ca noua arhitectură să fie împărtășită cu “frații” din grupul Volkswagen, respectiv Audi și Lamborghini.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Industrie

Președintele Ford: “China va conduce lumea în ceea ce privește dezvoltarea mașinilor electrice”

Președintele Ford a anunțat că producătorul auto american va lansa 15 modele electrificate în China, până în 2025, spunând că piața chineză va fi liderul global al dezvoltării mașinilor electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Intern

Se caută specialiști: Continental vrea 90 de ingineri pentru centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu

Grupul german Continental a scos pe piață aproape 90 de posturi vacante la centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Atrași de Țara Sfântă: Mercedes a deschis un centru de cercetare în Israel și vrea să dezvolte tehnologii pentru mașini autonome

Mercedes-Benz a deschis un centru de cercetare și dezvoltare în Tel Aviv. Nemții vor să profite de potențialul pieței israeliene, acolo unde există sute de firme specializate în tehnologie auto.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Industrie

Au pus bani deoparte: Toyota vrea să investească aproape un miliard de dolari în tehnologii autonome și baterii electrice

Toyota a făcut economii de 879 de milioane de dolari în ultimele șase luni și vrea să folosească banii pentru investiții în tehnologii autonome și baterii electrice.
Joi, 27 Mai 2010 | Mediu

Honda: "Maşinile electrice nu sunt viabile"

Oficialii Honda şi-au declarat scepticismul pentru viabilitatea vehiculeleor electrice cu tehnologia actuală a acumulatorilor.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Alfa Romeo Giulietta, primul model hibrid al aliantei Fiat-Chrysler

Platforma lui Alfa Romeo Giulietta este creata special pentru a fi utilizata alaturi de un tren de propulsie hibrid. Aceasta informatie a fost dezvaluita alaturi de planurile de viitor ale aliantei italo-americane.
Joi, 14 Ianuarie 2010 | Tehnologie

Toyota grabeste procesul de dezvoltare al viitoarei generatii de baterii

Dezvoltarea bateriilor a devenit o prioritate pentru japonezii de la Toyota, asa ca au infiintat o sectie de cercetare si dezvoltare a acestora, in care lucreaza 50 de ingineri.
Joi, 17 Decembrie 2009 | Formula 1

Ferrari vrea un motor mai eficient in 2010

Ferrari lucreaza la imbunatatirea consumului de combustibil pentru monopostul din sezonul 2010, cand realimentarile in timpul curselor vor fi interzise.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Industrie

Chinezii de la BYD vor construi cel mai mare centru de testare din lume

BYD Auto va deschide cel mai mare centru de testare al autovehiculelor existent in lume. Aceasta facilitate are scopul de a ii ajuta pe chinezii de la BYD sa devina nr.1 in productia de automobile din lume in urmatorii 26 de ani.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, Ford, Toyota, Porsche, Dacia, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru