Chinezii de la BYD vor construi cel mai mare centru de testare din lume

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 17.11.2009
BYD Auto va deschide cel mai mare centru de testare al autovehiculelor existent in lume. Aceasta facilitate are scopul de a ii ajuta pe chinezii de la BYD sa devina nr.1 in productia de automobile din lume in urmatorii 26 de ani.

BYD Auto va construi cel mai mare centru de testare al autovehiculelor din China. Acestia vor investi 219.7 milioane de dolari intr-un centru din orasul Shaoguan din provincia Guangdong. Centrul de testare BYD va fi cel mai mare din China si va incepe activitatea pana in anul 2012.

Noul centru de testare al BYD are rolul de a ii face pe cei de la BYD lideri in cercetare si dezvoltare in domeniul auto si sa imbunatateasca controlul calitatii la vehiculele pe care le produc. Alaturi de acest centru, cei de la BYD vor construi si o fabrica de piese auto. BYD Auto are deja un sistem de cercetare, dezvoltare si control al calitatii la nivelul tarii, care include linii de inspectie pentru vehicule, facilitate implementate in fabricile sale din Xi’an si Shenzhen. Un centru de crash-teste a fost construit in Shanghai, iar centrul de dezvoltare BYD Auto se afla in Shenzhen.

La sfarsitul lunii septembrie, chinezii de la BYD au lansat un velodrom in Shenzhen, al cincilea circuit de testare de acest gen din China.

Velodromul BYD din Shenzhen este extrem de inclinat si ii face pe cei de la BYD primii constructori de automobile din China care detin un circuit, fie el si velodrom.

Compania BYD este sustinuta de americanul Warren Buffet, magnat in comertul cu energie, iar telul celor de la BYD este de a deveni cei mai mari producatori de automobile din China in urmatorii cinci ani, ca in 2025 sa devina cel mai mare producator de autombile din lume. Pentru a realiza acest tel, cei de la BYD vor sa vanda noua milioane de hibride pe an pana in 2025.

Via | Inautonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru