Dezvoltare

Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

Mercedes ar putea fi obligata sa reduca performanta motoarelor

FIA a anuntat ca este de acord ca motoarele din Formula 1 sa fie egalizate in sezonul 2010, insa numai prin reducerea performantelor unitatilor mai puternice.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Formula 1

Dezvoltarea motoarelor ar putea fi permisa la iarna

Ferrari, Renault si Toyota ar putea primi acordul FIA de a dezvolta motoarele in aceasta iarna pentru a putea tine pasul cu unitatile oferite de Mercedes.
Marti, 14 Iulie 2009 | Reportaj

REPORTAJ: Crash-test cu Dacia Sandero la Mioveni

Automarket a avut astazi ocazia de a asista live la un crash-test in interiorul Uzinei Dacia de la Mioveni. Testul a avut ca actor principal un model Dacia Sandero.
Marti, 23 Iunie 2009 | Tehnologie

BMW a inaugurat un nou centru de teste aerodinamice

BMW a pus bazele unui nou centru aerodinamic, care va servi la testarea si dezvoltarea viitoarelor modele. Scopul principal este acela de a obtine rezultate mai bun la capitolele consum si emisii.
Marti, 02 Iunie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber: "Nu renuntam la dezvoltarea monopostului"

Willy Rampf a dezvaluit ca BMW nu va renunta la dezvoltarea monopostului F1.09, intrucat regulamentul aerodinamic pentru 2010 nu se va schimba fata de acest an.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | Industrie

Land Rover va lansa noul Defender in 2013

Land Rover pregateste cu atentie noua generatie a legendarului model Defender. Acesta va sosi in 2013 si va introduce probabil o gama nou de motorizari eficiente.
Joi, 23 Aprilie 2009 | Autoipoteze

Porsche ar putea lansa un succesor pentru 928

Porsche ar putea folosi platforma actualului Panamera pentru a da nastere unui coupe de lux, posibil succesor al vechiului 928.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Modele noi

Mazda pregateste modele hibride si electrice pana in 2015

Mazda a anuntat ca va produce versiuni electrice si hibride ale modelelor sale mai devreme de 2016. Pana atunci, publicul va primi de anul viitor motorizari diesel si benzina mai eficiente.
Luni, 06 Aprilie 2009 | Industrie

Honda renunta la diesel-uri in favoarea hibridelor

Honda a anuntat ca nu va mai sustine dezvoltarea unor noi motoare diesel, intreaga atentie a niponilor urmand sa se concentreze asupra hibridelor.
Miercuri, 11 Martie 2009 | Formula 1

McLaren: "Vom lupta pentru titlu in 2009"

Ron Dennis sustine ca McLaren va fi capabila sa lupte pentru titlul mondial in acest sezon, in ciuda rezultatelor modeste inregistrate in testele din aceasta iarna.
Luni, 12 Ianuarie 2009 | Tehnologie

Daimler anunta lansarea unui nou hibrid in fiecare an

Dieter Zetsche, boss-ul Daimler, a anuntat ca grupul german se va axa pe investitii de 14 miliarde euro in cercetare si dezvoltare.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, Ford, Toyota, Porsche, Dacia, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru