Daimler anunta lansarea unui nou hibrid in fiecare an

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 12.01.2009
Dieter Zetsche, boss-ul Daimler, a anuntat ca grupul german se va axa pe investitii de 14 miliarde euro in cercetare si dezvoltare.

Esential

14 miliarde euro va fi valoarea investitiilor anuntate de Daimler pana in 2010.

Dieter Zetsche, CEO Damiler, companie care detine marcile auto Mercedes, Smart si Maybach, a declarat ca gigantul auto german nu va reduce investitiile in dezvoltare si cercetare, pe fondul actualei crize economice mondiale.

Astfel, Dieter Zetsche anunta ca Daimler va lansa in fiecare an cate un nou model hibrid. Anul acesta va fi marcat, din acest punct de vedere, de lansarea noului Mercedes S400 BlueHybrid, care se anunta a fi cel mai economic model din clasa sa.

Daimler duce eforturi substantiale pe linia investitiilor in modele hibride. Germanii au achizitionat recent 49% din compania Evonik, care se ocupa cu productia bateriile pe litium-ion.

Grupul auto Daimler a anuntat ca va efectua investitii in dezvoltare in valoare de 14 miliarde de euro pana la sfarsitul anului 2010.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru