Elon Musk

Marti, 09 Aprilie | Industrie

Robotaxiurile Tesla vor debuta anul acesta, pe 8 august

Lansarea Robotaxiurile Tesla a tot fost amânată de-a lungul anilor, dar Elon Musk a declarat că acestea vor deveni realitate în această vară, pe 8 august.
Miercuri, 28 Februarie | Masini electrice si hibride

Elon Musk: noua Tesla Roadster va atinge 96 de km/h în mai puțin de o secundă

Elon Musk spune despre noua generație Tesla Roadster că va fi unul dintre cele mai puternice modele de serie produse vreodată. Tot el susține că noul model va putea să accelereze de la 0 la 96 de km/h în mai puțin de o secundă.
Joi, 25 Ianuarie | Industrie

Elon Musk, îngrijorat de performanțele companiilor chinezești de mașini electrice

Elon Musk a declarat că industria de mașini electrice din China va „distruge” companiile auto din America și Europa. BYD a depășit Tesla ca lider mondial de vehicule electrice.
Luni, 23 Octombrie 2023 | Industrie

Elon Musk recunoaște: "Tesla și-a săpat propria groapă cu Cybertruck”

Elon Musk, șeful Tesla, a recunoscut într-un interviu nou dificultățile pe care producătorul de mașini electrice le întâmpină cu producția lui Cybertruck. Pe scurt, CEO-ul mărcii spune că, din această cauză, „Tesla și-a săpat propria groapă.”
Joi, 19 Octombrie 2023 | Feature

Povestea Tesla: cum s-a născut compania, când a apărut Elon Musk și ce controverse a generat

Probabil că ne este greu să ne imaginăm lumea auto din ziua de astăzi fără Tesla. O companie tânără, care abia și-a făcut majoratul acum doi ani, dar cu o istorie plină, ce merită povestită.
Duminica, 01 Octombrie 2023 | Industrie

Elon Musk: cerințele membrilor UAW ar băga în faliment Ford, GM și Stellantis

Elon Musk s-a folosit de platforma sa pentru a-și exprima opinia legată de greva celor de la UAW. Acesta crede că Ford, GM și Stellantis ar putea intra în faliment dacă se respectă cerințele.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck va avea și versiune de performanță. Mașina, testată de Elon Musk

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a precizat într-o postare pe rețeaua socială X că a testat o versiune de performanță a modelului Cybertruck. Acest lucru indică faptul că pick-up-ul electric va primi, la momentul lansării, o versiune destul de puternică.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Teaser cu două noi modele Tesla: Elon Musk spune că vor fi vândute în 5 milioane de exemplare pe an

Tesla a publicat o nouă imagine teaser cu un viitor model electric în cadrul unei ședințe cu acționarii mărcii. CEO-ul companiei, Elon Musk, a confirmat și un al doilea model electric nou. Împreună, cele două modele vor fi vândute în 5 milioane de exemplare pe an, potrivit spuselor lui Musk.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Modele noi

Teaser cu două viitoare modele Tesla: un nou model compact și o utilitară mică

Tesla a publicat un teaser cu două viitoare modele electrice. Unul dintre acestea va fi un model compact, mai mic decât Tesla Model 3. Al doilea model ar putea fi o utilitară de dimensiuni mici.
Duminica, 06 Noiembrie 2022 | Economic

Mai multe branduri auto au oprit publicitatea pe Twitter, noua platformă a lui Elon Musk

Mai multe nume mari din industria auto au anunțat că vor opri orice finanțare a mesajelor de pe Twitter până când nu este clarificată direcția companiei, după preluarea acesteia de către Elon Musk.
Luni, 10 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Semi a intrat în producție. Primele exemplare, livrate către PepsiCo

Elon Musk a anunțat, prin intermediul unei postări pe Twitter, startul producției pentru capul tractor Semi. Primele exemplar vor fi livrate către PepsiCo în 1 decembrie.
Marti, 30 August 2022 | Tehnologie

Elon Musk: Mașini Tesla complet autonome până la finalul lui 2022

Elon Musk își propune ca tehnologia Tesla care permite un condus complet autonom să fie gata până la finalul acestui an. În funcție de aprobări, ar putea fi disponibilă la scară largă în SUA și Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 August 2022 | Economic

Care au fost cei mai bine plătiți președinți de companii auto: Elon Musk conduce detașat

Un studiu realizat de publicația Automotive News arată care au fost cei mai bine plătiți președinți de companii auto în anul 2021. Conform studiului, Elon Musk a fost cel mai bine plătit CEO, după ce a câștigat peste 23 de miliarde de dolari în 2021.
Miercuri, 10 August 2022 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: Livrările camionului electric Tesla Semi vor începe anul acesta

Elon Musk a anunțat prin intermediul platformei Twitter că livrările lui Tesla Semi vor debuta anul acesta. Este vorba despre versiunea cu autonomie de până la 804 kilometri.
Luni, 08 August 2022 | Industrie

Tesla: Producție de două milioane de mașini pe an, până la sfârșitul lui 2022

După ce a încheiat prima jumătate a anului pe locul 3, în topul vânzărilor de mașini electrice în Europa, Tesla intenționează să recupereze terenul pierdut și să atingă o producție de 2 milioane de mașini până la finalul lui 2022.
Vineri, 22 Iulie 2022 | General

Elon Musk: Sperăm ca livrările lui Cybertruck să înceapă la mijlocul lui 2023

Elon Musk, șeful Tesla, are speranța că livrările viitorului pick-up electric Cybertruck vor începe la mijlocul anului viitor. Inițial, Cybertruck trebuia să fie lansat în 2021, însă mai multe probleme logistice au amânat în mai multe rânduri lansarea pe piață a controversatului model.
Vineri, 08 Iulie 2022 | General

VIDEO: Să ne reamintim de momentul în care Elon Musk cumpăra un McLaren F1

Deși este fondatorul unui constructor de automobile electrice, Elon Musk a fost și un fan al mașinilor cu motor termic. Colecția lui a inclus și un McLaren F1, pentru o bună perioadă de timp cea mai rapidă mașină din lume.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Industrie

Tesla a reușit să vândă aproape un milion de mașini în 2021

În 2021, Tesla a vândut 936.172 de mașini, ceea ce reprezintă o creștere de 87% față de 2020. Cele mai vândute modele au fost Model 3 și Model Y, cu peste 900.000 de exemplare produse și vândute.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Modele noi

Tesla a lansat Cyberquad, un ATV electric pentru copii

Constructorul american de automobile electrice a lansat un quad electric numit „Cyberquad for Kids”. ATV-ul este destinat copiiilor, iar prețul este de 1700 euro.
Joi, 25 Noiembrie 2021 | Industrie

Modelul Tesla Cybertruck a primit deja 1.3 milione de comenzi

Tesla Cybertruck, modelul electric al constructorului american ce a stârnit multe controverse de la prezentarea sa, a adunat 1.3 milioane de rezervări de la clienți. Producția lui Cybertruck, care a fost întârziată în mai multe rânduri, va debuta în 2022.

Tag-uri similare

Toyota, Tesla, productie, SUA, vehicule electrice, Prius, Elon Musk, Roadster, Model S, Tesla Roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru