Elon Musk

Duminica, 24 Februarie 2019 | Masini autonome

Noi declarații controversate din partea lui Elon Musk: "Până la finalul anului viitor, șoferii Tesla vor putea adormi la volan"

Elon Musk susține că până la finalul anului viitor modelele Tesla vor fi echipate cu sisteme autonome atât de avansate, încât șoferii vor putea chiar să adoarmă la volan.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Industrie

Tesla renunță la cumpărarea uzinelor pe care GM le închide în SUA: "Americanii nu vor să preia forța de muncă din cauza sindicatelor"

Tesla a renunțat la ideea de a cumpăra uzinele pe care General Motors le va închide în Statele Unite. Oficialii GM spun că Tesla a refuzat să preia forța de muncă a uzinelor din cauza sindicatelor.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Tehnologie

Elon Musk detaliază cum va funcționa rețeaua de tuneluri: mașinile vor rula autonom pe un sistem inovator de tractare cu 240 km/h

Elon Musk a dezvăluit că sistemul său de transport bazat pe tuneluri va include un sistem automatizat de tractare prin care mașinile vor ajunge la destinație în mod autonom cu peste 240 km/h.
Duminica, 09 Decembrie 2018 | Industrie

GM închide cinci fabrici din SUA, Tesla le cumpără: "E posibil să preluăm noi câteva dintre acestea"

Elon Musk se pregătește de o creștere serioasă a volumului de mașini produse de Tesla, iar în acest sens vrea să preia "mai multe" dintre fabricile americane la care GM renunță în 2019 în urma unui plan de restructurare a companiei.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Economic

Măsuri pentru fluidizarea producției: Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X

Elon Musk a anunțat că Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X pentru “a simplifica producția”, începând cu data de 1 noiembrie.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Industrie

Elon Musk a ajuns la un acord cu autoritățile americane: va renunța la postul de președinte Tesla și va plăti o amendă de 20 de milioane de dolari

Elon Musk a acceptat să plătească o amendă de 20 de milioane de dolari și să renunțe cel puțin trei ani la postul de președinte al Tesla pentru ca autoritățile americane să renunțe la acuzațiile de fraudă.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Industrie

Elon Musk, acuzat oficial de fraudă: șeful Tesla și-a înșelat investitorii că va scoate producătorul de pe bursă

Elon Musk este acuzat de fraudă de reglementatorul pieței de capital din SUA pentru că și-a înșelat investitorii că va scoate Tesla de pe bursă. Acțiunile constructorului s-au prăbușit cu 13% într-un moment în care Tesla are probleme cu producția lui Model 3.
Luni, 17 Septembrie 2018 | Industrie

Elon Musk susține că Tesla are acum probleme cu livrările: “Facem progrese rapide, ar trebui să rezolvăm în scurt timp”

Elon Musk susține că Tesla a scăpat de problemele cu producția, dar acum are probleme cu livrările mașinilor către clienți. “Este o problemă mai ușor de rezolvat,” a declarat șeful constructorului american.
Luni, 27 August 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla renunță la planurile de delistare de la bursă: "Este cea mai bună soluție"

Elon Musk a renunțat la ideea de a scoate Tesla de la bursă după ce acționarii au respins planul americanului, considerând că au mai multe beneficii dacă producătorul poate fi în continuare tranzacționat.
Luni, 20 August 2018 | Modele noi

Tesla susține că ar putea produce un model de 25.000 de dolari peste 3 ani

Elon Musk consideră că Tesla ar putea produce un model de numai 25.000 de dolari în maxim 3 ani, deși nu a reușit încă să respecte promisiunea unui Model 3 de 35.000 de dolari.
Vineri, 17 August 2018 | Masini electrice si hibride

Elon Musk, într-un rar interviu acordat presei: "Ultimul an a fost cel mai dureros din cariera mea. Urmează câteva luni de tortură"

Elon Musk susține că ultimul an a fost chinuitor din punct de vedere profesional și anticipează că ce este mai rău nu a venit încă, în primul rând din cauza celor care au pariat pe prăbușirea companiei Tesla pe bursă.
Marti, 19 Iunie 2018 | Industrie

Acuzații de sabotaj la Tesla: Elon Musk susține că un angajat a cărui promovare a fost refuzată a trimis date sensibile în afara companiei

Elon Musk a trimis un email în interiorul Tesla în care își acuză un angajat de sabotaj al activității companiei. Șeful Tesla susține că angajatul respectiv dorea o promovare, dar a fost refuzat, iar mai apoi acesta a trimis date sensibile către persoane din afara companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Iunie 2018 | Industrie

Tesla va concedia 9% dintre angajați: "Producția lui Model 3 nu va fi afectată"

Tesla va concedia aproximativ 3.500 de angajați, echivalentul a circa 9% din forța de muncă, cu scopul de a reduce pierderile și de a trece pe profit, însă dă asigurări că producția lui Model 3 nu va fi afectată.
Marti, 15 Mai 2018 | Industrie

Tesla anunță o reorganizare majoră după plecarea a 10 directori executivi: "Vrem să îmbunătățim comunicarea între departamente"

Cel puțin 10 directori executivi au părăsit Tesla în 2018, motiv pentru care Elon Musk a anunțat o reorganizare majoră care să "îmbunătățească comunicarea" între departamente.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Noi promisiuni de la Elon Musk: “Producția lui Tesla Model 3 va ajunge la cel puțin 5.000 de unități pe săptămână, din iunie”

Elon Musk a transmis într-un mail către angajații Tesla că producția lui Model 3 va ajunge la cel puțin 5.000 de unități pe săptămână, în luna iunie. Obiectivul declarat de șeful Tesla este 6.000 de unități pe săptămână.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Tesla întrerupe producția lui Model 3: "Automatizarea excesivă a fost o greșeală". Americanii, acuzați că ascund accidente grave de muncă

Elon Musk admite că automatizarea excesivă a producției pentru Model 3 a reprezentat o greșeală, întrucât Tesla este nevoită să întrerupă din nou producția pentru cel mult 5 zile. În plus, americanii sunt acuzați că ascund mai multe accidente grave de muncă.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Elon Musk susține că producția lui Model 3 a ajuns la 2.000 de unități pe săptămână: “A fost foarte dificil, dar am reușit”

Șeful Tesla a spus într-un mail către angajați că producția lui Model 3 a ajuns la 2.000 de unități pe săptămână. Potrivit lui Elon Musk, borna va fi depășită “confortabil” dacă “lucrurile vor merge conform planului”. Totuși, producția este încă departe de obiectivul asumat de 2.500 de unități.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | O lume nebuna

Un Tesla Roadster deținut de Elon Musk a ajuns în spațiu: mașina va rămâne pe o orbită în jurul soarelui

Space X a efectuat cu succes primul test cu noua rachetă Falcon Heavy și a reușit să plaseze în spațiu un exemplar Tesla Roadster deținut de Elon Musk.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Economic

Planul lui Elon Musk pentru a deveni cel mai bogat om din lume: compensații în acțiuni până când Tesla va valora 650 de miliarde de dolari

Elon Musk vrea să primească acțiuni Tesla până când compania ar valora 650 de miliarde de dolari, ceea ce l-ar transforma în cel mai bogat om din lume.
Duminica, 31 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Elon Musk promite că va lansa un pick-up Tesla: “Vom include o tehnologie care va schimba regulile jocului”

Elon Musk a anunțat că Tesla va construi un pick-up electric, cu promisiunea că modelul se va diferenția de concurență printr-o tehnologie care “va schimba regulile jocului”.

Tag-uri similare

Toyota, Tesla, productie, SUA, vehicule electrice, Prius, Elon Musk, Roadster, Model S, Tesla Roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru