Elon Musk

Vineri, 04 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Elon Musk promite o schimbare radicală în designul viitoarelor modele Tesla: “Va fi o transformare fundamentală a mașinilor”

Tesla va folosi noua uzină din Germania pentru a produce modele cu un design radical schimbat, potrivit promisiunilor făcute de șeful Elon Musk. “Va fi pentru prima dată când vom avea o transformare fundamentală la nivel de producție și design,” a spus CEO-ul Tesla.
Vineri, 28 August 2020 | Industrie

Elon Musk a confirmat că Tesla a fost ținta unui atac cibernetic, care a fost dejucat de FBI: autoritățile americane au arestat un cetățean rus

Elon Musk a confirmat că FBI a dejucat un atac cibernetic ce țintea uzina Tesla din Nevada. Un cetățean rus a oferit un milion de dolari unui angajat pentru a introduce un malware în sistemul informatic, însă acesta a refuzat banii și a alertat autoritățile.
Marti, 25 August 2020 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: “Vom mări densitatea bateriilor cu 50% în cel mult 3-4 ani”

Elon Musk a spus că Tesla este capabilă să producă baterii cu o densitate cu 50% mai mare în “probabil 3-4 ani”. Producătorul american de mașini electrice este așteptat să prezinte un progres semnificativ în dezvoltarea tehnologică a bateriilor în data de 22 septembrie.
Joi, 09 Iulie 2020 | Masini autonome

Elon Musk: “Tesla este foarte aproape să lanseze sistemul de conducere autonomă de Nivel 5”

Tesla este “foarte aproape” să dezvolte mașina complet autonomă care se conduce singură în orice condiții, a declarat CEO-ul Elon Musk. Potrivit acestuia, noua tehnologie de conducere autonomă de “Nivel 5” va fi lansată până la sfârșitul anului.
Marti, 30 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Elon Musk, apel către angajații Tesla: “Dați totul pentru fiecare mașină produsă, suntem aproape de pragul de rentabilitate”

Elon Musk le-a cerut angajaților Tesla să “tragă tare” pentru ca producătorul să nu înregistreze pierderi în al doilea trimestru al anului și să atingă pragul de rentabilitate, în ciuda problemelor cauzate de pandemia de coronavirus.
Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Elon Musk sfidează autoritățile americane și redeschide fabrica Tesla din California: “Dacă cineva este arestat, cer ca eu să fiu acela”

Elon Musk a anunțat că fabrica Tesla din California a redeschis producția, în ciuda ordinului autorităților de a menține uzina închisă. “Dacă cineva este arestat, cer ca eu să fiu acela,” a declarat Musk.
Duminica, 10 Mai 2020 | Industrie

Cu fabrica din California oprită din cauza Coronavirusului, Elon Musk amenință: "Mutăm Tesla în Nevada sau Texas"

Autoritățile responsabile de biroul de Sănătate Publică din California obligă Tesla să mențină închisă fabrica din Fremont. Musk amenință cu mutarea, unii americani îl acuză: "Te gândești doar la bani".
Duminica, 03 Mai 2020 | General

Elon Musk implică Tesla în noi controverse: CEO-ul afirmă că autonomia lui Model S nu a fost calculată corect și că acțiunile sunt prea scumpe

Elon Musk susține că autonomia oficială a lui Tesla Model S nu a fost calculată corect și că acțiunile constructorului erau prea scumpe, ceea ce a determinat scăderea cotațiilor pe bursă cu 10%.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

Tesla a încercat să ignore ordinul de întrerupere a producției în Statele Unite: americanii vor păstra uzina deschisă cu un sfert dintre angajați

Tesla a încercat să continue producția de mașini la uzina din Statele Unite în ciuda unui ordin pentru suspendarea acesteia din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Un sfert dintre angajați vor continua însă să lucreze.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Industrie

O nouă fabrică Tesla în Statele Unite: “Căutăm terenuri în centrul țării pentru Cybertruck Gigafactory”

Elon Musk a anunțat că Tesla caută terenuri pentru o nouă fabrică în Statele Unite. Șeful constructorului american susține că Cibertruck Gigafactory va fi construită în “centrul țării”. Varianta Texas a fost vehiculată recent.
Miercuri, 19 Februarie 2020 | General

Elon Musk își exprimă nemulțumirea după ce Bill Gates și-a cumpărat Porsche Taycan în locul unei electrice Tesla: "Conversațiile mele cu el au fost dezamăgitoare"

Bill Gates, cofondatorul companiei software Microsoft, și-a cumpărat o sportivă electrică Porsche Taycan, iar reacția lui Elon Musk nu a întârziat să apară. "Coversatiile mele cu el au fost dezamăgitoare".
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Elon Musk vrea o nouă fabrică pentru Tesla: varianta Texas a fost supusă la vot

Elon Musk își dorește o nouă fabrică pentru Tesla în Statele Unite, pentru a răspunde cererii clienților, iar statul Texas este o posibilă destinație pentru viitoarea Gigafactory.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Modele noi

Tesla anunță planuri ambițioase pentru uzina din China: "Vrem să dezvoltăm un model nou pe care să-l vindem la nivel global"

Elon Musk a anunțat că Tesla intenționează să dezvolte în China un model complet nou pe care să-l comercializeze ulterior la nivel global.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Elon Musk, “încântat” de lansarea primului SUV electric de la Ford: “Ar trebui să-i încurajeze și pe ceilalți producători să meargă pe același drum”

Șeful Tesla s-a declarat “încântat” de lansarea lui Mustang Mach-E, primul SUV electric al celor de la Ford. Elon Musk susține că anunțul Ford ar trebui să-i încurajeze și pe ceilalți producători “să meargă pe același drum”.
Sambata, 16 Noiembrie 2019 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Nu avem planuri să colaborăm cu Tesla, dar îi admirăm”

Șeful Volkswagen a declarat că nu are planuri pentru o colaborare cu Tesla. Totuși, Herbert Diess a spus că Tesla trebuie admirată pentru inovațiile aduse și pentru rapiditatea cu care a devenit un reper al industriei.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Noua promisiune a lui Elon Musk: pick-up-ul Tesla va fi prezentat pe 21 noiembrie, la Los Angeles

Elon Musk susține că pick-up-ul Tesla va fi prezentat pe data de 21 noiembrie, în cadrul unui eveniment ce va fi organizat la Los Angeles. Musk anunțase anterior că noul vehicul va fi prezentat în vara lui 2019.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record la Nurburgring: actualul record îi aparține lui Porsche Taycan

Elon Musk a sugerat că Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record pentru cel mai rapid sedan electric pe circuitul de la Nurburgring, la câteva săptămâni după performanța realizată de Porsche Taycan.
Luni, 29 Iulie 2019 | Tehnologie

Tesla va integra Netflix și Youtube în mașini: serviciile de streaming vor putea fi folosite doar când mașina este staționară

Tesla a anunțat că serviciile de streaming Netflix și Youtube vor fi disponibile pentru șoferi, însă vor putea fi utilizate doar atunci când mașina este staționară.
Joi, 30 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Elon Musk își îndeamnă angajații să muncească mai mult: “Avem mult de recuperat pentru un trimestru de succes”

Tesla mai are “mult de recuperat” pentru a înregistra un trimestru de succes, potrivit unui mesaj transmis de Elon Musk către angajații companiei. Musk a spus recent că Tesla este pe punctul să bifeze un record de livrări în al doilea trimestru din 2019, cu peste 90.000 de mașini.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Noi declarații controversate din partea lui Elon Musk: "Anul viitor lansăm taxi-uri autonome, în 2021 vom face o mașină fără volan și pedale"

Elon Musk susține că Tesla va lansa anul viitor taxi-uri autonome în anumite regiuni din Statele Unite și că va lansa în 2021 o mașină autonomă fără volan și pedale.

Tag-uri similare

Toyota, Tesla, productie, SUA, vehicule electrice, Prius, Elon Musk, Roadster, Model S, Tesla Roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru