Elon Musk

Sambata, 30 Septembrie 2017 | General

Promisiunea lui Elon Musk: transport într-o oră între oricare două orașe de pe Pământ cu rachete care ajung și pe Marte

Elon Musk vrea să inventeze un sistem de transport bazat pe aceeași rachetă cu care intenționează să ajungă pe Marte. O călătorie între oricare două orașe de pe Terra ar dura cel mult o oră.
Luni, 07 August 2017 | Economic

Elon Musk: „63.000 de clienți și-au retras cererea pentru un Model 3”

Elon Musk a recunoscut că 63.000 de oameni au renunțat la achiziția unui Model 3, chiar dacă au plătit avansul.
Joi, 03 August 2017 | Masini electrice si hibride

Elon Musk s-a răzgândit: SUV-ul Model Y va fi construit pe platforma lui Model 3

După ce Model 3 a intrat pe linia de asamblare, atenția lui Elon Musk se îndreaptă către SUV-ul compact Model Y. Cel mai recent raport spune că americanii vor miza pe arhitectura lui Model 3 în dezvoltarea lui Model Y.
Luni, 31 Iulie 2017 | Modele noi

Elon Musk are planuri ambițioase pentru Model 3: „Vom oferi și o versiune de performanță în 2018”

Întrebat dacă Tesla va oferi și un Model 3 de performanță, fondatorul companiei americane a confirmat că un asemenea produs va fi pe piață în 2018.
Miercuri, 07 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Elon Musk lovește din nou: prima imagine teaser cu Tesla Model Y

Elon Musk ne oferă prima imagine teaser cu viitorul Model Y. Un alt aspect important: SUV-ul nu va fi produs pe platforma lui Model 3.
Sambata, 18 Martie 2017 | Industrie

Ian Robertson, BMW: "Tesla Model 3 va veni, dar nu sunt sigur la ce preț și cât de bună va fi mașina"

Directorul de marketing al celor de la BMW susține că admiră ceea ce a reușit să facă Elon Musk până acum în industrie, dar e rezervat cu privire la succesul viitorului Model 3: "Musk începe să înțeleagă ce înseamnă să fii o companie auto reală".
Vineri, 17 Februarie 2017 | Tehnologie

Noi cu "autostrada suspendată", Elon Musk cu tunelurile: "O rețea de tuneluri de 50 de niveluri sub orașe ar rezolva problema traficului"

Elon Musk susține că una dintre soluțiile care ar rezolva traficul aglomerat din orașe este construcția unor rețele ultracomplexe de tuneluri care s-a întinde pe "20, 30, 40, 50 de niveluri" sub pământ.
Luni, 13 Februarie 2017 | Industrie

Probleme în Paradis: un angajat Tesla acuză condițiile grele de muncă de la fabrica din California. Musk: "E un atac murdar"

Un angajat Tesla a făcut vâlvă în Statele Unite după ce a acuzat deschis condițiile de lucru din cea mai mare fabrică a mărcii. Acesta își dorește un sindicat care să apere drepturile muncitorilor. Elon Musk cataloghează drept "murdar" atacul propriului angajat: "E plătit de sindicate".
Luni, 30 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Soluție inedită pentru traficul aglomerat: Elon Musk vrea să construiască tuneluri rutiere în orașe

Elon Musk susține că tunelurile rutiere reprezintă soluția potrivită pentru descongestionarea traficului în zonele orașelor în care nu mai pot fi construite drumuri.
Joi, 15 Decembrie 2016 | General

Elon Musk, fondatorul Tesla, a fost numit consilier al președintelui Donald Trump

Donald Trump, proaspăt alesul președinte al SUA, l-a numit pe Elon Musk, fondatorul Tesla, în rândul consilierilor săi. De același tratament s-a bucurat și președintele Uber.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Masini autonome

Filosofia Tesla, diametral opusă de cea a suedezilor de la Volvo: "Nu ne vom asuma responsabilitatea accidentelor produse de mașinile noastre autonome"

După ce Volvo a nunțat prin vocea CEO-ului companiei că își va asuma responsabilitatea pentru orice accident produs de mașinile autonome cu sigla mărcii "pentru că asta e ideea", Elon Musk anunță că poziția Tesla e complet opusă: "Asigurarea va acoperi daunele accidentelor"
Luni, 12 Septembrie 2016 | Modele noi

Tesla a lansat un nou update pentru mașinile sale: Autopilot este cu 50% mai sigur și ”ar putea evita chiar și un OZN care aterizează pe șosea”

Elon Musk a anunțat că rularea autonomă pe modelele Tesla a devenit cu 50% mai sigură. Noul update promite să evite chiar și un OZN care aterizează pe șosea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 August 2016 | Tehnologie

Pregătiți-vă de impact. Elon Musk: "Mașinile autonome vor apărea mai repede decât credeți. Veți rămâne cu gura căscată"

Omul care conduce destinele Tesla Motors susține că tehnologiile pe care le dezvoltă compania americană ne vor șoca.
Joi, 21 Iulie 2016 | Modele noi

Tesla vrea să domine industria auto: urmează SUV compact şi pick-up electrice, camioane autonome şi serviciu de car-sharing

Tesla Motors a anunţat planuri ambiţioase pentru următorii 10 ani, în care vrea să lanseze un SUV compact şi un pick-up electrice, camioane autonome şi un serviciu de car-sharing prin care proprietarii de maşini să câştige bani.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Industrie

Tesla vrea să cumpere o altă companie deţinută de Elon Musk, Solar City, pentru a oferi servicii de electricitate pentru acasă

Tesla Motors vrea să cumpere Solar City pentru a furniza servicii de electricitate pentru acasă prin panouri solare montate pe acoperişul casei.
Luni, 13 Iunie 2016 | Industrie

Elon Musk răsuflă uşurat: autorităţile americane anunţă că Tesla Model S nu are niciun defect la suspensii

Organizaţia care supraveghează siguranţa din trafic în SUA a anunţat că Tesla Model S nu are niciun defect la suspensii, în ciuda numeroaselor plângeri formulate de proprietari.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk nu are niciun dubiu: "Apple va face maşini bune şi va avea succes"

Elon Musk este convins că Apple lucrează într-adevăr la dezvoltarea unei maşini electrice care va fi lansată în 2020 şi care se va bucura de succes.
Vineri, 03 Iunie 2016 | Industrie

Elon Musk vrea să schimbe complet modul în care sunt asamblate mașinile: "Putem să le producem de două ori mai repede"

După ce a dat tonul mișcării electrice la nivel mondial, Elon Musk vrea să eficientizeze fabricile care produc modelele mărcii Tesla: "Putem face îmbunătățiri dramatice la nivelul mașinilor care produc mașinile".
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk o dă la întors: Superchargerele Tesla nu vor fi gratuite pentru clienții lui Model 3

După în momentul lansării lui Model 3 anunța că stațiile Tesla de încărcare rapidă vor fi "standard pentru toate exemplarele Model 3", Elon Musk sugerează acum că viitorii clienți ai lui Model 3 vor fi nevoiți să cumpere un pachet opțional pentru a avea acces gratis la stații.
Marti, 17 Mai 2016 | Industrie

Investigație jurnalistică americană: "Tesla Motors folosește ilegal forță de muncă din Europa de Est pentru construirea fabricilor sale"

Compania Tesla Motors este acuzată că folosește în Statele Unite muncitori aduși ilegal din Europa de Est de companii subcontractate. Aceștia folosesc un tip incorect de viză pentru intrarea în SUA și sunt plătiți de 10 ori mai slab decât omologii lor americani.

Tag-uri similare

Toyota, Tesla, productie, SUA, vehicule electrice, Prius, Elon Musk, Roadster, Model S, Tesla Roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru