Elon Musk

Joi, 12 Mai 2016 | Tehnologie

Hyperloop, mai aproape de realitate: primul test cu "trenul" care parcurge 650 de kilometri în 30 de minute a fost un succes

Compania Hyperloop One a dezvăluit sistemul de propulsie pentru viitoarea reţea de transport pe care o dezvoltă şi care presupune parcurgerea unei distanţe de 650 de kilometri în numai 30 de minute.
Marti, 03 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk culege roadele înainte de lansarea Tesla Model 3: "Industria auto s-a trezit după cele 400.000 de precomenzi pentru o maşină electrică"

Elon Musk susţine că industria auto a înţeles potenţialul industriei auto după ce viitorul Tesla Model 3 a primit aproximativ 400.000 de precomezi, deşi lansarea este programată abia în 2017.
Sambata, 23 Aprilie 2016 | Industrie

Viitorul sună autonom: Elon Musk vrea să înlocuiască autobuzele din orașe cu vehicule care se conduc singure

După ce a făcut vâlvă în industria de mașini electrice, Elon Musk se orientează acum spre idei de revoluționare a transportului în comun din orașele aglomerate.
Marti, 12 Aprilie 2016 | General

Președintele Mercedes-Benz a lăudat Tesla și a declarat că fondatorul Elon Musk este ”un adevărat geniu”

Dieter Zetsche, omul care conduce Mercedes-Benz, a făcut o serie de declarații în care a lăudat Tesla și produsele sale electrice.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Masini autonome

Puștiul care a deblocat primul iPhone vrea să facă un kit de rulare autonomă care costă 1000 de dolari și poate fi instalat pe orice mașină

George Hotz apărea în paginile ziarelor la vârsta de 17 ani, după ce reușea să devină primul om care deblochează un iPhone și îl face să ruleze în orice rețea. Acum, Hotz vrea să facă o kit care să transforme orice mașină într-un autonomă.
Sambata, 02 Aprilie 2016 | Modele noi

Curg comenzile pentru Tesla Model 3, încep discuțiile despre întârzierea producției: Elon Musk anunță 232.000 de precomenzi la doar 24 de ore de la lansare

Elon Musk anunță faptul că numărul de comenzi pentru Tesla Model 3 a depășit 230.000. Iar CEO-ul Tesla Motors regândește deja proiectul de producție al acestui nou model.
Duminica, 07 Februarie 2016 | Tehnologie

După maşini electrice Tesla, Elon Musk pregăteşte lansarea unor avioane electrice cu decolare verticală

Elon Musk nu se mulţumeşte doar cu maşini electrice. Proprietarul Tesla Motors a dezvăluit că este tentat să dezvolte avioane electrice cu decolare şi aterizare verticală.
Miercuri, 03 Februarie 2016 | Industrie

Nu-l criticați pe Elon Musk! Un client Tesla s-a trezit cu comanda anulată după ce a criticat evenimentul de lansare a SUV-ului Model X

Critica nu-i priește lui Elon Musk: după ce un client care a depus avansul de 5000 de dolari pentru Model X a criticat pe bună dreptate evenimentul de lansare a SUV-ului electric, Musk a anulat personal comanda acestuia.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | Industrie

Dacă nu-i poţi învinge, alătură-te lor: Tesla ar putea integra aplicaţii de Android şi iPhone

Tesla ia în calcul să renunţe la dezvoltarea propriului ecosistem de aplicaţii în favoarea integrării aplicaţiilor de pe platformele Android şi iPhone, pentru a evita apariţia problemelor de securitate.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Tesla avertizează că vin vremuri grele pentru masinile electrice: "Vor avea de suferit din cauza preţurilor mici la petrol"

Elon Musk anticipează că vânzările maşinilor electrice vor avea de suferit din cauza preţurilor tot mai mici ale petrolului, însă insistă că Tesla nu va fi afectată la fel de mult ca producătorii tradiţionali.
Duminica, 20 Decembrie 2015 | General

Elon Musk are o rezolvare inedită pentru Dieselgate: "Încurajaţi Volkswagen să producă mai multe maşini electrice"

Elon Musk, CEO-ul Tesla, consideră că autorităţile americane ar trebui să le impună celor de la Volkswagen să producă mai multe maşini electrice în loc să-i oblige să remedieze emisiilor maşinilor cu motoare diesel.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Industrie

Vrei să vorbeşti cu Elon Musk? Trebuie doar să aplici la un job la Tesla!

Inginerii care aspiră să lucreze pentru viitoarele maşini autonome Tesla vor fi nevoiţi să îndure un interviu dificil cu însuşi Elon Musk, fondatorul şi CEO-ul constructorului american.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Octombrie 2015 | Mediu

Efectul Dieselgate în Germania: 1 milion de maşini electrice pe străzi şi 10.000 de staţii de încărcare până în 2020

Autorităţile germane îşi propun ca până în 2020 să aibă peste 1 milion de maşini electrice pe străzi care să se alimenteze de la peste 10.000 de staţii de încărcare. Programul este pregătit ca reacţie la scandalul Volkswagen.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Siguranta

Tesla Model S o mai ia și razna: unii posesori acuză electrica americană că iese singură de pe autostradă în modul de pilotaj autonom

Dacă nu ai încredere în tehnologiile viitorului, o problemă recentă sesizată de unii posesori ai lui Tesla Model S ar putea să-ți întărească opiniile: mașina electrică iese de capul ei de pe autostradă atunci când funcția de pilotaj autonom este activată.
Miercuri, 14 Octombrie 2015 | Modele noi

Elon Musk anunță îmbunătățiri pentru Tesla Model S: rulare autonomă și parcare automată

Elon Musk, președintele Tesla, a confirmat noi îmbunătățiri pentru actualul Model S. Acesta va primi asistent la parcare și o serie de sisteme care îi vor permite să ruleze autonom în anumite condiții.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Industrie

Elon Musk ia peste picior gigantul Apple: "Ne place să spunem că Apple este cimitirul Tesla"

Elon Musk contrazice informațiile conform cărora inginerii de top ai Tesla Motors sunt cooptați de Apple contra unor sume de ordinul sutelor de mii de dolari. "Acolo pleacă doar cei concediați de noi", anunță șeful Tesla.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Elon Musk, CEO Tesla: "Germania se bazează prea mult pe diesel şi benzină". Stadler, CEO Audi: "Industria are nevoie de diesel"

Doi mari directori din industria auto s-au contrat involuntar de la distanţă în ultimele ore, mizând pe declaraţii care fie acuză motoarele termice, fie le laudă.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Industrie

Tesla mai bate un record: construiește în deșert clădirea cu cea mai mare suprafață din lume

Fabrica pe care Tesla o construiește în deșertul Nevada va bate toate recordurile de amprentă, suprafață utilă și volum util la nivel mondial. Mega fabrica lui Elon Musk va deveni, astfel, cea mai încăpătoare și mai întinsă clădire din lume.
Marti, 05 Mai 2015 | Tehnologie

Tesla Powerwall - bateria care promite independenţă energetică pentru casa ta

Tesla Powerwall este o baterie care stochează energia electrică dezvoltată de panourile solare şi elimină necesitatea utilizării unei reţele electrice tradiţionale. Automarket analizează utilitatea tehnologiei în România şi provocările care stau în calea implementării pe piaţa locală a unui astfel de proiect.
Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Tesla anunţă lansarea unui produs non-auto la finalul lunii aprilie

Elon Musk, fondatorul Tesla, a anunţat lansarea unui nou produs din partea companiei specializată în producţia de automobile electrice. Cu toate acestea, noua lansare nu va fi un automobil.

Tag-uri similare

Toyota, Tesla, productie, SUA, vehicule electrice, Prius, Elon Musk, Roadster, Model S, Tesla Roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru