Elon Musk

Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Tesla anunţă lansarea unui produs non-auto la finalul lunii aprilie

Elon Musk, fondatorul Tesla, a anunţat lansarea unui nou produs din partea companiei specializată în producţia de automobile electrice. Cu toate acestea, noua lansare nu va fi un automobil.
Joi, 19 Martie 2015 | Tehnologie

Elon Musk, fondatorul Tesla: ”Maşinile autonome vor deveni o normalitate, iar şofatul va fi interzis”

Elon Musk, fondatorul şi preşedintele Tesla, susţine că maşinile autonome vor deveni o normalitate şi vor salva multe vieţi. Tot el susţine că şofatul va fi interzis.
Luni, 16 Martie 2015 | Tehnologie

Elon Musk: ”Vom oferi o îmbunătăţire pentru Tesla Model S pentru a mări şi mai mult autonomia”

Tesla Motors a anunţat că Model S va primi un software îmbunătăţit pentru a extinde autonomia vehiculului electric. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele companiei, Elon Musk.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Industrie

Der Spiegel: "Tesla Motors ar putea semna un parteneriat cu BMW"

Tesla Motors şi BMW poartă discuţii privind o colaborare strânsă în domeniul acumulatorilor pentru vehicule electrice şi a componentelor uşoare, titrează Der Spiegel în urma unui interviu cu Elon Musk.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Modele noi

Tesla Model S P85D este cel mai puternic sedan electric din lume

Tesla a prezentat cea mai puternică versiune a sedanului Model S. Aceasta poartă indicativul P85D, are două motoare electrice, 691 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.2 secunde!
Marti, 09 Septembrie 2014 | Modele noi

Tesla şi Toyota ar putea colabora pentru o nouă maşină electrică

După ce au dezvoltat împreună o versiune electrică a vechii generaţii RAV4, Toyota şi Tesla au în plan un nou proiect important, o nouă maşină cu emisii zero.
Vineri, 01 August 2014 | Industrie

Adio, vizite la service! Tesla Motors va revoluţiona modul în care maşinile vor trece prin revizie

Elon Musk, directorul Tesla Motors, promite că experienţa posesorilor unui model electric al companiei americane va fi revoluţionată de o serie de inovaţii aduse în viitorul apropiat. Iar vizitele la service vor fi doar o amintire.
Marti, 22 Iulie 2014 | Tehnologie

Elon Musk, şeful Tesla Motors: "Maşinile electrice vor putea avea în curând o autonomie de 800 de kilometri"

Unul dintre visurile celor care-şi doresc o maşină electrică este pe cale să fie realizat de Tesla Motors: Elon Musk promite că maşinile sale vor atinge o autonomie egală cu cea a modelelor pe benzină sau diesel.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Tehnologie

Tesla le permite celorlalţi constructori de automobile să le folosească toate patentele

Tesla Motors a făcut un anunţ interesant astăzi, prin care speră să schimbe industria auto. Elon Musk, fondatorul companiei, le va permite celorlalţi producători de automobile să le preia patentele pentru a putea construi şi ei vehicule electrice.
Luni, 10 Februarie 2014 | Modele noi

Tesla Model S va primi tracţiune integrală şi baterii pentru o autonomie mai mare

Tesla va oferi actualul Model S şi alături de o tracţiune integrală. De asemenea, sedanul electric va primi scaune noi şi o baterie ceva mai mare.
Duminica, 09 Februarie 2014 | General

Tesla Model S a stabilit un record pentru traversarea Statelor Unite: 76.5 ore

Două exemplare Tesla Model S au traversat Statele Unite ale Americii de la Los Angeles la New York în 76.5 ore. Un nou record pentru parcurgerea acestui traseu cu un automobil electric.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | General

BMW răspunde jignirilor aduse electricului i3 de către rivalii de la Tesla

BMW a încercat să răspundă diplomat criticilor venite din partea rivalilor de la Tesla, care în trecut susţineau că i3 seamănă cu o piesă de mobilier de la Ikea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Tehnologie

Elon Musk prevede dezvoltarea unui avion supersonic motorizat electric

Şeful Tesla Motors şi Space X a declarat într-o conferinţă americană că are designul unui avion electric care poate depăşi viteza sunetului. "Ideea mi-a venit după retragerea lui Concorde", spune Elon Musk.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Modele noi

Tesla: „Cu siguranţă nu va exista un recall pentru Model S”

Tesla nu va rechema în service Model S. O spune chiar Elon Musk, fondatorul companiei, care consideră modelul electric mult mai puţin predispus la incendiere decât un automobil alimentat cu benzină.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | Industrie

Elon Musk face revoluţie: Tesla Motors construieşte o "giga-fabrică" de baterii Litiu-Ion pentru a face faţă producţiei preconizate în 2017

O fabrică care adună o jumătate din producţia de baterii Litiu-Ion la nivel mondial. Exclusiv pentru Tesla, care are în plan producerea a 500.000 de maşini anual până la finalul deceniului. Poate părea ştiinţifico-fantastic, dar este planul cât se poate de real al lui Elon Musk.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | Tehnologie

Elon Musk: „Vom adapta Tesla Model S la autostrăzile fără limită de viteză ale Germaniei”

Elon Musk, fondatorul tesla, vrea să ofere publicului din Germania un Model S calibrat după nevoile teutone. Aşa se face că sedanul electric va fi modificat pentru a putea atinge viteze mai mari pe Autobahn.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | O lume nebuna

Elon Musk vrea să construiască o maşină submersibilă

Carismaticul Elon Musk a achiziţionat un vehicul submersibil folosit într-o peliculă din seria James Bond. Acesta promite să-l echipeze cu un tren de propulsie electric şi să-i păstreze funcţionalitatea.
Joi, 26 Septembrie 2013 | Modele noi

Şeful GM: "Cadillac se va lupta cu Tesla"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, consideră că ar trebui să dezvolte un rival pentru Tesla Model S sub sigla Cadillac. Totodată, şeful GM consideră că Tesla este o ameninţare pentru companiile tradiţionale.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Video

VIDEO: Elon Musk, fondatorul Tesla, critică Chevrolet Volt şi Nissan Leaf

Elon Musk, omul care a pus bazele Tesla şi a dat naştere noului Model S, una dintre cele mai apreciate maşini electrice ale prezentului, vorbeşte deschis despre rivalii Chevrolet Volt şi Nissan Leaf.
Marti, 13 August 2013 | Tehnologie

Elon Musk revoluţionează transportul de călători: Hyperloop, "trenul" viitorului

Cum ar fi să putem parcurge distanţa de la Timişoara la Constanţa în doar 30 de minute cu un sistem de transport sigur şi extrem de futurist? Sistemul Hyperloop, imaginat de Elon Musk, este o alternativă cât se poate de viabilă.

Tag-uri similare

Toyota, Tesla, productie, SUA, vehicule electrice, Prius, Elon Musk, Roadster, Model S, Tesla Roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru