Elon Musk

Joi, 25 Iulie 2013 | Industrie

GM se teme de Tesla Motors: "Poate produce deranj dacă nu suntem atenţi"

"Tesla poate fi un element perturbator dacă nu îi acordăm atenţie". Acesta este crezul CEO-ului General Motors, Dan Akerson, care a construit o echipă dedicată analizei acţiunilor Tesla.
Vineri, 21 Iunie 2013 | Tehnologie

Tesla a prezentat noua sa staţie de schimbare a acumulatorilor vehiculelor electrice

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a prezentat tehnologia revoluţionară din spatele noilor staţii de schimbare a acumulatorilor pentru vehiculele electrice. Aceasta schimbă o baterie descărcată cu una încărcată în 90 secunde.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Modele noi

Tesla Motors va lansa un model accesibil în 2016

Tesla Motors pregăteşte lansarea unui model accesibil, care să aibă un preţ comparabil cu cel al lui Nissan Leaf în SUA şi să ofere o autonomie de 320 kilometri, informează Automotive News.
Marti, 04 Septembrie 2012 | Modele noi

Şeful Tesla: ”Vrem un supercar electric în următorii 4 ani”

Şeful Tesla a recunoscut că se gândeşte la un supercar electric. Acesta ar urma să rivalizeze cu viitoarele Audi R8 e-tron şi Mercedes SLS AMG E-Cell.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Tehnologie

Mercedes va primi un motor electric nou, semnat de Tesla

Mercedes va beneficia în următorii ani de un motor electric complet nou, dezvoltat de americanii de la tesla. Unitatea va fi instalată pe un model cu zero emisii al germanilor.
Luni, 19 Septembrie 2011 | Industrie

Şeful Tesla: "Majoritatea maşinilor care vor circula în 2030 vor fi electrice"

Elon Musk este foarte încrezător în compania sa şi în vehiculele electrice în general. Acesta a afirmat că majoritatea automobilelor de pe şoselele anului 2030 vor fi electrice.
Luni, 30 Mai 2011 | General

Tesla scoate din priză Roadster la sfârşitul acestui an

Tesla va opri producţia modelului Roadster la finalul acestui an. Vor mai trece însă aproximativ şase luni până când constructorul american va putea oferi publicului un nou produs 100% electric: Model S.
Luni, 09 August 2010 | General

Şeful Tesla: "Bateriile lui Nissan Leaf sunt primitive"

Şeful Tesla Motors a criticat modul în care sunt răcite bateriile lui Nissan Leaf. Potrivit lui Elon Musk, modelul electric din Japonia va avea probleme în condiţii vitrege de temperatură.
Luni, 31 Mai 2010 | O lume nebuna

Şeful Tesla a declarat că este falit

Pus în faţa unui divorţ costisitor, Elon Musk a mărturisit că este falit de aproape patru luni şi trăieşte din banii prietenilor săi. Afacerea sa nu stă nici ea foarte bine, fiind obligată să treacă printr-o procedură complexă înainte de a primi banii de la Toyota.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Modele noi

Tesla planuieste sa isi extinda gama cu un crossover electric

Dupa ce va lansa noul model S in 2012, tesla planuieste sa isi extinda gama si cu un crossover electric. Acesta va sosi cel mai tarziu in 2014 si va fi acompaniat de un alt model electric.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Industrie

Debutul lui Tesla Model S va fi intarziat cu aproape 18 luni

Tesla Motors ar putea intarzia aproape 18 luni in livrarea pe strazi a lui Model S. Elon Musk a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca Model S va debuta peste doi ani si jumatate, cu 18 luni mai tarziu decat termenul anuntat initial.
Marti, 30 Iunie 2009 | General

Seful Tesla ataca Toyota Prius: "este doar 2% electric"

Elon Musk a atacat inca odata Toyota Prius, de data aceasta afirmatiile sale adresandu-se caracterului hibrid al modelului japonez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Aprilie 2009 | Industrie

Seful Tesla despre un editorialist NY Times: "E un idiot!"

SUA se confunta cu un duel de opinii legate de un imprumut pe care Tesla l-a cerut din partea statului. Opiniile divergente au dus la reactii adverse extrem de dure din partea partilor.

Tag-uri similare

Toyota, Tesla, productie, SUA, vehicule electrice, Prius, Elon Musk, Roadster, Model S, Tesla Roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru