Fabrica baterii

Marti, 30 August 2022 | Industrie

Honda încheie un parteneriat cu LG pentru construirea unei fabrici de baterii în SUA

Honda a încheiat un parteneriat cu LG Energy Solution pentru construirea unei fabrici de baterii în Statele Unite. Valoarea construcției uzinei este cotată la 4.4 miliarde de dolari, iar fabrica va produce baterii pentru vehiculele electrice Honda și Acura vândute pe piața nord-americană.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Industrie

Stellantis și Samsung vor investi 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea unei fabrici de baterii

Grupul Stellantis și Samsung SDI, divizia producătoare de baterii a gigantului sud-coreean, vor investi împreună 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea și deschiderea unei noi fabrici de baterii din Statele Unite. Uzina din statul Indiana își va începe activitatea în 2025.
Luni, 28 Iunie 2021 | Industrie

Renault și chinezii de la Envision vor construi o fabrică de baterii de două miliarde de euro în Franța

Grupul chinez Envision vrea să investească două miliarde de euro pentru a construi o fabrică de baterii în nordul Franţei, acolo unde vor fi produse bateriile pentru mașinile electrice din gama Renault, potrivit unui anunț făcut de francezi.
Joi, 10 Iunie 2021 | Industrie

Italia vrea să genereze investiții de un miliard de euro pentru fabrica de baterii Stellantis

Italia are un plan prin care să atragă investiții de un miliard de euro într-o viitoare fabrică de baterii pentru mașini electrice pe teritoriul său, cu Stellantis ca jucător principal în acest proiect, potrivit unor surse guvernamentale citate de Reuters.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Industrie

Surse: Stellantis vrea să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Italia

Grupul Stellantis ar putea să aleagă Italia ca destinație pentru o viitoare fabrică de baterii pentru mașini electrice, fiind în discuții cu autoritățile de la Roma, potrivit unor surse apropiate de situație.
Luni, 26 Aprilie 2021 | Industrie

Stellantis pregătește o uzină de baterii în Germania: capacitate anuală pentru 500.000 de mașini electrice

O viitoare fabrică ce va fi construită în Kaiserslautern va avea capacitatea anuală de a livra baterii pentru 500.000 de mașini electrice, potrivit declarațiilor făcute de șeful Opel, Michael Lohscheller.
Luni, 26 Aprilie 2021 | Industrie

Porsche vrea să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Germania

Porsche are planuri pentru construcția unei uzine de baterii pentru mașini electrice pe teritoriul Germaniei, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Oliver Blume.
Joi, 20 August 2020 | Industrie

Verkor, un start-up din Franța, vrea să construiască o fabrică de baterii pentru electrice: uzina de 1.6 miliarde de euro ar urma să fie operațională în 2023

Start-up-ul francez Verkor caută finanțare de 1.6 miliarde de euro ca să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice, în parteneriat cu Schneider Electric. Uzina ar urma să livreze anual 16 GWh, iar francezii speră să fie operațională în 2023.
Miercuri, 19 Februarie 2020 | Intern

Dräxlmaier vrea o fabrică de baterii pentru mașini electrice în România: nemții doresc extinderea producției de la Timișoara

Producătorul german de componente auto Dräxlmaier vrea să construiască la Timișoara o fabrică de baterii pentru mașini electrice și un centru de dezvoltare. Nemții au cerut un nou PUZ care să permită extinderea fabricii existente.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Opel va construi o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Germania: parteneriat cu francezii de la Saft

Opel vrea să construiască cea mai mare fabrică germană de baterii pentru mașini electrice, în orașul Kaiserslautern, după cum a anunțat șeful constructorului, Michael Lohscheller. Uzina de “un miliard de euro” va fi realizată în parteneriat cu compania franceză Saft, o subsidiară a gigantului Total.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Industrie

Volvo va deschide o fabrică proprie de baterii în Statele Unite: suedezii pregătesc versiunea electrică pentru XC90

Volvo vrea să deschidă o fabrică proprie de baterii în Statele Unite, până la finalul anului viitor. Noua uzină va furniza bateriile pentru versiunea electrică a modelului XC90.
Joi, 13 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

VW și BMW investesc în cea mai mare fabrică europeană de baterii pentru mașini electrice: construcția uzinei Northvolt din Suedia va începe în august

Volkswagen și BMW se numără printre investitorii care vor contribui la construcția celei mai mari fabrici de baterii pentru mașini electrice din Europa. Suedezii de la Northvolt au strâns un capital de un miliard de dolari și sunt cei care vor începe construcția uzinei în luna august 2019. Fabrica a primit deja comenzi pentru baterii în valoare de peste 13 miliarde de dolari până în 2030.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, masini electrice, Suedia, fabrica baterii, Northvolt, investitie baterii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru