Focus RS

Joi, 23 Aprilie 2020 | Modele noi

Ford renunță la dezvoltarea unei noi generații Focus RS: "Costurile pentru dezvoltarea unui sistem electrificat de propulsie sunt prea mari"

Ford a decis să renunțe la proiectul de a dezvolta o nouă generație Focus RS, ca urmare a regulamentului pentru emisii și a costurilor ridicate pentru a realiza un sistem electrificat de propulsie.
Marti, 24 Decembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Ford Focus RS ar putea avea un sistem electrificat de propulsie: Hot Hatch-ul producătorului american va oferi peste 400 CP

Ford pregătește o nouă generație Focus RS. Hot Hatch-ul ar urma să fie prezentat în cursul anului viitor și va fi echipat un sistem electrificat de propulsie capabil să ofere peste 400 CP.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Tuning

Performanță majoră pentru casa de tuning Mountune: motorul lui Ford Focus RS ajunge la 684 CP, aproape dublu decât puterea standard

Casa de tuning Mountune susține că a reușit să "stoarcă" 684 de cai putere din motorul Ecoboost de 2.3 litri de pe Ford Focus RS, care oferă standard "doar" 350 de cai putere.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Ford Focus RS: Hot Hatch-ul compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie

Ford pregătește o nouă generație Focus RS, iar conform declarațiilor făcute de unul dintre oficialii companiei, viitorul Hot Hatch compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Modele noi

Zvonuri: viitoarea generație Ford Focus RS debutează în 2020 cu un sistem micro-hibrid și 400 CP sub capotă

Ford pregătește lansarea noii generații Focus. Modelul va fi prezentat în luna aprilie, urmând ca varianta RS să fie gata în 2020. Surse apropiate companiei spun că Focus RS va primi un sistem micro-hibrid și va produce 400 de cai putere.
Joi, 15 Februarie 2018 | Modele noi

Actuala generație Ford Focus RS va ieși din producție în aprilie: britanicii primesc o ediție specială de adio cu motor de 370 de cai putere

Producția lui Ford Focus RS va înceta în 6 aprilie, însă britanicii au parte de o ediție specială în numai 50 de unități. Heritage Edition va avea un motor turbo de 2.3 litri și 370 de cai putere.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Industrie

Ford a recunoscut o problemă la motorul lui Focus RS: propulsorul de 2.3 litri Ecoboost “scoate un fum alb pe eșapament”

Ford a recunoscut că motorul de 2.3 litri Ecoboost de pe unele modele Focus RS “scoate un fum alb pe eșapament” din cauza consumului de lichid de răcire.
Marti, 25 Octombrie 2016 | Modele noi

America pune piedici proiectului Focus RS500: dealerii Ford spun că un Focus radical s-ar canibaliza cu Mustang GT și GT350

Șansele ca Focus RS să aibă o versiune radicală care să sară de 400 de cai putere scad din cauza faptului că dealerii Ford din SUA nu consideră oportună această idee. Dezvoltarea strict europeană a mașinii ar costa prea mult.
Vineri, 07 Octombrie 2016 | Modele noi

Ce-i bun și rivalilor le place: integrala de pe Ford Focus RS va fi coloana vertebrală a viitorului Opel Insignia OPC

Opel va utiliza pe viitoarea generație a lui Insignia OPC, programată în 2017, sistemul de tracțiune integrală utilizat de Ford pe Focus RS. Acesta este adaptat de compania GKN, care l-a dezvoltat pe modelul Ford.
Vineri, 26 August 2016 | General

Educație cu zăhărelul: Ford oferă un curs gratuit de conducere sportivă pentru fiecare client Focus RS din SUA

Pentru a nu se trezi cu surprize neplăcute ulterioare achiziției lui Focus RS, clienții americani care-și comandă mașina sunt invitați de Ford la un curs gratuit de conducere sportivă care are loc pe cel mai lung circuit din America de Nord.
Duminica, 07 August 2016 | Tuning

Când 350 de cai nu ajung: tunerul Mountune oferă un kit care urcă Ford Focus RS la 370 CP

Ford Focus RS nu e o mașină despre care am putea spune că are nevoie de un upgrade de putere, pentru că e una dintre cele mai puternice compacte din istorie. Și totuși, dacă vrei 4.5 secunde în loc de 4.7...
Miercuri, 27 Iulie 2016 | General

Succes peste aşteptări: Ford nu face faţă valului de comenzi primite pentru noul Focus RS

Ford este nevoită să amâne unele livrări ale modelului de performanţă Focus RS din cauza numărului neaşteptat de mare de cereri pe care le-a primit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Iulie 2016 | Siguranta

Focus RS, criticat în Australia pentru modul Drift disponibil standard: "Un mesaj pe ecran nu va opri un șofer idiot să încerce asta pe drumurile publice"

Drifturile pe drumurile publice sunt interzise de lege în Australia, iar șoferii care fac asta pot rămână fără mașină și fără permis. Totuși, Ford permite un mod Drift pe Focus RS, fapt care a atras criticile activiștilor în domeniul siguranței auto.
Marti, 21 Iunie 2016 | Modele noi

Ținta: 4 secunde pe 0-100 km/h. Ford dezvoltă versiunea Focus RS500, un RS mai ușor care va bate timpii lui Mercedes A 45 AMG

După ce a demonstrat că adversarii din zona hatch-urilor mărcilor de volum pot fi lăsați în urmă, Ford pune ținta pe zona premium și dezvoltă versiunea Focus RS500.
Luni, 01 Februarie 2016 | Intern

Noul Ford Focus RS s-a lansat în România: 37.000 de euro cu TVA pentru cel mai scump, puternic și rapid Focus din istorie

Cu 4.7 secunde pentru 0-100 km/h, cu 350 de cai sub capotă și cu tracțiune integrală standard, noul Ford Focus RS atentează serios la buzunarele cumpărătorilor: 37.000 de euro pentru versiunea de bază.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Focus RS își anunță performanțele: 350 CP, 0-100 km/h în 4.7 secunde și 266 km/h viteză maximă

Ford a anunțat performanțele noii generații a lui Focus RS. Compacta cu tracțiune integrală are 350 CP, un timp 0-100 km/h de 4.7 secunde și poate să atingă o viteză maximă de 266 km/h.
Vineri, 06 Februarie 2015 | Modele noi

Ford Focus RS nu va primi o variantă break

Ford nu va oferi şi alte versiuni de caroserie ale lui Focus RS, anunţă un oficial al companiei. Anunţul vine după ce modelul a întrerupt tradiţia modelelor RS cu o caroserie hatchback cu cinci uşi.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Modele noi

Ford confirmă lansarea noii generaţii a lui Focus RS alături de alte 11 modele de performanţă

Ford a anunţat că va lansa 12 modele noi de performanţă în viitorul apropiat. Printre acestea se numără şi noul Focus RS, a cărui versiune de producţie a fost confirmată oficial de reprezentanţii mărcii.
Marti, 05 Februarie 2013 | Modele noi

Noul Ford Focus RS, confirmat pentru debut în 2015

Debutul lui Ford Focus RS a fost confirmat pentru 2015. Modelul va avea un motor turbo de 2.3 litri care va dezvolta aproximativ 330 CP.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Modele noi

Viitorul Ford Focus RS ar putea avea un motor 2.3 EcoBoost, de 350 CP

Noua generaţie a lui Ford Focus RS va fi echipat cu un motor 2.3 EcoBoost, anunţă cei de la Piston Heads. Acesta vine cu un diferenţial faţă activ cu alunecare limitată, dezvoltat de GKN.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Opel, Honda, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru