Ford Fiesta

Marti, 10 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Volkswagen testeaza viitorul Polo sedan

Ultimele fotografii spion au tradat intentiile Volkswagen de a lansa in lunile urmatoare un derivat sedan al modelului subcompact Polo, care se va gasi si pe piata europeana.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

Ford Ka si Ranger nu vin in Statele Unite ale Americii

Presedintele Ford, Alan Mullaly, a decis sa nu introduca modelele Ka si Ranger pe piata din Statele Unite ale Americii. Modelul Ka este considerat prea mic pentru gusturile poporului american, pe cand Ranger-ul este complet diferit de versiunea vanduta in SUA.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Premii auto

Iata cei sapte finalisti ai concursului Masina Anului in Europa!

Editia de anul acesta a concursului Masina Anului in Europa se va disputa intre nume grele precum Mercedes E-Klasse, Opel Astra sau VW Polo. Sa nu uitam insa si de noii veniti: Toyota iQ, Skoda Yeti si Peugeot 3008.
Luni, 02 Noiembrie 2009 | Modele noi

Ford a vandut peste 500.000 de exemplare Fiesta in primul an de productie

Noul Ford Fiesta a fost vandut in peste jumatate de milion de unitati de la introrducerea sa in productie in septembrie 2008. Modelul Fiesta a devenit cel mai bine vandut competitor din segmentul sub-compact in Europa in 2009.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Lectie de sofat sportiv pe macadam

Imaginile urmatoare va vor face cunostinta cu o echipa de profesionisti, gata sa va explice legile derapajului controlat pe drumurile neasfaltate, cu ajutorul unui Ford Fiesta.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | Economic

VW Golf, cea mai vanduta masina in septembrie in Europa

Volkswagen Golf VI este masina cel mai bine vanduta din Europa in luna septembrie. Topul acestor modele este completat de Ford Fiesta si Opel Corsa
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Comparativ de clasa mica - VW Polo sau Ford Fiesta?

Britanicii de la iMotor au incercat sa puna fata in fata doua modele foarte populare in clasa mica: Polo si Fiesta. Rezultatul comparativului lor confirma parerile generale despre cele doua modele.
Luni, 04 Mai 2009 | Modele noi

Ford introduce o versiune sportiva pentru Fiesta

Ford Fiesta va oferi clientilor sai europeni un pachet de echipare sportiv, care imbunatateste manevrabilitatea dar si aspectul interior si exterior.

Tag-uri similare

Ford, Fiat, Mazda, Europa, WRC, Volkswagen Golf, Fiat 500, 500, Focus, Ford Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru