Ford Ka si Ranger nu vin in Statele Unite ale Americii

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.11.2009
Presedintele Ford, Alan Mullaly, a decis sa nu introduca modelele Ka si Ranger pe piata din Statele Unite ale Americii. Modelul Ka este considerat prea mic pentru gusturile poporului american, pe cand Ranger-ul este complet diferit de versiunea vanduta in SUA.

Modelele Ford Ka si Ranger nu vor fi introduse pe piata din SUA. Ford Ka a fost considerat a fi "prea mica pentru gusturile americanilor", pe cand Ford Ranger-ul de pe piata din SUA este complet diferit de cel dezvoltat in Australia si vandut pe piata din intreaga lume. Productia versiunii americane a lui Ford Ranger va fi sistata la sfarsitul anului 2011, iar modelul ar fi putut sa fie inlocuit in gama de catre o versiune mai usoara a lui F-150.

Ford a renuntat la versiunea mai usoara a lui F-150 in decursul anului trecut, ceea ce inseamna ca modelul Ranger nu are un inlocuitor pe piata din SUA. Motivul comercializarii modelului Ranger si in Statele Unite ale Americii in versiunea disponibila in intreaga lume este inca nedezvaluit.

Cel mai mic model Ford disponibil in Statele Unite ale Americii ramane subcompacta Fiesta. Ramane de vazut daca deciziile celor de la Ford au fost corecte in privinta acestor modele, deoarece Fiat a decis sa introduca modelul 500, fratele de platforma al lui Ka, pe piata din SUA fara modificari la nivel de design sau dimensiuni.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru