Geneva

Joi, 10 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primul model electric Honda, așteptat în acest an la Frankfurt: japonezii vor dezvălui în martie o versiune “aproape de serie”

Honda va dezvălui în luna martie o versiune pre-serie a primului său model electric. Versiunea finală a modelului inspirat de conceptul Urban EV este așteptată la Salonul Auto de la Frakfurt din septembrie.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Industrie

Încă un constructor renunță la Salonul Auto de la Geneva: DS nu va participa la eveniment pentru că nu are lansări programate

DS nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen nu a programat nicio lansare. Prezența celor de la Opel este de asemenea incertă.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2019: "Vom organiza propriile noastre evenimente de lansare"

Jaguar Land Rover a anunțat că nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât preferă să organizeze propriile evenimente pentru lansarea de noi modele.
Sambata, 10 Noiembrie 2018 | General

Prezență exotică la Salonul Auto de la Geneva din 2019: rușii de la Aurus vor să lanseze o gamă de modele în Europa

Constructorul rus Aurus, care a furnizat noua limuzină prezidențială a lui Vladimir Putin, va prezenta la Salonul Auto de la Geneva o gamă de modele dedicată pieței europene.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Detalii despre viitorul hypercar Koenigsegg: noul model ar urma să fie numit Ragnarok și să dezvolte 1.440 de cai putere

Koenigsegg a anunțat un înlocuitor mai puternic pentru Agera RS, iar noul hypercar va fi prezentat anul viitor la Salonul Auto de la Geneva. Informații neoficiale arată că noul model se va numi Ragnarok și va dezvolta circa 1.440 de cai putere.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride

Prima imagine oficială cu viitorul hypercar electric Pininfarina PF0: “Am primit feedback excelent din partea clienților, suntem pe drumul cel bun”

Automobili Pininfarina a publicat prima imagine oficială cu viitorul său hypercar electric, după ce acesta a fost prezentat potențialilor clienți cu ocazia evenimentului de la Pebble Beach, în perioada 22-26 august. Oficialii companiei sunt încrezători că modelul va avea succesul dorit, după feedback-ul “excelent” din partea clienților.
Duminica, 01 Iulie 2018 | Industrie

Ford nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2019: "Vom lansa un nou model la un eveniment special"

Ford a anunțat că nu va fi prezentă la Salonul Auto de la Geneva din 2019, întrucât preferă să lanseze un nou model la un eveniment propriu care va avea loc în primăvară.
Vineri, 08 Iunie 2018 | Industrie

Volvo va lipsi la Salonul Auto de la Geneva din 2019: “Astfel de evenimente trebuie să evolueze și poate ne vom întoarce cândva”

Volvo și-a anunțat absența la următorul salon auto de la Geneva, în 2019, spunând că prezența sa la astfel de evenimente viitoare nu mai reprezintă o certitudine. Constructorul susține că schimbările la nivelul industriei auto au dus la o reașezare a interesului față de saloanele auto.
Luni, 12 Martie 2018 | Modele noi

Koenigsegg promite un hypercar mai puternic decât Agera RS: noul model va fi prezentat anul viitor la Geneva

Koenigsegg a anunțat un înlocuitor mai puternic pentru Agera RS, iar noul hypercar va fi prezentat anul viitor la Salonul Auto de la Geneva, potrivit unei declarații a șefului companiei.
Joi, 08 Martie 2018 | Industrie

Prima mașină zburătoare de serie a fost lansată oficial: Pal-V Liberty costă 300.000 de euro și poate călători 500 de kilometri prin aer

Olandezii de la Pal-V au prezentat oficial prima mașina zburătoare de serie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Pal-V Liberty va fi capabilă să călătorească 1.300 kilometri pe șosea sau 500 de kilometri prin aer atunci când va fi lansată în 2019.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Industrie

Toyota va renunța la diesel în Europa până la sfârșitul anului: japonezii vor oferi totuși diesel pe modele precum Land Cruiser și Hilux

Toyota va înceta vânzările de mașini cu motoare diesel în Europa, pânâ la sfârșitul lui 2018, după cum a anunțat șeful Toyota Europe, Johan van Zyl. Excepțiile de la această regulă vor fi modele precum Land Cruiser și Hilux.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez

Subaru a prezentat conceptul Viziv Tourer în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Prototipul japonezilor anunță lansarea unui nou break pentru constructorul cu sediul în Tokyo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Ferrari 488 Pista: sportiva cu cel mai puternic motor V8 din istoria Ferrari are 720 CP și atinge 0-100 km/h în 2.8 secunde

Ferrari a prezentat noul 488 Pista în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Sportiva italiană are un motor V8 de 3.9 litri care dezvoltă 720 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 2.85 secunde.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Aston Martin Valkyrie AMR Pro: debut internațional pentru hypercarul cu peste 1.100 CP și tehnologie de Formula 1

Aston Martin a anunțat debutul oficial al modelului Valkyrie AMR Pro, un hypercar ce dezvoltă peste 1.100 de cai putere și beneficiază de tehnologii împrumutate din Formula 1. Toate cele 25 de exemplare ce vor fi produse au fost deja rezervate.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Le Fil Rouge: conceptul care anunță linia de design a viitoarelor modele Hyundai

Hyundai a dezvăluit un nou concept la Geneva, denumit Le Fil Rouge, care indică linia de design a viitoarelor sale modele.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Ssangyong e-SIV: conceptul anunță un SUV electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong a dezvăluit conceptul e-SIV care prefațează lansarea unui SUV electric cu 190 de cai putere și o autonomie de până la 450 de kilometri.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Nissan IMx Kuro: debutul european pentru conceptul autonom ce anunță un SUV electric de 435 CP și autonomie de 600 de kilometri

Nissan a anunțat debutul european al conceptului IMx Kuro, prototipul care prevestește lansarea unui SUV electric de 435 CP și autonomie de 600 de kilometri.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Maserati prezintă modelele Ghibli, Quattroporte și Levante în varianta Nerissimo Edition: serie limitată ce emană eleganță și sportivitate

Maserati a venit la Salonul Auto de la Geneva cu modelele Ghibli, Quattroporte și Levante, dar nu oricum, ci în seria limitată Nerissimo Edition, o ediție specială care inspiră eleganță și sportivitate.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Mercedes Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio Exclusive Edition: ediție specială cu faruri LED și cristale Swarovski

Mercedes va prezenta la Geneva Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio în varianta Exclusive Edition, o versiune specială ce beneficiază de faruri LED cu cristale Swarowski și nuanțe exclusiviste la exterior.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Fiat 500 Collezione: ediție specială cu diferite scheme de culori care marchează longevitatea modelului

Fiat a anunțat că Salonul Auto de la Geneva din acest an va fi gazdă pentru o nouă ediție specială a modelului 500. Versiunea Collezione vrea să marcheze istoria și longevitatea micuțului model.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru