Geneva

Joi, 18 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Din Coreea pentru familiile europene: Kia Optima Sportswagon atacă piaţa de break-uri dominată de Passat, Mondeo şi Insignia

Conceptul Kia Sportspace, lansat anul trecut s-a transformat în Kia Optima Sportswagon, un nou concurent pentru break-urile din segmentul mediu precum Volkswagen Passat, Ford Mondeo sau Opel Insignia.
Sambata, 30 Ianuarie 2016 | Concepte

Se transformă noul Opel GT Concept în model de serie? Opel răspunde: "E complicat, e un segment de nișă care scade"

Nu a trecut nici măcar o săptămână de la prezentarea oficială a galeriei foto cu Opel GT Concept și imaginația fanilor mărcii a luat-o razna. Elanul le este însă tăiat de un oficial al brandului german.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | GENEVA 2016

Puțin câte puțin: Opel GT Concept se dezvăluie treptat printr-o fotografie și un clip-teaser

Opel promite un concept spectaculos în lune martie, când la standul de la Geneva al producătorul german va fi dezvăluit noul Concept GT.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | Modele noi

Felicitare de Crăciun de la Bugatti: "Sărbători fericite, dezvelim Chiron la Geneva"

Noul supercar Bugatti va vedea lumina zilei în luna martie la Geneva. Avem astăzi confirmarea oficială, odată cu o felicitare trimisă de marca italo-franceză fanilor săi.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

DS a debutat la Geneva ca marcă independentă de Citroen

Francezii de la DS s-au prezentat în propriul lor stand de la Salonului Auto de la Geneva în calitate de marcă independentă, marcând prima apariţie publică de la "despărţirea" de Citroen.
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

Audi Q7 e-tron: primul SUV hibrid plug-in din gama constructorului din Ingolstadt

Audi a prezentat oficial noul SUV plug-in hybrid, Q7 e-tron. Este primul SUV de acest tip din istoria mărcii premium din Germania.
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

Tu întrebi, Ken Block răspunde. Pune-i întrebări pilotului-showman, iar noi i le adresăm într-un interviu exclusiv la Geneva

Automarket va realiza la Geneva un interviu cu Ken Block, unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi contemporani de raliuri. Vă dăm ocazia de a-i adresa întrebările voastre lui Ken.
Sambata, 28 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Primele imagini cu conceptul Lexus LF-SA au fost publicate înainte de debutul oficial

Primele imagini oficiale cu conceptul Lexus LF-SA au ajuns pe internet înainte de debutul oficial ce va avea loc săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 26 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Mitsubishi XR-PHEV II este conceptul ce anunţă un nou crossover plug-in hybrid în gama constructorului japonez

Mitsubishi va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva un noul concept numit XR-PHEV II, model ce anunţă un viitor crossover din gama constructorului japonez.
Luni, 16 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Audi R8 primeşte a doua generaţie în martie şi va fi oferit opţional alături de faruri Laser

Audi va prezenta în standul său de la Salonul Auto de la Geneva noua generaţie a lui R8, alături de varianta sa electrică de serie, R8 e-tron. Până la prezentarea publică, nemţii au publicat o imagine teaser oficială.
Joi, 12 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Opel va introduce în Europa sistemul de asistenţă auto OnStar de la General Motors

General Motors va oferi sistemul OnStar şi pentru clienţii Opel din Europa. Acesta oferă o interfaţă audio între şoferul vehiculului şi un asistent special de la General Motors care intervine în caz de accident sau defecţiune.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

O companie necunoscută din Liechtenstein a scos cel mai interesant concept de la Geneva: Quant e-Sportlimousine

Cu o soluţie de propulsie care pare SF şi cu un design preluat din imaginaţia autorilor de benzi desenate fiction, conceptul Quant e-Sportlimousine, dezvoltat de compania NanoFlowcell, a luat Geneva pe nepregătite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Întrecere de noutăţi la standurile Audi, BMW şi Mercedes

Cele trei branduri premium germane au venit, fiecare, cu premiere care mai de care mai interesante. Noul TT, noul S-Klasse Coupe şi primul monovolum BMW şi-au făcut apariţia la Geneva şi vă arătăm cum se văd ele în realitate.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Subaru Viziv 2 Concept ne arată direcţia estetică a viitoarelor SUV-uri ale japonezilor

Subaru a prezentat la Geneva conceptul Viziv 2. Modelul cu patru locuri şi cinci uşi ne arată viitorul estetic al gamei de SUV-uri de la Subaru.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Italdesign Giugiaro Clipper, conceptul italienilor ne prezintă un potenţial monovolum de la Volkswagen

Italienii de la Italdesign Giugiaro au realizat un monovolum futurist pe platforma MQB a concernului Volkswagen. Acesta ne prezintă o ipoteză a unui viitor monovolum al mărcii din Wolfsburg.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan Juke facelift primeşte un nou motor şi modificări minore de design

Nissan a prezentat oficial imaginiile cu noul Juke facelift. Crossover-ul cu un design trăsnit primeşte un nou propulsor, dar modificările de design sunt minore.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

LIVE TEXT GENEVA 2014: Ne plimbăm printre standuri şi vă prezentăm ultimele premiere mondiale

Automarket vă invită astăzi la o călătorie virtuală la Salonul Auto de la Geneva, acolo unde cei mai mari producători auto se întâlnesc pentru a-şi etala noile premiere şi cele mai noi tehnologii. Suntem live text, foto şi video între Bucureşti şi Geneva.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE TEXT: Am urmărit minut cu minut lansările din ziua care a precedat Salonul de la Geneva

Automarket vă invită în perioada 3-5 martie în spatele cortinei la Salonul Auto de la Geneva pentru a asista minut cu minut la dezvăluirea premierelor celui mai important salon al primăverii.
Marti, 25 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Jaguar XFR-S Sportbrake: 550 CP şi 680 Nm pentru break-ul englezesc

Jaguar a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui XFR-S Sportbrake. Vorbim despre un break de 550 CP care va debuta la Geneva, capabil să accelereze de 0 la 100 km/h în doar 4.8 secunde.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Toyota Aygo - prima imagine teaser

Toyota a publicat prima imagine teaser cu noua generaţie a modelului de clasă mini Aygo. Aygo va fi al doilea automobil din tripleta de modele construită de Toyota împreună cu grupul PSA.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru