Geneva

Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Pininfarina HK GT Concept: încă un teaser pentru noul coupe electric înainte de lansarea oficială

Pininfarina a dezvăluit încă un teaser care prefațează lansarea unui coupe electric numit HK GT în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Imagini oficiale cu prototipul Mercedes EQC: primul model electric din gama EQ vine la Geneva și apare pe piață în 2019

Mercedes a dezvăluit primele imagini oficiale cu prototipul EQC, întâiul model electric din gama EQ. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi prezentată la Geneva, înainte să apară pe piață de anul viitor.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noua generație Honda CR-V se lansează în Europa: SUV-ul japonez va avea o versiune hibridă, dar renunță la diesel

Honda a anunțat că versiunea de producție a noului CR-V va ajunge în Europa în toamna acestui an. Noua generație a SUV-ului japonez va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Honda CR-V va veni în premieră în Europa cu propulsie hibridă și nicio motorizare diesel.
Marti, 27 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Kia Optima facelift: modelul coreean primește două motoare noi de 1.6 litri și un design revizuit

Kia Optima primește un facelift cu schimbări atât la designul exterior, cât și la interior. Modelul coreean beneficiază acum de două motoare noi de 1.6 litri, respectiv diesel și benzină.
Marti, 27 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noua creație a lui Giugiaro: conceptul Sybilla este un sedan electric ce va fi prezentat la Geneva

Designerul Giorgetto Giugiaro va veni la Salonul Auto de la Geneva alături de conceptul Sybilla, un sedan electric ce a fost dezvoltat împreună cu Envision, o companie din domeniul managementului energiei.
Vineri, 23 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Seat lansează Cupra Ateca: 2.0 litri TSI și 300 CP pentru primul SUV prezentat de sub-brandul spaniolilor

Cupra a devenit oficial sub-brand al celor de la Seat și lansează primul său model. SUV-ul Cupra Ateca va fi prezentat în premieră la Geneva și va beneficia de un motor TSI de 2.0 litri și 300 de cai putere.
Joi, 22 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Italdesign Zerouno: celebra casă de design va prezenta o versiune cabrio a supercarului cu motor de Audi R8

Casa de design Italdesign, deținută de Volkswagen, va prezenta la Geneva o versiune cabrio pentru supercarul său Zerouno.
Vineri, 16 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Start pentru gama Mercedes EQ: primul SUV electric va fi prezentat în versiune de serie la Salonul Auto de la Geneva

Mercedes a anunțat că varianta de producție a SUV-ului din noua gamă electrică EQ va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, peste aproximativ două săptămâni.
Marti, 13 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primul teaser cu noua Toyota Supra: modelul sportiv va debuta la Salonul Auto de la Geneva

Toyota a publicat primul teaser cu noua Supra, sportiva niponă urmând să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe ar putea veni la Geneva într-o variantă mai puternică: motorul electric al compactei franceze ar urma să primească 16 CP în plus

Renault va lansa o nouă versiune a electricei Zoe la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, motorul mașinii urmând să primească 16 cai putere în plus, potrivit unor surse citate de publicația Autocar.
Joi, 01 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Skoda Vision X: primele schițe oficiale cu SUV-ul hibrid ce va fi prezentat la Geneva

Skoda a dezvăluit primele schițe oficiale cu prototipul Vision X, un SUV compact cu propulsie hibridă ce va fi prezentat în premieră, în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel va lipsi de la Salonul Auto din Geneva: nemții nu au noutăți majore în 2018

Opel și-a anunțat absența de la Salonul Auto din Geneva, din luna martie, pe fondul presiunii făcute de proprietarul PSA pentru reducerea costurilor, dar și pentru că nu are mari noutăți pregătite pentru acest an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Mercedes AMG GT va fi dezvăluit în martie la Geneva: propulsie hibridă cu putere totală de 816 CP

Noul Mercedes AMG GT va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, potrivit lui Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Hyundai Kona: Versiunea electrică a SUV-ului sud-coreean vine în 2018 și va avea o autonomie de aproape 400 de kilometri

Hyundai vrea să lanseze versiunea electrică a SUV-ului său Kona la Salonul Auto de la Geneva din 2018, autonomia mașinii urmând să atingă aproape 400 de kilometri.
Joi, 09 Martie 2017 | GENEVA 2017

Vanda Dendrobium Concept: primul hypercar din Singapore are propulsie electrică şi tehnologie din F1 (update info şi foto)

Compania Vanda Electrics din Singapore a prezentat conceptul unui hypercar electric botezat Dendrobium şi dezvoltat împreună cu Williams, una dintre cele mai titrate echipe din F1.
Vineri, 03 Martie 2017 | GENEVA 2017

Veriga lipsă: VW Tiguan Allspace vine cu 7 locuri și se poziționează între Tiguan și Touareg

Gama Volkswagen se va îmbogăți din această primăvară cu o versiune "break" a lui Tiguan. Aceasta oferă aceleași caracteristici ale fratelui cu 5 locuri, dar plusează la nivelul spațiului și al volumului din portbagaj.
Miercuri, 22 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Informaţii noi despre supercarul Italdesign: va avea motorul V10 de 5.2 litri de pe Audi R8 şi va ajunge la 100 km/h în 3.2 secunde

Supercarul pe care casa de design Italdesign deţinută de Volkswagen îl va anunţa în martie la Geneva va fi echipat cu motorul V10 de 5.2 litri de pe Audi R8, potrivit unor informaţii neoficiale.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

Casa de design deţinută de Volkswagen are planuri mari: teaser pentru un supercar Italdesign produs în numai 5 unităţi

Italdesign, casa de design deţinută de Volkswagen, va prezenta în martie la Salonul Auto de la Geneva un supercar exclusivist care va fi disponibil în numai 5 unităţi.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Fiat Tipo hatchback și break diversifică gama modelului compact italian

Standul Fiat a atras multe priviri la Salonul Auto de la Geneva, principalul vinovat fiind modelul Tipo, derivat acum în două noi variante de caroserie: Tipo hatchback și Tipo break.
Joi, 18 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Cine se ascunde de lumina reflectoarelor? Noul Renault Megane Sport Tourer, dezvăluit într-un teaser misterios

Renault pregăteşte lansarea noului Megane Sport Tourer cu o imagine teaser care evidenţiază formele noului break care va fi dezvăluit în 22 februarie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru