Huracan

Vineri, 19 Aprilie | Modele noi

Ediție specială pentru Lamborghini Huracan Sterrato: vopsele de tip camuflaj

Lamborghini a prezentat oficial o ediție specială pentru Huracan Sterrato, versiunea de teren a modelului italian. Noua ediție aduce 4 vopsele speciale, aplicate în stilul unor camuflaje. Doar 12 exemplare vor fi produse.
Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan STJ, ediția de adio a ultimului model cu motor pur termic

Lamborghini a dezvăluit oficial noul Huracan STJ. Aceasta este ediția de rămas bun pentru Huracan, care este și ultimul model al mărcii cu motoare termice. Noul model primește o caroserie vopsită în culori speciale, iar acesta va fi produs în doar 10 exemplare.
Joi, 16 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan STO SC 10° Anniversario: nume complicat, performanțe pe măsură

Lamborghini a prezentat oficial un nou exemplar unicat bazat pe Huracan STO. Noua mașină poartă numele Huracan STO SC 10° Anniversario și marchează un deceniu de la înființarea diviziei de curse a mărcii, Squadra Corse.
Vineri, 04 August 2023 | Modele noi

Lamborghini sărbătorește 60 de ani cu noul Huracan Sterrato Opera Unica

Lamborghini a prezentat oficial un exemplar unicat bazat pe Huracan Sterrato. Noul exemplar este botezat Opera Unica și a fost creat pentru a sărbători 60 de ani de existență a mărcii italiene.
Luni, 19 Iunie 2023 | Modele noi

Lamborghini a făcut profit și nu va înrudi urmașul lui Huracan cu Audi R8

Potrivit unui oficial al mărcii italiene, succesorul lui Lamborghini Huracan nu va mai fi înrudit cu Audi R8. Noul model va avea un propulsor hibrid și o platformă nouă, dedicată.
Vineri, 12 Mai 2023 | Industrie

Lamborghini Huracan se apropie de sfârșit. Ultimele exemplare au fost deja vândute

Lamborghini a anunțat oficial că modelul Huracan este sold-out până la finalul producției. Supercar-ul italian va fi retras oficial din fabricație în 2024.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Șeful Lamborghini confirmă: succesorul lui Huracan va avea motor hibrid plug-in

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a confirmat oficial că succesorul lui Huracan va avea un motor hibrid plug-in. Noul model urmează să fie lansat oficial la finele lui 2024.
Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Lamborghini Huracan STO, transformat într-un Art Car de un artist japonez

Un exemplar Lamborghini Huracan STO a fost transformat într-un Art Car cu ajutorul unui artist din Japonia. Exemplarul unicat a fost creat pentru a marca cei 60 de ani de existență a mărcii italiene.
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noul Lamborghini Huracan Sterrato, un supercar de 610 cai putere, pentru off-road

Lamborghini a lansat oficial noul Huracan Sterrato, o versiune construită special pentru aventuri off-road. Noul model este ultimul din istoria mărcii care primește un motor pur termic, fiind vorba de un propulsor V10 de 610 cai putere.
Marti, 08 Noiembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Lamborghini Huracan Sterrato, ultimul model cu motor termic pur

Lamborghini a confirmat oficial perioada lansării noului Huracan Sterrato, o versiune extremă construită pentru off-road. Noul model va fi ultimul al constructorului italian lansat cu un motor pur termic înainte ca gama de modele să fie electrificată din 2023.
Luni, 19 Septembrie 2022 | Modele noi

SURSE: Înlocuitorul lui Lamborghini Huracan va avea un motor V8 bi-turbo electrificat

Potrivit unor informații apărute în presă, succesorul lui Lamborghini Huracan ar urma să primească un motor V8 twin-turbo hibrid. Turbocompresoarele viitorului model vor funcționa într-un mod unic, iar platforma lui Huracan ar putea fi păstrată.
Vineri, 15 Iulie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Înlocuitorul lui Lamborghini Huracan va avea motor V8 sau V10 electrificat

Lamborghini a confirmat oficial că înlocuitorul lui Huracan va fi oferit cu propulsoare hibride cu încărcare la priză. Mai exact, viitorul model va avea fie un V8 electrificat, fie un V10 PHEV.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Aprilie 2022 | Industrie

Lamborghini a produs exemplarul Huracan cu numărul 20.000

Constructorul italian de automobile anunță că a asamblat exemplarul Huracan cu numărul 20.000. Mașina aniversară este un Huracan STO care a plecat spre viitorul său proprietar în Monaco.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Industrie

Lamborghini: Urus și Huracan primesc versiuni noi în a doua parte a anului

Constructorul din Sant'Agata Bolognese anunță două versiuni noi pentru Urus și una pentru Huracan. Acestea urmează să fie prezentate în a doua jumătate a anului curent.
Marti, 12 Aprilie 2022 | Modele noi

Lamborghini prezintă noul Huracan Tecnica: 640 CP și roți motrice spate

Constructorul italian de automobile prezintă oficial noul Huracan Tecnica, o versiune situată în gamă între Huracan Evo cu roți motrice spate (pe care este de altfel bazată) și Huracan STO.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Modele noi

Lamborghini pregătește o nouă versiune pentru Huracan. Italienii anunță data lansării

Constructorul italian de automobile anunță o nouă lansare programată pentru data de 12 aprilie. Cel mai probabil vorbim despre o nouă versiune a modelului Huracan.
Joi, 17 Martie 2022 | Industrie

Lamborghini: Aventador, înlocuit de un model nou în 2023. Noutăți pentru Huracan și Urus

Lamborghini confirmă că Aventador va fi înlocuit, de un nou model plug-in hybrid, în 2023. Totodată, constructorul din Sant'Agata Bolognese pregătește o serie de noutăți pentru Huracan și Urus.
Marti, 16 Martie 2021 | Industrie

Lamborghini: “Manevrabilitatea mașinilor noastre este crucială în era electrificării”

Manevrabilitatea ocupă prima poziție în topul priorităților Lamborghini privind dezvoltarea viitoarelor modele electrificate. Accelerația și viteza de vârf nu mai sunt la fel de importante ca acum 10 ani, susțin oficialii constructorului italian.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Lamborghini prezintă Huracan STO: modelul de stradă preia elemente aerodinamice de pe versiunea de circuit. Roți motrice spate și motor V10 cu 640 CP

Lamborghini Huracan STO a fost prezentat oficial. Noul supercar va fi echipat cu un motor V10 de 5.2 litri care dezvoltă 640 CP, iar resursele vor fi transmise exclusiv către roțile de pe puntea spate. În plus, Huracan STO mizează și pe o serie de noutăți la nivel aerodinamic.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Modele noi

UPDATE: Lamborghini a publicat un teaser video dedicat noii versiuni Huracan Evo: prezentarea va avea loc în 18 noiembrie

Lamborghini a publicat un teaser video care anticipează lansarea unei noi versiuni pentru Huracan în 18 noiembrie. Cel mai probabil, constructorul va prezenta Lamborghini Huracan Super Trofeo Omologato.

Tag-uri similare

Lamborghini, Gallardo, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Huracan, Huracan, modele noi Lamborghini, noutati Lamborghini, poze Lamborghini, poze Lamborghini Huracan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru