Jeremy Clarkson

Vineri, 27 Noiembrie 2015 | General

Top Gear scoate asul din mânecă: emisiune de Crăciun cu Jeremy Clarkson și echipa

BBC a anunțat că va difuza o ediție specială de Crăciun a emisiunii Top Gear. Culmea, protagoniști vor fi tot Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | O lume nebuna

Unii trag ponoasele, alții marchează momentul: hotelul în care Jeremy Clarkson l-a agresat pe producătorul Top Gear a marcat locul cu o plachetă

Hotelul în care Jeremy Clarkson a avut o altercație cu unul dintre producătorii emisiunii Top Gear a instalat o placă pentru a marca locul incidentului.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | General

Epopeea continuă: Jeremy Clarkson și BBC, acționați în judecată de producătorul agresat

Oisin Tymon, producătorul care a încasat un pumn și multe agresiuni verbale de la Jeremy Clarkson, îl va acționa pe acesta în judecată, dar și postul BBC.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | O lume nebuna

Fantomele trecutului îl urmăresc pe Jeremy Clarkson: vedeta ar putea primi trei ani de închisoare în Argentina

Jeremy Clarkson și o parte din echipa de producători a show-ului Top Gear ar putea primi până la trei ani de închisoare pentru scandalul din Argentina.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | General

Gear Knobs, numele înregistrat de Jeremy Clarkson pentru viitoarea sa emisiune auto

Casa de avocatură care îl reprezintă pe Jeremy Clarkson a înregistrat denumirea Gear Knobs pentru emisiunea auto pe care vedeta o va face alături de Amazon Prime. Tot ei au ales și numele personajului care îl va înlocui pe Stig.
Marti, 25 August 2015 | General

Jeremy Clarkson sărbătorește viitoarea sa emisiune auto cu o achiziție nouă: un supercar de aproape 700 de cai putere

Jeremy Clarkson va avea o nouă emisiune auto alături de foștii săi colegi de la Top Gear. Totuși, contractul cu Amazon i-a mai adus și altceva lui Clarkson: un nou supercar în garaj.
Marti, 18 August 2015 | General

Amazon: ”Cele 250 de milioane pe care le plătim pentru emisiunea lui Clarkson reprezintă o investiție costisitoare, dar merită”

Șeful Amazon a declarat că viitoarea emisiune a lui Jeremy Clarkson este foarte scumpă, dar că deja merită investiția. Postul de televisiune online a plătit 250 de milioane de dolari pentru un contract pe trei sezoane cu fostul trio Top Gear.
Luni, 03 August 2015 | General

Salariu de vedete: Clarkson, Hammond și May vor primi câte două milioane de euro pe lună la noua lor emisiune

Cei trei foști prezentatori ai emisiunii Top Gear vor primi un salariu de 250 de milioane de dolari pe trei ani de la americanii de la Amazon.
Joi, 30 Iulie 2015 | General

OFICIAL: Clarkson, Hammond și May vor avea o nouă emisiune auto din 2016

Amazon Prime va difuza începând cu 2016 o emisiune auto complet nouă, care îi va avea ca protagoniști pe Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond, triada care a făcut istorie în cadrul Top Gear.
Joi, 09 Iulie 2015 | General

Clarkson, May și Hammond nu vor putea avea o nouă emisiune auto. BBC a activat clauza de neconcurență

BBC a activat o clauză de neconcurență stipulată în contractul celor trei foști prezentatori Top Gear: Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond. Există însă și o soluție de rezervă.
Joi, 25 Iunie 2015 | General

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor lansa o nouă emisiune auto în 2016

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor reface echipa în cadrul unei noi emisiuni auto ce va fi găzduită, cel mai probabil, de canalul american Netflix.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | General

Top Gear are un nou prezentator

Top Gear, cea mai populară emisiune auto din lume, și-a anunțat noul prezentator. Chris Evans, o personalitate media cunoscută din Regatul Unit, a fost confirmat oficial în această funcție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Aprilie 2015 | General

Producătorul Top Gear a demisionat. James May continuă negocierile cu BBC

BBC a anunţat că Andy Wilman, producătorul emisiunii Top Gear, a demisionat din cadrul televiziunii. James May încă nu a anunţat dacă va continua alături de echipa Top Gear.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | General

BBC încearcă să liniştească fanii Top Gear: postul va difuza şi episoadele rămase ale emisiunii

Postul britanic BBC2 a anunţat că va difuza episoadele rămase din sezonul actual al emisiunii Top Gear în cursul acestui an.
Miercuri, 25 Martie 2015 | General

OFICIAL: Jeremy Clarkson a fost dat afară din echipa Top Gear

BBC a anunţat prin vocea directorului Tony Hall că vedeta show-ului Top Gear că Jeremy Clarkson va părăsi emisiunea auto.
Luni, 23 Martie 2015 | General

Evenimentele Top Gear Live au fost amânate de organizatori din cauza scandalului iscat de Clarkson

Scandalul iscat de Jeremy Clarkson la începutul lunii martie în rândul BBC va afecta şi fanii care vroiau să participe la evenimentele Top Gear Live. Organizatorii au anunţat amânarea acestora până la soluţionarea problemei cu celebrul prezentator.
Joi, 19 Martie 2015 | General

Richard Hammond şi James May nu vor să filmeze fără Jeremy Clarkson

Cei trei prezentatori Top Gear formează o echipă solidă. Potrivit unui oficial BBC, James May şi Richard Hammond au refuzat să filmeze fără colegul lor Jeremy Clarkson.
Marti, 17 Martie 2015 | Economic

BBC a pierdut aproape 4 milioane de telespectatori pentru că nu a difuzat Top Gear

BBC începe să resimtă consecinţele deciziei de a suspenda ultimele episoade Top Gear. Audienţa a scăzut simţitor, iar postul de televiziune ar putea fi acţionat în judecată pentru nerespectarea contractului de difuzare.
Sambata, 14 Martie 2015 | General

Jeremy Clarkson sugerează părăsirea show-ului Top Gear

Cea mai urmărită emisiune auto din lume e pusă sub semnul întrebării după ce Jeremy Clarkson sugerează într-un editorial publicat în ziarul The Sun că ar putea părăsi show-ul tv.
Joi, 12 Martie 2015 | General

James May glumeşte pe seama lui Clarkson, dar Jeremy ia în considerarea părăsirea Top Gear

BBC a anunţat că Jeremy Clarkson a fost suspendat din funcţie în urma unei altercaţii cu un producător. Top Gear este pe punctul de a se destrăma, iar despre restul episoadelor se zvoneşte că nu vor mai fi difuzate.

Tag-uri similare

Audi, Porsche, R8, criza, Top Gear, Panamera, Audi R8, Jeremy Clarkson, R8 V10, Richard Hammond
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru