Jeremy Clarkson

Marti, 21 Octombrie 2014 | General

Clarkson: "Luna trecută am primit prima amendă rutieră în ultimii 30 de ani"

Deşi în faţa camerelor este dezinvolt şi nu pierde nicio ocazie de a încălca regulile, prezentatorul Top Gear Jeremy Clarkson susţine că o amendă primită pentru viteză în luna septembrie este prima în ultimele 3 decenii.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | General

Jeremy Clarkson şi Richard Hammond au rămas fără permis în Franţa

Jeremy Clarkson şi Richard Hammond au depăşit limita de viteză în Franţa cu peste 50 de km/h. Pentru asta au primit o amendă usturătoare şi li s-a ridicat dreptul de a mai conduce în Franţa pentru următoarele trei luni.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | General

Top Gear se întoarce cu sezonul 19 în data de 27 ianuarie (VIDEO)

Top Gear se va întoarce pe ecrane în data de 27 ianuarie. Cei trei eroi ai show-ului britanic au filmat doar 5 episoade, ceea ce va face ca sezonul 19 să fie cel mai scurt din istoria emisiunii.
Vineri, 11 Mai 2012 | General

Jeremy Clarkson: "Nici o serie Top Gear anul acesta. Sezonul 19 apare în ianuarie"

Jeremy Clarkson a confirmat zvonurile potrivit cărora Top Gear nu va oferi nici un episod nou anul acesta, cu excepţia celui de Crăciun. Seria cu numărul 19 debutează în ianuarie 2013.
Vineri, 14 Octombrie 2011 | Tehnologie

TomTom nu va mai oferi GPS-uri cu vocea lui Jeremy Clarkson

Cei de la TomTom nu mai au voie să ofere vocea lui Jeremy Clarkson pentru sistemele lor de navigaţie. Aparent, o clauză contractuală a celor de la BBC a fost încălcată fără ca aceştia să ştie.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | General

Top Gear filmează în India episodul difuzat de Crăciun

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May filmează luna aceasta un episod special tocmai în India. Episodul va fi difuzat de Crăciun.
Luni, 08 August 2011 | General

Top Gear are parte de un nou scandal: "Testul lui Nissan Leaf este mincinos"

Cei de la Top Gear sunt aruncaţi într-un nou scandal mediatic. Moderatorii sunt acuzaţi de dezinformare în cadrul testului cu electricul Nissan Leaf.
Miercuri, 03 August 2011 | General

Richard Hammond este nemulţumit de rolul său la Top Gear

Surse din interiorul BBC susţin că Hammond este nemulţumit de poziţia sa în cadrul emisiunii Top Gear, unde este văzut doar ca un tip simpatic care a avut un accident cumplit.
Miercuri, 03 August 2011 | O lume nebuna

Jeremy Clarkson a declanşat două scandaluri în Regatul Unit

Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, a declanşat două scandaluri în Marea Britanie în urma acţiunilor sale lipsite de respect faţă de cei din jur.
Duminica, 29 Mai 2011 | General

Top Gear filmează în Italia alături de trei hot hatch-uri

Realizatorii Top Gear au fost fotografiaţi în orăşelul Lucca, din Italia, în timp ce filmau un episod din viitorul sezon al emisiunii britanice.
Vineri, 01 Aprilie 2011 | General

BBC este alături de Top Gear în procesul intentat de Tesla

Oficialii BBC au confirmat astăzi faptul că Tesla a acţionat în judecată canalul britanic pentru conţinutul prezentat de Top Gear în cadrul testului cu modelul electric Roadster.
Miercuri, 30 Martie 2011 | General

Tesla dă în judecată Top Gear pentru dezinformarea publicului

Tesla acuză Top Gear de afirmaţii false şi dezinformare. Realizatorii emisiunii auto au criticat şi ironizat performanţele modelului electric Roadster.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Top Gear compară Skoda Yeti cu Maybach şi cu Ferrari 308

Jeremy Clarkson a comparat Skoda Yeti la diferite criterii cu Maybach 57 şi Ferrari 308 într-un test inedit. Rezultatele au fost neaşteptate.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | General

Bonus de aproape un milion de euro pentru Clarkson în 2010

Anul care tocmai s-a încheiat i-a adus lui Clarkson, pe lângă salariul de un milion de lire, un bonus de aproape un milion de euro din vânzarea articolelor promoţionale Top Gear.
Vineri, 24 Decembrie 2010 | General

James May a ajuns în spital direct de la filmările Top Gear

Unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear a fost rănit în timpul filmărilor din Siria. James May s-a aşezat în calea unui cablu de remorcare şi s-a lovit la cap atunci când a fost tras de acesta.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Trailerul emisiunii speciale Top Gear de Crăciun

Cei trei prezentatori Top Gear ne pregătesc o ediţie specială a emisiunii pentru Crăciunul 2010. Jeremy, James şi Richard ajung în SUA şi în Irak, pe urmele celor trei magi de la Răsărit.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | General

Top Gear filmează în Betleem un episod pentru Crăciun

Hammond, Clarkson şi May vor juca rolul celor trei magi de la răsărit în episodul Top gear dedicat Crăciunului de anul acesta. Cei trei moderatori filmează deja în Orientul Mijlociu.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Clarkson exultă la volanul supercarului Pagani Zonda R

După Ferrari 599 GTO, Jeremy Clarkson se urcă la bordul unui supercar pur-sânge, estimat la peste un milion de euro: Pagani Zonda R. Reacţiile vedetei spun totul despre senzaţiile trăite la volan.
Luni, 08 Noiembrie 2010 | General

Land Rover a fabricat un milion de unităţi Range Rover

Exemplarul aniversar Range Rover cu numărul 1.000.000 a fost donat fundaţiei Help for Heroes, al cărui ambasador este Jeremy Clarkson, urmând să fie vândut la licitaţie pentru a ajuta familiile militarilor răniţi la datorie.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Clarkson îşi promovează noul DVD cu un trailer în care "joacă" SLS AMG

BBC a publicat recent un trailer al viitorului DVD pregătit de Jeremy Clarkson, vedeta show-ului Top Gear. DVD-ul se va numi "The Italian Job" şi va include teste cu cele mai tari supercaruri ale momentului.

Tag-uri similare

Audi, Porsche, R8, criza, Top Gear, Panamera, Audi R8, Jeremy Clarkson, R8 V10, Richard Hammond
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru