James May a ajuns în spital direct de la filmările Top Gear

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.12.2010
Unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear a fost rănit în timpul filmărilor din Siria. James May s-a aşezat în calea unui cablu de remorcare şi s-a lovit la cap atunci când a fost tras de acesta.

James May, unul dintre prezentatorii celebrei emisiuni Top Gear, a fost rănit în timpul filmărilor din Siria. Englezul de 47 de ani a căzut şi s-a lovit la cap în timp ce filma o nouă aventură alături de colegii săi, după care a fost dus de urgenţă la primul spital. În ciuda cantităţii mari de sânge pe care a pierdut-o, May nu a păţit nimic şi a fost externat destul de repede.

Cele trei gazde ale emisiunii de la BBC filmau o ediţie specială Top Gear care parcurgea drumul celor trei magi cu vehicule neobişnuite. Potrivit celor de la The Sun, James May a fost rănit în timp ce îl ajuta pe Jeremy Clarkson să tracteze un automobil. Aparent, prezentatorul cunoscut pentru abilitatea sa de a se rătăci la volan s-a amplasat în apropierea cablului de tractare înainte să îi dea şoferului semnalul de pornire, ca apoi să fie prins de cablul de remorcare şi aruncat la sol.

James May este cel de-al doilea prezentator Top Gear rănit în timpul filmărilor.

În urmă cu patru ani, Richard Hammond a avut un accident extrem de grav la o viteză de aproape 450 km/h în timp ce conducea un monopost propulsat de un motor cu reacţie. Hammond a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală complicată şi a petrecut ceva mai mult timp în spital. Jeremy Clarkson s-a rănit şi el în timpul filmărilor, dar problemele sale medicale existau înainte de începerea filmărilor.

Via | Sky.com

Comentarii (1)

  • Cineva
    super emisiunea
    emisiunea a fost o editie speciala de craciun si a fost extrem de haioasa... si controversata, ca de obicei. Foarte tari baietii
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru