JLR

Luni, 25 Noiembrie 2019 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover: “Ne dorim alianțe cu alți producători, dar nu o fuziune”

Jaguar Land Rover își dorește alianțe cu alți producători, astfel încât să-și reducă cheltuielile cu dezvoltarea noilor tehnologii, dar nu este interesat de o fuziune, potrivit lui Ralf Speth, CEO-ul grupului britanic.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul Tata ar fi propus BMW și Geely să investească la Jaguar Land Rover: indienii caută parteneri pentru a revitaliza producătorul britanic

Grupul Tata a propus mai multor companii, printre care BMW și Geely, să vină să investească la Jaguar Land Rover, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Indienii se află în căutarea unor parteneri cu care să revitalizeze producătorul britanic.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Industrie

Tata Motors caută parteneri pentru Jaguar Land Rover: “Nu vrem să vindem”

Indienii de la Tata Motors caută parteneri pentru Jaguar Land Rover, însă spun că nu iau în calcul o vânzare a grupului britanic în ciuda pierderilor uriașe din ultimii ani.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Pregătiri de Brexit: Jaguar Land Rover va întrerupe producția din Marea Britanie pentru o săptămână

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat întreruperea producției la fabricile sale din Marea Britanie pentru o săptămână, în luna noiembrie, pentru a contracara eventuale consecințe negative ale unui Brexit fără acord comercial.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Industrie

Analiști: BMW ar trebui să cumpere Jaguar Land Rover

BMW ar trebui să cumpere Jaguar Land Rover, în contextul problemelor cu care se confruntă grupul deținut de Tata Motors, potrivit analiștilor de la Bernstein. Aceștia spun că, în cazul achiziției JLR, veniturile BMW ar crește cu 20%.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Jaguar Land Rover: “Mașinile electrice nu se vor ieftini în următorii 3-5 ani”

Mașinile electrice nu se vor ieftini în următorii 3-5 ani, potrivit lui Ralf Speth, șeful grupului Jaguar Land Rover. În opinia lui, lipsa infrastructurii de încărcare îi forțează pe constructori să aibă costuri mai mari legate de dezvoltarea bateriilor și îmbunătățirea autonomiei.
Marti, 20 August 2019 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lucrează la un nou head-up display 3D: sistemul promite rularea unor filme 3D în timpul condusului autonom

Grupul Jaguar Land Rover dezvoltă un nou sistem head-up display 3D care să ofere mai multă siguranță șoferilor. În același timp, noul display va avea și o latură de entertainment, prin posibilitatea vizionării de filme 3D în timp ce mașina se află în modul autonom.
Luni, 12 August 2019 | Industrie

Presa britanică: Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe platformă BMW

Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe plaftormă BMW, ca urmare a parteneriatului dintre grupul JLR și constructorul german, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa britanică.
Luni, 05 August 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover pregătește 5 modele noi în următorii 2 ani: pe listă se află noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace și un nou model Land Rover

Grupul Jaguar Land Rover are un “plan de supraviețuire”, după pierderile uriașe din ultimul timp. JLR vrea să lanseze 5 modele noi în următorii 2 ani, pe listă fiind noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace, precum și un nou model Land Rover.
Sambata, 20 Iulie 2019 | Industrie

BMW și Jaguar Land Rover pregătesc o extindere a alianței: cei doi constructori ar putea face schimb de motorizări

BMW și Jaguar Land Rover sunt pe cale să semneze un acord prin care să împărtășească diferite motorizări, într-o mișcare menită să reducă nivelul costurilor cu dezvoltarea pentru ambele companii, potrivit unor surse citate de presa britanică.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Industrie

Jaguar Land Rover a intrat pe radarul francezilor de la PSA: “Luăm în calcul o achiziție, suntem interesați să avem branduri premium în portofoliu”

Șeful PSA, Carlos Tavares, a declarat că ar fi interesat de o achiziție sau fuziune cu Jaguar Land Rover, fiind dornic să aibă branduri premium în portofoliu, câtă vreme activitatea grupului nu va fi “tulburată”.
Luni, 25 Februarie 2019 | Economic

Comisia Europeană investighează un posibil cartel pentru creșterea prețurilor la componente auto: sunt vizate Renault, Nissan, PSA, Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover

Renault, Nissan, grupul PSA, Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover se află sub investigația Comisiei Europene pentru că ar fi format un cartel pentru creșterea prețurilor la componentele auto, potrivit informațiilor din presa germană. Prețurile componentelor ar fi fost mărite artificial cu până la 25% de către companiile menționate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Februarie 2019 | Industrie

Încă o victimă a crizei JLR: britanicii renunță la producția lui Discovery SVX

Jaguar Land Rover va renunța la producția lui Discovery SVX, chiar înainte ca aceasta să înceapă, și confirmă, încă o dată, perioada dificilă pe care o traversează.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Industrie

JLR renunță la noul Range Rover SV Coupe, la doar un an după lansare: producția este prea costisitoare, în contextul crizei grupului britanic

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat că va înceta producția lui Range Rover SV Coupe, deși modelul fusese lansat în urmă cu doar un an. Producția celor 999 de exemplare este considerată prea costisitoare, în contextul pierderilor uriașe din 2018 și pe fondul tăierilor de costuri pe care le pregătește JLR.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Economic

Încă o lovitură pentru Jaguar Land Rover: grupul a avut pierderi de aproape 4 miliarde de euro în ultimele 3 luni din 2018

Grupul Jaguar Land Rover a raportat pierderi de aproape 4 miliarde de euro în ultimele 3 luni ale anului trecut, continuând declinul accelerat din 2018. JLR anunțase recent că va concedia 4.500 de angajați din Marea Britanie pentru a reduce costurile și pierderile.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Industrie

Măsuri drastice la Jaguar Land Rover: grupul va concedia 10% dintre angajați: 4.500 de disponibilizări în Marea Britanie

Jaguar Land Rover a confirmat că va concedia 4.500 de angajați, într-un plan de măsuri drastice prin care vrea să obțină o “creștere profitabilă pe termen lung”. Astfel, JLR va tăia circa 10% din totalul de 43.000 de angajați din Marea Britanie.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini autonome

Un Range Rover Sport autonom a fost testat cu succes în Marea Britanie: “Vrem ca mașinile autonome să devină o realitate pentru clienți în cel mult 10 ani”

Un exemplar Range Rover Sport complet autonom a fost testat cu succes pe străzile publice din Marea Britanie, devenind primul model din istoria companiei ce reușește acest lucru. Grupul Jaguar Land Rover susține că mașinile autonome vor deveni o realitate în cel mult 10 ani.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover reduce producția din cauza vânzărilor slabe: o fabrică din Marea Britanie va fi închisă timp de două săptămâni

Jaguar Land Rover va întrerupe activitatea la fabrica sa din Solihull (Marea Britanie), pentru o perioadă de două săptămâni, din cauza vânzărilor slabe din ultima perioadă.
Marti, 26 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover vrea versiuni electrice pentru fiecare model din grup: investiții de 18 miliarde de dolari în următorii 3 ani

Jaguar Land Rover a anunțat investiții de 18 miliarde de dolari, pentru următorii 3 ani, astfel încât fiecare model din grup să aibă cel puțin o versiune electrică.
Joi, 24 Mai 2018 | Economic

Jaguar Land Rover mărește investițiile și vrea să lanseze noi modele: grupul va cheltui peste 5 miliarde de dolari pentru revitalizarea vânzărilor

Jaguar Land Rover a anunțat că va cheltui aproximativ 5.3 miliarde de dolari, în următoarele 12 luni, pentru dezvoltarea tehnologică și lansarea unor modele noi care să revitalizeze vânzările grupului.

Tag-uri similare

Ford, vanzari, Jaguar, Land Rover, Tata, motoare, JLR, motoare Ford, Jaguar-Land Rover, en-detail
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru