Kia Picanto

Joi, 17 Februarie 2011 | Industrie

Kia vrea să depăşească Skoda, Hyundai şi Dacia în Europa

Coreenii de la Kia vor să intre în topul primilor 10 constructori de volum din Europa. Noile generaţii Picanto şi Rio vor fi motoarele creşterii.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul noului Kia Picanto

Kia a publicat astăzi prima imagine cu interiorul noii generaţii Picanto. Coreenii au dezvăluit şi motorizările pe care le vom regăsi sub capota modelului de clasă A.
Joi, 20 Ianuarie 2011 | GENEVA 2011

Noul Kia Picanto - primele imagini de la interior

Kia a publicat primele imagini ale interiorului noului Picanto. Acestea ne prezintă un habitaclu în care materialele sunt mult îmbunătăţite faţă de versiunea actuală.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Kia a prezentat primele schiţe ale noului Rio

Noua generaţie a lui Kia Rio va debuta alături de frătele său mai mic la Salonul Auto de la Geneva. Atât Rio, cât şi Picanto vor fi modele cheie în noua strategie a constructorului sud-coreean.
Joi, 06 Ianuarie 2011 | Modele noi

Kia va realiza şi o versiune cu trei uşi a noului Picanto

Kia Picanto va fi oferit şi într-o versiune cu un aspect mai sportiv până la sfârşitul lui 2011. Modelul va avea trei uşi, dar va beneficia de aceleaşi propulsoare, sisteme de direcţie şi suspensii ca versiunea cu cinci uşi, nefiind nicio îmbunătăţire pe partea de dinamică.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini ale noului Kia Picanto

Kia a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noii generaţii Picanto. Modelul urban vine cu două variante de caroserie şi cu patru motorizări noi.
Marti, 07 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Primele schiţe ale viitorului Kia Picanto

Kia va lansa la Salonul Auto de la Geneva noua generaţie a modelului Picanto. Designul pregătit de coreeni a fost deja anticipat de o serie de schiţe oficiale
Duminica, 05 Decembrie 2010 | Modele noi

Kia a prezentat o sculptură cu viitorul Picanto

Oficialii Kia au prezentat în cadrul Salonului Auto de la Bologna o sculptură din aluminiu a viitorului model de clasă mini Picanto.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Kia testează noul Picanto

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noii generaţii Kia Picanto. Modelul va debuta în decursul anului 2012.
Joi, 22 Iulie 2010 | General

Kia Picanto a fost desemnată cea mai fiabilă maşină de o revistă din Marea Britanie

Publicaţia britanică Which? a realizat un studiu de satisfacţie şi fiabilitate în materie de automobile şi a desemnat Kia Picanto ca fiind cel mai fiabil model dispon
Luni, 05 Iulie 2010 | Industrie

Kia a produs şi vândut un milion de unităţi Picanto

Coreenii de la Kia sărbătoresc producţia a 1.000.000 unităţi Picanto. Modelul a debutat în 2004 şi următoarea generaţie este aşteptată în următorii doi ani.
Joi, 17 Iunie 2010 | Modele noi

Viitorul Kia Picanto ar putea fi lansat la sfârşitul lui 2011

Kia Picanto ar trebui să primească o generaţie nouă la sfărşitul anului 2011. Modelul respectiv ar trebui să ofere cinci stele la EuroNCAP, să aibă un design mai atrăgător şi motoare mai moderne. Ulterior, va fi introdusă şi o versiune electrică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Mai 2010 | Modele noi

Kia pregăteşte versiunea electrică a modelului Picanto

Noua generaţie a modelului din Corea de Sud va debuta pe piaţă anul viitor. Gama de motorizări ar putea include şi o versiune electrică, la care se lucrează în prezent.
Vineri, 21 Mai 2010 | Modele noi

Noile generaţii Kia Picanto şi Rio vor debuta la Geneva în 2011

Kia va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de anul viitor, noile generaţii ale modelelor Picanto şi Rio. Modelele vor împrumuta filosofia de design regăsită pe noile Soul şi Sportage.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Industrie

Toate modelele Kia vor avea o garantie de 7 ani

Kia a anuntat oficial extinderea garantiei de 7 ani sau 150.000 de kilometri tuturor modelelor din gama, inclusiv noilor veniti: Soul, Sorento si Venga.

Tag-uri similare

Kia, Kia Sorento, Kia Soul, Kia Picanto, Kia Venga, garantie Kia, Kia Cee'd garantie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru