Prima imagine cu interiorul noului Kia Picanto

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.01.2011
Kia a publicat astăzi prima imagine cu interiorul noii generaţii Picanto. Coreenii au dezvăluit şi motorizările pe care le vom regăsi sub capota modelului de clasă A.

Kia a dezvăluit astăzi alte imagini şi informaţii ale noului Picanto, modelul urban de segment A, pregătit să debuteze la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie. Noua generaţie a modelului coreean vine cu un design mult mai matur şi sportiv, desenat în jurul unei caroserii care a crescut în lungime şi beneficiază acum de un ampatament mărit.

Oferit în două variante de caroserie, cu trei şi cinci uşi, o premieră pentru istoria modelului de mici dimensiuni, noul Picanto promite şi ceva mai mult spaţiu interior precum şi un portbagaj mai generos cu 27%.

În funcţie de piaţa pe care va fi comercializat, sub capota noului Picanto se vor găsi patru motorizări eficiente: trei versiuni de un litru, în trei cilindri (benzină, flex-fuel şi bi-fuel), şi un vârf de gamă de 1.2 litri, în patru cilindri. Puterea oferită de cele patru propulsoare este cuprinsă între 69 şi 85 de cai putere, cuplul motor situându-se şi el între 94 şi 121 de Nm. Emisiile de CO2 au fost vizibil îmbunătăţite, tocmai pentru a se încadra între 95 şi 105 g/km.

Pe Bătrânul Continent, toate modelele vor beneficia de tehnologia ISG, care ajută considerabil la reducerea consumului.

Valorile acestuia se vor situa între 4.1 şi 5.6 litri. De asemenea, emisiile se vor reduce şi ele, urmând să se încadreze între 90 şi 100 de g/km. Motoarele disponibile în Europa vor putea fi asistate de o transmisie manuală cu cinci trepte sau de una automată cu patru rapoarte.

via | Kia

Comentarii (2)

  • Picanto
    Cu un pret bun masina asta ar putea deveni un hit in clasa mini.

    P.S.: Plasticul de pe fetele de usi pare sa aiba o calitate execrabila.
    6 1
  • Desi nu imi place forma radio-CD-player-ului, forma bordului si a volanului mi se par foarte reusite, mai ales tinand cont ca este vorba de cea mai ieftina Kia, iar cadranele, desi seamana cu cele de la Alfa, mai reusite decat la multe modele mai scumpe (sunt constient de faptul ca au stat o zi intreaca sa faca o poza cat mai reusita a interiorului).

    Sunt de acord cu C-G-C - plasticul de pe usi pare sa fie luat de la o Dacie Nova ... SH. Pana la urma trebuie sa fie un motiv pentru care masina asta va fi mult mai ieftina decat un ... ceva facut in Europa sau Japonia.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru