Kia a prezentat o sculptură cu viitorul Picanto

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.12.2010
Oficialii Kia au prezentat în cadrul Salonului Auto de la Bologna o sculptură din aluminiu a viitorului model de clasă mini Picanto.

Salonul Auto de la Bologna a venit pentru fanii sud-coreenilor de la Kia cu o nouă surpirză din partea oficialilor companiei. Aceştia s-au gândit să ofere industriei auto un mod mult mai inedit de prezentare al unui model viitor. Astfel, cei prezenţi la standul Kia au putut admira o sculptură din aluminiu al viitorului model de oraş Picanto. Viitorul model de clasă mini va avea un design care va atrage prin dinamism şi masculinitate, iar interiorul va beneficia de o finisare semnificativ îmbunătăţită.

Noua generaţie a modelului sud-coreean a fost desenat de echipa designerului Peter Schreyer şi va fi prezentat în "carne şi oase" în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor. Actuala generaţie a micuţului model de oraş a debutat în 2004, iar în 2007 a suferit un facelift minor.

Via | Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru