Koenigsegg

Sambata, 27 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Noul Koenigsegg Agera va fi prezentat la Geneva

Koenigsegg va lansa la Salonul Auto de la Geneva noul model Agera. Designul noului model este insipirat din cel al lui CC8S.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Modele noi

TOP 10: Cele mai scumpe masini din lume

Forbes a prezentat topul sau anual al celor mai scumpe masini de productie din lume. Bugatti Veyron Grand Sport a fost surclasat de un model suedez, Koenigsegg CCXR Trevita, care va fi produs in doar trei exemplare.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | General

Proprietarii de Saab din America au facut un miting in fata sediului GM

Pasionatii americani ai marcii Saab au protestat in fata sediului General Motors in speranta ca ii vor convinge pe directorii corporatiei sa nu inchida marca suedeza.
Miercuri, 30 Decembrie 2009 | Industrie

GM ar putea intarzia ziua in care va lua o decizie finala privind Saab

Viitorul marcii Saab nu este inca pecetluit. Un membru al consiliului de administratie al acestei companii anunta ca GM analizeaza in continuare ofertele de cumparare si ca ar putea sa amane termenul de inchidere stabilit initial pentru 31 decembrie 2009.
Duminica, 20 Decembrie 2009 | Industrie

Noi sperante pentru Saab: Spyker face o ultima oferta

La scurt timp dupa decizia GM de a inchide Saab, guvernul suedez a decis sa intre in discutii cu americanii pentru a salva soarta constructorului auto. In plus, Spyker a facut o noua oferta.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Industrie

General Motors pune lacatul pe usa Saab

General Motors a anuntat ca va inchide toate operatiunile subsidiarului sau suedez ca urmare a esuarii negocierilor de preluare, desfasurate cu Spyker.
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Industrie

Viitorul marcii Saab va fi decis saptamana viitoare

Consiliul de administratie al General Motors se va intruni saptamana viitoare pentru a stabili ce va face cu marca Saab, a carei vanzare a fost anulata din cauza celor de la Koenigsegg.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Industrie

Presa suedeza: "Saab e pe moarte"

Ziarele din Suedia sustin ca Saab e cu ambele picioare in groapa dupa ce Koenigsegg a renuntat la cumpararea marcii. Singura speranta - o oferta de ultim moment din partea chinezilor.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Industrie

OFICIAL: Koenigsegg renunta la cumpararea Saab!

Suedezii de la Koenigsegg au anuntat astazi oficial ca renunta la planurile de cumparare Saab. Oficialii GM se arata dezamagiti de decizie.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Industrie

Koenigsegg va elimina 81 de dealeri Saab din SUA

Saab va renunta la 81 de reprezentante din SUA pentru eficientizarea retelei de distributie si reducerea costurilor.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Industrie

BAIC va produce vechiul Saab 9-5 in China

Chinezii de la BAIC au obtinut utilajele necesare productiei vechiului Saab 9-5 in fabricile lor din China. Productia va demara abia in aprilie 2010, cand Saab va introduce noul 9-5 pe piata.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | Tehnologie

Saab: "Viitorul 9-3 nu se va baza pe o platforma GM"

Constructorul suedez Saab ar putea sa nu mai apeleze la ajutorul celor de la General Motors pentru producerea viitoarei generatii a modelului Saab 9-3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Octombrie 2009 | Industrie

Koenigsegg vrea sa creasca pretul Saab-urilor

Noii proprietari ai marcii Saab vor sa ii intareasca caracterul premium si sa mareasca pretul modelelor in urmatorii sapte ani. Totodata, productia va fi micsorata, in scopul micsorarii pierderilor.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Industrie

Saab a primit un imprumut de 600 milioane de dolari de la BEI

Banca Europeana pentru Investitii le-a acordat celor de la Saab un imprumut in valoare de 600 milioane de dolari pentru a rezolva problemele economice ale companiei. Imprumutul a fost sprijinit de catre guvernul Suediei.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | General

Germanii de la SportAuto au testat cele mai rapide supercar-uri

In urma testelor de la SportAuto, versiunea modificata de Cargraphics a lui Porsche 997 Turbo s-a dovedit a fi un model extrem de competitiv in fata unor supercar-uri cu pretentii.
Joi, 08 Octombrie 2009 | Industrie

Suedia sprijina Saab si Koenigsegg cu 610 milioane de dolari

Koenigsegg si Saab vor primi 610 milioane de dolari din partea guvernului din Suedia pentru a sprijini compania in perioada urmatoare.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | General

Chinezii vor sa produca actualul Saab 9-5 pentru piata asiatica

Constructorul asiatic BAIC si-a anuntat intentia de a cumpara drepturile de design si inginerie ale actualului Saab 9-5, cu scopul de a produce modelul pentru publicul chinez.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Koenigsegg CCX va fi prezent in GranTurismo 5

Supercarul suedez Koenigsegg CCX va fi unul dintre cele 1.000 de modele disponibile in jocul GranTurismo 5. Producatorii acestui joc video au lansat un clip care prezinta modelul de aproape, pentru a putea observa atentia la detalii care i-a fost oferita.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Cel mai rar model Koenigsegg - CCXR Trevita

Koenigsegg va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt versiunea exclusivista CCXR Trevita, care va fi produsa in doar 3 exemplare.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | General

Calutul Cabrat este cel mai popular logo auto

Un sondaj efectuat in Marea Britanie a relevat faptul ca logo-ul Ferrari se bucura de cea mai mare popularitate in randul brandurilor sportive.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Opel, Fiat, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru