Proprietarii de Saab din America au facut un miting in fata sediului GM

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Pasionatii americani ai marcii Saab au protestat in fata sediului General Motors in speranta ca ii vor convinge pe directorii corporatiei sa nu inchida marca suedeza.

Proprietarii si reprezentantii unor dealeri Saab din Statele Unite ale Americii s-au adunat in fata sediului General Motors din Detroit pentru un miting in favoarea marcii lor preferate. Acestia si-au adus Saab-urile cu ei alaturi de pancarte inscriptionate cu mesajul "Sell Saab/Save Saab", in speranta ca marca din Trollhattan nu va fi inchisa de catre americanii de la GM. In ciuda conditiilor meteo nefavorabile, circa 50 de demonstranti s-au adunat in fata cladirii Reinassance Center din Detroit, care gazduieste sediul General Motors.

Protestatarii spera ca directorii General Motors sa ia in considerare posibilitatea salvarii marcii Saab prin vanzarea catre olandezii de la Spyker. Pe langa acest protest, posesorii si pasionatii marcii Saab au facut diverse demersuri in incercarea de a-i convinge pe cei de la GM sa nu inchida marca suedeza. Printre aceste masuri putem enumera trimiterea de scrisori catre reprezentantii guvernului si semnand o petitie prin care au promis ca nu vor mai cumpara niciun produs General Motors in cazul in care marca Saab va fi inchisa.

Directorii General Motors se vor intalni in data de 7 ianuarie pentru a stabili daca vor vinde marca Saab sau daca vor continua procesul de vanzare al resurselor acesteia si apoi sa o inchida.

GM a purtat discutii atat cu cei de la Spyker Cars, cat si cu suedezii de la Koenigsegg. Din pacate, cei de la Koenigsegg nu au reusit sa obtina fondurile necesare pentru achizitia marcii Saab, dar si-au exprimat dorinta de a detine aceasta marca.

Via | Autoblog

Comentarii (5)

  • daca si noi ne-am cere drepturile...
    Europa ar schimba euro in leu!
    6 1
  • NeoGalaxy
    Doar 50 de clienti are Saab in America? Pai... este cam naspa atunci... la o asa vanzare... cum sa reziste firma?
    6 2
  • saab
    si cred, ca in total cam 500 in toata lumea
    4 5
  • pfff
    @NeoGalaxy Mitingul a fost anuntat cu 3-4 zile inainte, a fost un frig fantastic, PLUS zi de lucru!
    Nu conteaza cati au participat, important e ca au facut-o!
    GO SAAB!
    10 2
  • NeoGalaxy
    @Ztele: Cred ca nu ai inteles comentariul meu. Tocmai pentru ca fanii firmei Saab sunt mai seriosi si mai dedicati decat ai altor filme (stii faza aia ca cine cumpara un Fiat este un prost, cine nu are BMW sau VW este un idiot) ma asteptam sa fie ceva mai multi. Si la noi daca te uiti sunt tone de fani dar evident... minciuna are picioare scurte, daca te prinzi de ce vreau sa spun...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru