Koenigsegg a prezentat noul Agera la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.03.2010
Noul supercar aniversar de la Koenigsegg a debutat la Salonul Auto de la Geneva. Modelul Agera dezvolta 910 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.1 secunde.

Suedezii de la Koenigsegg au prezentat noul lor supercar la Salonul Auto de la Geneva, construit cu ocazia aniversarii a 15 ani de existenta ai companiei. Noul Agera are rolul de a duce Koenigsegg pe alte culmi, iar clientii acestuia vor experimenta un alt nivel de performante, atat pe sosea, cat si pe pista. Modelul este echipat cu un V8 de 4.7 litri care dezvolta 910 CP si 1.100 Nm.

Koenigsegg Agera are o masa de 1.290 kilograme si poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.1 secunde. Supercarul suedez poate sa atinga o viteza mxima de 390 km/h si este echipat cu pneuri speciale Micheling. Sistemul de franare al acestui model este extrem de avansat si beneficiaza de un sistem ABS ajustabil, alaturi de un sistem de control al tractiunii avansat. Discurile de frana fata sunt realizate din ceramica si au un diametru de 392 milimetri si o grosime de 36 mm, in timp ce discurile spate sunt de 380 milimetri cu o grosime de 34 mm. Toate cele patru discuri sunt ventilate si perforate.

Comentarii (1)

  • BadBoy
    tare de tot !!!
    E rau de tot............un supercar pur singe !!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru