Kubica

Luni, 29 August 2011 | Formula 1

Ultima operaţie a lui Kubica, "un succes total"

Robert Kubica a efectuat cu succes ultima operaţie la cot pentru recăpătarea completă a mobilităţii după accidentul suferit în raliuri.
Marti, 23 August 2011 | Formula 1

Kubica va începe testele în simulator în august

Robert Kubica va începe testele în simulator imediat după operaţia la cot pe care o va suferi la sfârşitul acestei luni, potrivit publicaţiei germane Bild.
Luni, 22 August 2011 | Formula 1

Recuperarea lui Kubica se va accelera după ultima operaţie

Recuperarea lui Robert Kubica după accidentul suferit în raliuri va intra într-un proces alert după o ultimă operaţie la cot spre finalul lunii august.
Joi, 11 August 2011 | Formula 1

Kubica: "Voi reveni în F1 la începutul anului viitor"

Robert Kubica anticipează că va fi apt să revină în Formula 1 la începutul sezonului viitor, întrucât programul de reabilitare decurge normal.
Marti, 09 August 2011 | Formula 1

Kubica se recuperează 'miraculos' după accident

Robert Kubica se recuperează în mod 'miraculos' după accidentul suferit în raliuri la începutul anului, potrivit unui prieten al pilotului polonez.
Miercuri, 20 Iulie 2011 | Formula 1

Kubica va efectua un test privat de Formula 1 în toamnă

Robert Kubica va reveni pentru prima oară la volanul unui monopost de Formula 1 în cadrul unui test privat cu un monopost Renault care va avea loc în toamna acestui an.
Vineri, 15 Iulie 2011 | Formula 1

Kubica evită să confirme revenirea în F1 la Interlagos

Robert Kubica consideră că este prea devreme să decidă dacă va putea reveni în Formula 1 la ultima cursă a sezonului, conform declaraţiile anterioare ale managerului sau.
Joi, 14 Iulie 2011 | Formula 1

Kubica: "Voi reveni în F1 ca şi când nu s-a întâmplat nimic"

Robert Kubica este convins că va reveni în Formula 1 ca şi când accidentul din raliuri nu ar fi avut loc, însă crede că este prematur să facă predicţii în acest sens.
Marti, 14 Iunie 2011 | Formula 1

Kubica ar putea reveni în F1 la Marele Premiu al Braziliei

Managerul lui Robert Kubica susţine că pilotul polonez are şanse să concureze în Marele Premiu al Braziliei, ultima etapă a sezonului 2011.
Duminica, 29 Mai 2011 | Formula 1

Manager: "Kubica poate reveni în F1 în acest sezon"

Managerul lui Robert Kubica susţine că polonezul ar putea reveni în Formula 1 în 2011, în ciuda declaraţiilor contrare făcute de Renault.
Luni, 23 Mai 2011 | Formula 1

Renault: "Kubica nu va concura în sezonul 2011"

Renault consideră că Robert Kubica nu va deveni apt să concureze în Formula 1 în 2011 şi susţine că inclusiv cariera acestuia este în pericol să se încheie prematur.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Formula 1

Kubica a început a doua etapă a procesului de reabilitare

Robert Kubica a început a doua etapă a procesului de reabilitare după accidentul suferit în februarie, însă revenirea sa în Formula 1 rămâne incertă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Aprilie 2011 | Formula 1

Doctor: "Va fi un miracol dacă Kubica va pilota la fel ca înainte"

Doctorul Francesco Lanza susţine că recuperarea lui Robert Kubica va fi mai scurtă decât se anticipa iniţial, însă crede că ar fi un miracol ca polonezul să revină la forma anterioară accidentului.
Marti, 26 Aprilie 2011 | Formula 1

Kubica a fost externat din spital

Robert Kubica a fost externat din spitalul Santa Corona şi va continua programul de reabilitare în Italia. O decizie privind revenirea sa în Formula 1 va fi luată în luna august.
Vineri, 22 Aprilie 2011 | Formula 1

Alonso, cel mai bine plătit pilot din F1

Un nou top al celor mai bine plătiţi sportivi din lume dezvăluie sumele încasate anual de piloţii de top din Formula 1 din salarii şi sponsorizări.
Joi, 21 Aprilie 2011 | Formula 1

Kubica le transmite fanilor că se externează în maxim 10 zile

Robert Kubica le-a transmis fanilor că se va externa din spital în cel mult 10 zile, însă perioada sa de recuperare rămâne incertă.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Formula 1

Kubica va fi externat până la finalul lunii aprilie

Robert Kubica va fi externat din spitalul Santa Corona până la finalul lunii aprilie, întrucât recuperarea sa decurge foarte bine.
Joi, 14 Aprilie 2011 | Formula 1

Renault anticipează o victorie la Monaco sau Hungaroring

Renault consideră că are un monopost capabil să obţină o victorie împotriva celor de la Red Bull în cursa de la Monaco sau cea de la Hungaroring.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Formula 1

Heidfeld: "Kubica, podiumul din Malaezia este şi al tău!"

Nick Heidfeld i-a transmis lui Robert Kubica că podiumul obţinut în Marele Premiu al Malaeziei este şi al său, datorită contribuţiei la revenirea echipei Renulat în prim-planul Formulei 1.
Luni, 04 Aprilie 2011 | Formula 1

Heidfeld şi Petrov schimbă combinezoanele pentru Malaezia

Nick Heidfeld şi Vitaly Petrov vor utiliza combinezoane aurii în Marele Premiu al Malaeziei în locul celor negre, pentru a nu se încălzi excesiv.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru