Kubica

Vineri, 14 Septembrie 2012 | Formula 1

Kubica a suferit un accident în Raliul San Martino di Castrozza

Robert Kubica a suferit un accident uşor în Raliul San Martino di Castrozza din Italia la a doua prezenţă oficială în sporturile cu motor după revenirea în activitate.
Miercuri, 12 Septembrie 2012 | Formula 1

VIDEO: On-board cu Robert Kubica în raliul câştigat duminică în Italia

Automarket vă prezintă un clip video on-board cu Robert Kubica pe a treia probă specială din Raliul Ronde Gomitolo di Lana câştigat duminică de pilotul polonez.
Luni, 10 Septembrie 2012 | Formula 1

Kubica a câştigat Raliul Ronde Gomitolo di Lana

Robert Kubica a câştigat fără emoţii Raliul Raliul Ronde Gomitolo di Lana la revenirea în sporturile cu motor după o absenţă de 19 luni.
Duminica, 09 Septembrie 2012 | Formula 1

Kubica speră să revină în Formula 1 în 2014

Robert Kubica îşi păstrează ca obiectiv revenirea în Formula 1, cel mai probabil pentru sezonul 2014, iar până atunci va concura în mai multe raliuri.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | WRC

Kubica vrea să concureze în weekend într-un raliu din Italia!

Robert Kubica speră să concureze la sfârşitul acestei săptămâni în Raliul Ronde Gomitolo di Lana din Italia. Singura incertitudine este dacă maşina rezervată polonezului va fi gata de start.
Luni, 27 August 2012 | Formula 1

Kubica a testat în secret un Ford Fiesta RS WRC

Robert Kubica a testat săptămâna trecută în secret un Ford Fiesta RS WRC pe un circuit din Franţa, fiind ajutat de Jari Matti Latvala şi Petter Solberg, cei doi piloţi ai echipei de uzină Ford.
Marti, 21 August 2012 | Formula 1

Alonso: "Este greu de spus dacă Kubica va mai concura vreodată în F1"

Fernando Alonso consideră că revenirea lui Robert Kubica în Formula 1 după accidentul din raliuri suferit anul trecut are un mare grad de incertitudine.
Joi, 07 Iunie 2012 | Formula 1

Kubica refuză să vorbească despre o posibilă revenire în Formula 1

Robert Kubica susţine că evită apariţiile în presă pentru că nu ştie când şi dacă va putea reveni în Formula 1 după accidentul suferit anul trecut în raliuri.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | Formula 1

Kubica a fost operat din nou la cot

Robert Kubica a efectuat o nouă operaţie la cot în urma căreia i-au fost puse două proteze pentru a căpăta moblitatea necesară pentru a concura la volanul unui monopost de Formula 1.
Marti, 13 Martie 2012 | Formula 1

Kubica a pilotat un kart în Italia

Robert Kubica a pilotat un kart pe un circuit din Italia, după ce în urmă cu câteva săptămâni a urcat la volanul unei maşini de raliuri Skoda Fabia.
Joi, 08 Martie 2012 | Formula 1

Alguersuari: "Kubica nu poate nici măcar să ridice un pahar cu apă cu mâna"

Jaime Alguersuari susţine că Robert Kubica este departe de a se recupera după accidentul suferit în raliuri şi că polonezul nu este capabil nici măcar să bea singur un pahar cu apă.
Luni, 30 Ianuarie 2012 | Formula 1

Presă: Kubica va testa pentru Ferrari motoarele V6 pentru sezonul 2014

Kubica a semnat o scrisoare de intenţie pentru a se alătura Scuderiei Ferrari şi va testa un monopost F10 echipat cu motoare V6 de 1.6 litri în luna iunie, potrivit presei italiene.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Ianuarie 2012 | Formula 1

Kubica îşi propune să revină în simulator în luna iunie

Robert Kubica şi-a stabilit ca obiectiv să revină într-un simulator în luna iunie, după care să înceapă testele într-un monopost de curse, potrivit presei italiene.
Luni, 16 Ianuarie 2012 | Formula 1

Kubica s-a operat la picior după ce a căzut pe gheaţă

Robert Kubica s-a operat la piciorul drept la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a căzut pe gheaţă în apropierea casei sale.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Formula 1

Alonso: "Kubica va reveni, e cel mai bun pilot"

Fernando Alonso este convins că Robert Kubica va reveni în curând în Formula 1 şi consideră că polonezul este cel mai bun pilot din competiţie.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Formula 1

Kubica şi-a fracturat din nou piciorul drept după ce a căzut pe gheaţă

Robert Kubica a căzut pe gheaţă şi şi-a fracturat din nou piciorul drept pe care l-a operat de mai multe ori după accidentul suferit în raliuri în luna februarie a anului trecut.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | Formula 1

Ferrari confirmă interesul pentru Rosberg şi Kubica

Luca di Montezemolo a confirmat că Ferrari este interesată de serviciile lui Nico Rosberg şi Robert Kubica, adăugând că pe listă se află alţi doi piloţi germani.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Formula 1

Kubica renunţă la medicul care i-a gestionat programul de recuperare

Robert Kubica a renunţat la serviciile lui Riccardo Ceccarelli, medicul care a gestionat programul de recuperare al pilotului polonez după accidentul suferit în raliuri în luna februarie.
Luni, 12 Decembrie 2011 | Formula 1

Presă: Kubica va testa un monopost Ferrari în primăvară!

Robert Kubica va efectua un test cu un monopost al Scuderiei Ferrari în primăvara anului viitor, potrivit presei italiene. Renault: "Nu ştim dacă Kubica are viitor la echipă".
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Formula 1

Ferrari neagă interesul pentru Kubica

Ferrari susţine că nu intenţionează să-i ofere posibilitatea lui Robert Kubica de a testa monoposturile Scuderiei în perspectiva unui contract pentru sezonul 2013.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru